Gözler gözler yalancı gözler göz yaşı döküyorlar Kadın hep ağlar be hep ağlar bazen gerçekten bazen yalancıktan Erkek kadını ağlatmamak için uğraşır kadında göz yaşını hep Ben var öyle bir bakardım ki gözlere Allah nazardan saklasın diye fazla bakmadan incitmeden bakardım vay be nerede benim eski günlerim Gün geçiyor ömür geçiyor aşk mutluluk bitiyor ağlamaktan korkuyorum hep onun göz yaşları döktüğü zamanlar gelir aklıma ya yalan ulan ağlamak yalan hep kadınlar ağlıyor yalancısınız bıktım bu gözlerden bıktım...
Son olarakta eğer ki gerçekten yürekli biri değilseniz o gözlerin büyüsüne kapılmayın severken gücünüz olabilir peki onsuzken yaşabiliyor musunuz kendinizi sınayın sonra gözlere bakın olur mu iyi geceler
O gözlere vurulursun sonra bunun saçma olduğunu düşünürsün ve karaktere bakarsın, karakterde tam o gözler gibi soğuk, anlaşılmayan ve gizemli olduğunu görürsün..
Geçen kızılayda yürüyordum bir tane abi dergi satıyordu bana da seslendi yüzüne baktım gökyüzünün bir mavisi var ya hani açık günesli hava ama pamuk gibi bulutların da olduğu aynı o maviydi 😍😍 saçları da altın sarısı gözlerine ve saçlarına öldüm 😍 ama sonra Allah sahibine bağışlasın diyip geçtim
Evet 🙈 bolume yeni basladigim zamanlar bir cocuk cekinerek yanima gelmisti. Masaya oturmasi icin soyledim. Bir sure konustuk ve ne aslinda o bana net bakti ne de ben ona. Tek bir kez gozlerine bakmıştım bir an :) 😂😂😂
Hayır, sadece gözlerine vurulsam o gözlerden binlerce kişide var çabuk vazgeçebilirim oysaki aklına, düşüncelerine, huyuna vuruldun mu sağ kurtulmak mümkün değil
@hasta_siempre hey hey!! Kendinize gelin ne şehidinden bahsediyorsun sen? Benim sorularımın altında öyle gereksiz yorumlar yapmayın! Siz onlara şehit mi diyorsunuz? Ne zaman dan beri vatan hainleri ş*refsizler şehit sayılıyor Geri bas! Ağzımı açtırmayın benim densizler!
En İyi Cevaplar