Sizce her bakımdan hangi marka daha kaliteli? Nike mı, adidas mı? iyi geceler.
Nike
Adidas
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kalite deyince benim aklıma sağlamlık gelir...nike çok sağlamdır,adidasında güzel modelleri vardır ama az sağlamdır.nike 1 dir,adidas 1 buçuk
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Adidas severdim eskiden artik nike seviyorum. Adidas yenilemiyor kendini. Nike gorotex miydi neydi hem dag hem spor ayakkabisi ona asigim <3
Nike güzeldir de Adidas öncü be arkadaş.
Bana göre:
Adidas>Puma>Nike <3
Cevap
123Cevap
Adidasın üst seviye ayakkabılarına bakınca güzel teknolojiler mevcut, öte yandan şuan ki nike ve adidas ve diğer bir çok sporr markası ürünler çok kaliesizleşti eskiden yıllarca kullanılabiliyordu ayakkabılar şimdi 1-2 yıl sonra anında aşınıyor eskiyor, lkullandıkları malzeme kalitesinde düşüş var.
Açık ara adidas ezer. Tip olarak ta hatta. O Nike logosunu bir ayakkabı üzerinde bu kadar çirkin göstermek için uğraşan tasarımcıları işe alanları tebrik etmek istiyorum. Şimdiye kadar ya 1 ya 2 kez nike ayakkabım olmuştur, onun dışında tipini beğendiklerim de ayağı kangren etmek için gerekli tüm hatalara sahipti. O yüzden ikisi arasında kalırsam demiyorum, çünkü kalmam; kesinlikle adidas seçerim.
İkisi de değil artık..
Yıllarca kullandığımız taş gibi şeyler değiller artık.
20 lira satılan naylon ayakkabılardan hiç bir farkı yok artık.
Birazcık kalite hissi olan kullanmaz yani bu devirde.
Bizim yerli malı Kinetix bile daha taş gibi bunlardan.
Bu atık plastik malzemeden geri dönüştürülmüş ürünlerin hepsini fakir ülkelerde, el kadar öksüz-yetim bebelere aylığı 30 dolardan ürettiriyorlar..
Sen de ay çok taaarz diye alıp ayağına giyiyorsun..
Günaha ortak olma, şerefsizleri zengin etme..
Kendine deriden bir stiletto yaptır.
El yapımı olsun.
Geçir ayağına, kadın gibi kadın olarak gez ortada..
Biz spor takiliyoruz da
Yerli olsun o zaman..
canım adidas süper star çok iyi bir ayakkabı cidden tavsiye ederim nike dende air force tavsiye ederim çok rahat bir ayakkabı çokta iyi ben kullanıyorum çok severek aldım bu ayakkabıdan soonrada zaten adidas süper star alcam
Nike free aldım geçen sene 130€ya bir sene bile giymedim bez tarafı yırtıldı. Giydiğim ilk aylardada arka kısmındaki bez söküldü ve ayağıma yara yaptı o sert şeyler. Ondan önce adidas almıştım 70€ya dört sene giydim. Şu an tekrar adidasa döndüm.
Adidas Porsche run bounce dene 1000 liranın üzerinde fakat çok iyi zaten Türkiye de yok
Şimdi Nike ve Adidas birbirine yakın kalitede ayakkabılar ama hem tasarım hem kalite hemde malzeme olarak adidas 1 tık önde bence nike hem üstüne yakışmayan o logo yüzünden artık baya sıradan duruyor ve eskiden olduğu kalitesi şu an yok adidasında eskiye göre kalitesinin düşdüğü apaçık ama hala nikeden önde ben Adidas campus modelinin lacivert rengini kullanıyorum üstündeki beyaz çizgiler tasrım harika yolda yürüken sanki çıplak ayakla pamuğun üstünde yürüyormuşsun gibi
Nike Air Max konfor bakımında Adidas dan daha önde ve bazı modelleri gerçekten çok güzel Adidas yerine göre güzel terletme sorunu var adidasın sıcakta giyilmiyor
Hee hee yine başladılar markaya para vermem diyenler :) cemyılmaz diyor ya: aynı bizim faruk. Cem Yılmaz da diyor ki peki faruk niye burada yok da ben varım. Hiç mercedesle reno bir olur mu?
Adidas kalite olarak iyi , her sezon takip eder ve kullanırdım fakat ne kadar apaçi varsa adidasın mankeni gibi olduşar hepsinde adidas var, nike kalite olarak berbat cabuk dağılıyor, 2 yıldır pumadan şaşmıyorum ve çok memnunum cevabım PUMA...
Nike değerinin üstü ben Adidas kullanıyorum memnunum hem hoş sade görüntüsü ve fiyatlarıyla hem güzel hem uygun.
Ürün grubuna göre değişiyor, hangisi dersen söyleyemem, ama şöyle ufak bir araştırmayla ayırt edebilirsin. Ben Reebok'ın ayakkabılarını beğeniyorum.
Daha kalitelisini bilmem de ben eşofman ve ayakkabılarımı sürekli adidastan alıyorum çünkü daha güzel olduklarını düşünüyorum.
rahatlık ve dayanıklılık olarak adidas, nike daha çabuk yıpranıyor. ama hem dayanıklılık hem rahatlık hem de sağlık için under armour öneririm, kullandıkları malzeler hem hijyenik hem de çok kaliteli..
Adidasda hızlı bir yükseliş var geçmiş yıllara nazaran
Nike de ise tam tersi
ikiside çinde yapılıyor ve nakliya dahil maliyeti5-10 doları geçmiyor. bize burda 140 tan iteliyorlar. gidin çakmaları bile bunlarla aynı kaliteye ulaştı 30 -40 tl ye satıyorlar.
5 yıldır adidasın porche serisinden memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum
Modele göre değişir airmax çeşitleri bayanlar için olan baya hoş duruyor ama adidas da güzel yani
1. fotoğraftakinin aynısını arkadaşım aldı yürürken falan çok acıtıyormuş ayağını
Nike ya da adidasmi unuttum bir haberi cikmisti fakir kucuk cocuklari zor sartlar altinda calistiryo diye cok kotuuu
Evt ama niye oyle yapiyo o markaa
giyim olarak ikiside olabilir fakat ayakkabı dersen ikiside değil ayakkabıyı puma reebok ya da diadora secmelisin
Ne adidas ne nike hicbirisi. En iyisi puma ayakkabıları esofmanları cok iyi pumadan sasmam
tabıkıde adıdas, eskı bı marka ve nıkedan daha da tecrubelı oldukları ıcın daha kalıtelı malları var
Ikisi de kotunun iyisi oldu artik.. ama nike kullaniyorum..
Artık bence ikiside değil çünkü çin malı oldu ikiside! Fakat bayan ayakkabılarında adidas daha güzel modellere sahip. Rahatlıkta Nike.
nike tan şimdiye kadar bir tişört alabildim.
adidas her türlü ezer...
ayakkabi olarak bakıcak olursak ne sitediğine bağlı birazda atıyorum new balance- hummel bunlar rahat ve konforludur, dayanıklılık olarak adidas daha önde bence ama gösteriş için nike diyorum
Puma hepsinden kaliteli düzgün model çıkartsa ama ben New balance diyorum
türk malına yönlenin artık Speedlife, kinetix filan iyidir. paranız yurt dışına gitmesin.
Türk malı ama isimleri yabancı faydası ne bize Türk mali oyle mi olur
new balance, skechers, fred perry i tercih ediyorum ben
süper starla Air maksı kıyaslamış arkadaş biri söylesin şuna Süper star efsanedir :)
Seçtiğin sınıfa göre değişir. Mesela kramponda Nike'ın üzerine tanımam. Ama günlük dersen Adidas.
Benim için çok farketmiyo ikiside çok kaliteli ama sağlamlık konusunda adidas dış görünüşte nike derim...
2 side kötü.
kötünün iyisi bence nike
ama alırsam puma alırım
Nike air in deri modlleri çok iyidir, adidas torsion iyidir. Reebok easytone iyidir. Markaya değilde modele bakmak lazım.
nike la adidas 90 lardaydı. artık eskisi gibide popületesi kalmadı sebebide bir 2 firmanın artık son kullanıcalara yönelik olan ürünlerinde yavaş yavaş kaliteyi düşürmesi daha çok profesyonel spor ürünlerine ve takımlara yöneldiler.
adidas çünkü superstar gibi bir seriyi üretmiştir :)
Adidas Tabi Her Zaman. #Nike Giymeyeni Dövüyorlar Galiba..
Markaya para varmem,hele nike adidas gibi sirf gosteris icin alinan seylere hic vermem nedir o ya ayakkabida koskoca isaret,marka ismi.
Olm o kadar zengin değiliz biz wonder ful takılıyoz yani anlayacağın fikir yok
Teşekükür ederim :)
Çok teşekkür ederim fakat ben tanımadığım insanlara güvenemem ama nazik tavrından dolayı çok teşekkür ederim ;)
Olsun alışırsın sorun değil bende ilkten yirum yazmaya çekiniyodum ama şimdi yazabiliyorum
Çok iyi bir soru şimdi araştırdım adidas daha çok tercih ediliyo
ikisinide kullanmış biri olarak nike dan pişmanım Adidas çok saglam
Sence hangisi siyah hangisi beyaz demek kadar sacma oldu
Üstteki ayakkabı gerçekten güzel ama sıktı artık modası geçti yani o yüzden iki numara diyorum
Sakın superstar alma belediye dağıtmış gibi herkesin ayağında. Ben aldım çok pişmanım 😀
Adidas daha kaliteli ayakkabı için. Nike çabuk yıpranıyor.
2 side eskisi kadar populer değil bence ama yinede nike.
ikisi de dandik ürünlerini endonezyada vietnamda yaptırıp 200 tl ye kakalıorlar
Adidas boktan modeller çıkarıyor ve çakması oldukça fazla nike diyorum.
Genel olarak adidas ama fotodakileri soruyosan nike
ikisininde kendine göre kaliteli olduğu yerler var bence...
ayakkabıda; garalastik soğugguyu,şamrel,cınganlastiği,
giyimde;semntpazarı,bit pazarı
Adidas herkez giyemez profesyonel oyuncular giyer nike ise soytarı insanlar giyer açık ara addidas hem şık hemde sağlam hemde çok güzel
Nike. İnsan orda çalışınca ister istemez arkasını tutuyor.
adidasın aykabaıları basık o yüzden tercihim nike
adidas daha kaliteli dir nike da iyi ama adidas benim tercihim
Adidas daha eski daha tecrubeli ama nikeda hızlı bir gelisme var şu an nike diyorum
Hiçbirisi ikisi de birbirinden kalitesiz :-)
Ben Nike'dan vazgeçemiyorum nedense.
nike severim galiba :)
Nike air force low :D
Only New balance+ Nike= Çok rahat 👍✌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar