Her zaman söylerim güzellik görecelidir kimisine göre güzelsindir kimisine göre çirkin bak kendini ben çirkinim diye şartlandırıp özgüvenini yıkma boşu boşuna sadece bakımına saçına başına kıyaafetine dikkat etsen bile olduğundan kat kat güzel ve dikkat çekici gözükürsün aynaya geç ve kendinden en rahatsızlık duyduğun şeyi seç ve o şeyi düzeltmek için çaba göster emin ol başaracaksındır oturduğun yerden ben çirkinim kimse beni sevmiyor diye ağlamakla olmaz senin güzellik kavramın farklı kendinde olanı beğenmeyebilirsin ama bir başkası da beğenebilir. Sen bakımına dikkat et zaten sevecek olan her türlü sever sıkma canını böyle şeylerle
Amaan ben açıkça çirkinim diyorum vallahi. :DD Artık alıştım. Hiç gocunmuyorum da. D: Kimseye beğendirmek zorunda değilim kendimi. Giden gitsin güle güle de takılma ya.. tabi aynı değiliz. Ama herkes çirkin diyecek diye ya da seni bırakacak bir şey yok. Birlikte olanlar nasıl oluyor? Ben çirkin güzel ayrımı da sevmem de anlam bakımından.
Açılın doktorum. Çirkinlikle ilgisi yok mesele senin kendini nasıl gördüğün tamamen. Her fırsatta söylerim ben çirkin adamım. Ciddi çirkinimdir yani. Şu son dönem dışında hayatımda hep kadınlar oldu hepsi de çok güzeldi. Yani bunu anlatamayız gerçekten. Bir gün güzel olduğunu hissederek aynaya baktığında o bambaşka hatunu görmen lazım.
ben ısrarla yüzünü göstermeyenlere sinir oluyorum. çirkin bulan ve bu yüzden iletişimi bitiren ergenlerden zaten uzak durmak gerek... velev ki çok çirkinsin karşındaki güzel bakmayı güzel görmeyi bilecek
acaba diyorum kendini bulduğun veya seni görmeyi başaramadıkları kadar çirkinmisin gerçekten? sen zümrütü manava gösterirsen ne anlasın garip. ona patlıcanı sor domatesi sor. mücevherini git sarrafa sor...
Herkesin bir derdi var minik. Senin payına da bu düşmüş demekki. Şükür elim ayağım sağlam de ve yürü. Hiç birimiz kusursuz değiliz. Kusur, biz faniler için geçerli... Üzme tatlı canını. Dikkatli ol, sevgi ve ilgi açlığın hataya sürüklemesin seni...
Kendini sev kendine güven. . Çirkin kadın yoktur bakımlı kadın olmak lazım kimse için değil kendine için kendine bak imaj değiştir giyim tarzı saç modeli kendine bak kilo al ya da ver bir tarzın olsun güzellik o kadar önemli değil alımlı olsan yeter
valla kardeşim hiç öyle çok yakışıklı biri değilim. kimilerine göre tipsizin önde gideniyimdir kimine göre hoşumdur ama çok güzel kızlarla birlikte oldum. çirkin sevgilim de oldu sevdim de. bu işler gönül işi beni olduğum halimle sevmeyecekse defolsun gitsin lazım değil derim.
Bakın bu dramın dibidir. Kendini asla ve asla karşı cinse değersizmişsin havasını verme. Senden güzeli , değerlisi yok. Sen kendini sevdikten sonra bırak başkası sevmesin zaten. Kimsenin sevgisine ihtiyaç duyma. Azcık özgüveeenn!
tanrı kimini fakirlikle kiminide çirkinlikle sınarmış ama bu hayatta mutlu olmak istiyosan ya çok iyi gelirin ya da her türlü giderin olmak zorunda yoksa bir zavallıdan ibaret kalarak sürünerek geberirsin
En İyi Cevaplar