Saç Bakım Siyah saç Siyah kaş Koyu kahverengi göz buğday ten çilli bir yüz'e ela veya bal rengi lens yakışır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence çok yakışır açık renk lens değil sonuçta çill? erle çok uyumlu olur bildiğiniz kaliteli lens markası var mı Güncellemeler+1 yıl gaegeagaegea Güncellemeler+1 yıl gaegeagea Siyah saç Siyah kaş Koyu kahverengi göz buğday ten çilli bir yüz'e ela veya bal rengi lens yakışır mı? Cevapla Marka Soruları Lens Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
weirder Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Saç Bakım konusunda 23,2b cevap paylaştı. gri olabilir, çok severim... 0 5 Yorumla Soran +1 yıl çok belli olmaz mı lens olduğu Yorumla Soran +1 yıl birde lenslerde benim kahverengi gözüm gözükür mü sadece göz bebeği gözüksün Yorumla weirder +1 yıl işte bunu bilemem çünkü hiç kullanmadımgriyi öneriyorum cidden açık renkli saçlara da, koyu renklilere de çok yakışıyor. Yorumla Soran +1 yıl onur tuna nasıl gözleri adamın Yorumla weirder +1 yıl göz rengi güzelmiş ama sana koyu gri olmalı Yorumla
-Angeliciouss- Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Saç Bakım konusunda 21,4b cevap paylaştı. Evet yakışır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl lens hakkında bilgin varsa bir şeyler sorabilir miyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
gri olabilir, çok severim...
çok belli olmaz mı lens olduğu
birde lenslerde benim kahverengi gözüm gözükür mü sadece göz bebeği gözüksün
işte bunu bilemem çünkü hiç kullanmadım
griyi öneriyorum cidden açık renkli saçlara da, koyu renklilere de çok yakışıyor.
onur tuna nasıl gözleri adamın
göz rengi güzelmiş ama sana koyu gri olmalı
Evet yakışır
lens hakkında bilgin varsa bir şeyler sorabilir miyim