+1 yılHalime şükrettim şu an. Hergün yardıma ihtiyacın var mı diye arayan birsürü arkadaşlarım, akrabalarım var sakın ağır iş yapma bişey olursa bas zile çekinme diyen komşularım var günde en az 3 kere arayan ailem var. Tamam eşin yok diyelim hiç arkadaşın da mı yok nazının geçtiği. Sakın o perdeleri asma arayacak taktıracak kimsen yoksa bile kanepenin üzerine ser kırışmadın asacak birini bulana kadar dursun evladına riske atma
02 Yorumla- +1 yıl
Sen bide hamile misin 👏🏻👏🏻
Soran+1 yılArkadaslarım öyşe yakın mesafede değil yoksa sağolsun onlarda bana yardımcı olurlar. Dul bir kadın bu ülkede bşrilerinden yardım isteyince adı aşiftelik oluyor
En İyi Cevaplar
+1 yılKomşunu çağır
11 Yorumla
Soran+1 yılSeni çağırıyorum gel tatlış sjdhj
Gizli Üye(36-45)+1 yılAman sakın yapma canım
1 saat daha duramadımı kadın yaa
Komşu falan yoksa ben gelip takayım sen ufaklığı neden riske atıyorsun. kayıp düşmesen bile uzanmak tehlike yani 😊210 Yorumla
Soran+1 yılSonunda kocan assın demeyen bir insan :) kocam olsa zaten neden uğraşıyım bununla. Kimseden hiçbir konuda yayardım istemek istemiyorum. Insanlar dul kadın görünce ne yapsak aşiftelik damgası vuruyor.
Cevap sahibi+1 yılSaçmalamabe karnı burnunda kadın ne aşifteliği yapacak
O zihniyeti zikim. Ciddi diyorum pazar bugün boşum başka tadilat işleri varsa onları da yaparım yakında isen. ama sen sakın çıkma, gerekirse perdeci çağır 😊yada perdesiz otur 😕
Soran+1 yılÇok teşekkürler düşünmeniz yeter Allan razı olsun :)
Cevap sahibi+1 yılAmin canım . Sendende.
Yapmayacaksın di mi !
Soran+1 yılÜst katımda birkaç öğrenci var ama çekiniyorum. Onlardan isteyemezsem mecbur yapıcam
Cevap sahibi+1 yılHayır yaaa sakın yapma ben çok hassasım bu konularda
Takım çantamı alıp geliyim kimse evine usta çağırmıyormu arkadaş ne var bu kadar çekinecek
Cevap sahibi+1 yılcanım sonucu bana bildir lütfen. aklım sende kalmasın😯
Soran+1 yılSaolun ne kadar düşüncelisiniz :) Saolsun üst kattakilere söyledim bir tanesi gelip halletti.
Cevap sahibi+1 yılOhh çok iyi. tmmdır😊
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
+1 yılKomşu filan yok mu sakın kendin asma ha Allah korusun bisey filan olur. akraba cocugu filanda cagirabilirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılÖyle bir sacmalık yapma kalmış şurda bir ay falan Allah korusun bir zarar verirsin kendine Esin nerede gelince ona taktirirsin olmadi ya da komşun yok mu onu cagir
10 Yorumla
+1 yılSakın deneme, Allah korusun bir şey olur falan. Eşin varsa gelmesini bekle, ya da komşularınızdan birinden rica et. Hamile olduğun için bir şey diyeceklerini sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılasma yavrucum sizden kıymetlimi eşin ne güne duruo akşam gelince taksın...
02 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeyi kimse okumuyor herlade kocam yok ayrıyız.
- +1 yıl
e sende asacak yeni koca bul 👍🏼...
Hamileyken perde asmak aslında iyi çünkü vücut spor yapmış oluyor. Hantallaşmıyo fakat düşersen işte o bebekte düşer o zaman. Dikkat et asarken.
00 Yorumla
+1 yılya bırak perdeyi falan asma akşam eşin asıversin...
10 Yorumla8 aylık hamilesin ve hala iş mi yapıyorsun? Otur kız oturduğun yere :D
10 Yorumlakomşu komşunun külüne muhtactır diye söz duymadın mi bacım
00 Yorumlaannen baban kardeşlerin komşular taktıracak çok kişi var. kadını tekrardan çağır taksın gitsin ne saçma sorudur yaa
00 Yorumla
+1 yılbir perde için karnındaki canı tehlikeye atmaya değermi? Eşine söyle gelsin taksın perdeleri.
00 Yorumla
+1 yılKomşularınıza söyleyin size severek yardım ederler. Eğer komşunuz yoksa temizleyen kadını geri çağırın.
00 Yorumla
+1 yılbir komşundan falan rica et. Sen yapmaya çalışma dikkatli ol.
00 Yorumla
+1 yılBirak kalsin aksam kocan takar ya da komsunun oglunu çağır :D
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılKocan geldiği zaman o taksin dusersin şimdi bişey felan olur ugrasma
00 Yorumla
+1 yılEşini bekle o taksin iki perde icin dusup kaza geciripte bebeginden olma
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılkıyamam ya keske yakında olsan ya da tanıyo olsamda yardımcı olsaydım hamile insanlara duyarlı olmak şart her konuda 😌
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCidden bu riske girme cesaretini nereden buluyorsun. Kafan mi güzel?
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha sen benim neler çektiğimi bir bilsen bu kadar kafa kalması bile mucize
Cevap sahibi+1 yılAman dikkat et.
Çocuk & Ebeveyn konusunda 398 cevap paylaştı. Kadın sırf dul diye yavşaklık derecesinde yorumlar var valla ayıp size
01 Yorumla
Soran+1 yılAlıştım artık o dul diye seviyesizleşenlere
+1 yılSakın asma bende k. doğumda calisiyorum geçen gün biri düsmüstü
00 Yorumla
+1 yılsacmalama ablacım sakın oyle bı sey yapma baslarım perdesıne evıne ocagına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAra gelsin eski karısına çocuğunun annesine yardım etsin
04 Yorumla
Soran+1 yılHaa tabi gelir kesin
Cevap sahibi+1 yılÇocuğunun annesinin beraber bir yaşanmışlık var insanlık öldü mü
Soran+1 yılİnsan olsa bunları yaşamıyor olırdum zaten
Cevap sahibi+1 yılO zaman komşularında akrabalarından yardım iste tek başına yapmaya kalkma çok tehlikeli senin ve bebeğin için
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşım yapma kendi başına ne olur ne olmaz birinden rica et bebeğe dikkat et
00 Yorumla
+1 yılseni hamile bırakana söylucen :)))))
03 Yorumla
Soran+1 yılHaha beni hamile bırakanla boşandık şu an başkalarını hamile bırakmaya koyuldu
Soran+1 yılSeviyesiz
- +1 yıl
5 experim nerem seviyesiz gayetde seviyliyim:)))
+1 yılDüşüp bebeki öldürecek Allahım ya çekil şurdan. :/
10 Yorumla
+1 yılkocan yok mu senin bacım :)
12 Yorumla
Soran+1 yılOlsa niye uğraşıyım
- +1 yıl
Allah yardım etsin
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBir komşudan falan rica et, sakatlık çıkar kesin
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama komşunun birisinden yardım iste
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 13b cevap paylaştı. Kocana söyle o taksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılKocam yok artık
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılkomsundan yardım ıste
00 Yorumla
+1 yılKocani bekle deli deli işler yapma.
00 YorumlaAsma esıne ceya komsuya soyle
10 Yorumla
+1 yılEşin gelince asar kaçmıyo ya
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim olsa niye uğraşıyım böyle bir şeyle. Bosandık
- +1 yıl
Aa kusura bakmayın günceli görmedim. siz yapmayında kim yaparsa yapsın tehlikeli sonuçta
+1 yılbir komşudan yardım iste
00 Yorumla
+1 yılKendini riske atma komşunu çağır
00 Yorumlabir komsu arkadasin yok mu ya
00 Yorumla
+1 yılla tamam nerdesin ben gelip asıcam sevabına
10 Yorumla
+1 yılyok mu yardım edebilecek komşun falan
00 Yorumla
+1 yılEsin nerde? Komşuların kızlarından yardım iste.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yıltakma boşver gitsin. :D
00 Yorumla
+1 yılEşin evde değil mi ? :/
02 Yorumla
Soran+1 yılKocamla boşandık diyorum bir okusanız güncellemeyi
- +1 yıl
Ben soruyu okuduğumda güncelleme yoktu
+1 yılhee neredesin abla ben geliyim asıyım
00 Yorumla
+1 yılAyni sehirde olsa asiverirdim sansina küs😊
00 Yorumla
+1 yılMacera arama.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence kenari koy esin helince asar
00 Yorumla
+1 yılBirak asma sakın
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben geleyim tutayım merdiveni :)
02 Yorumla
Soran+1 yılGel buyur
Cevap sahibi+1 yılzevkle yaparım :) ama ben oraya gelice sana bırakmam herhalde ya :) nerdensinki :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimden hamilesin o halde..
gelip ben takayım02 Yorumla
Soran+1 yılKocamdan hamileyim ama daha 3 haftalıkken boşandık
Cevap sahibi+1 yılben gelip takayım... sen yorulma merdiveni tut yeter.
+1 yılKocanı bekle
05 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bir okusanız güncellemeyi
- +1 yıl
Güncellemeyi okumamız için soruya girmemiz gerek sadece soruyu görünce güncelleme görünmüyor sadece detay görünüyor
- +1 yıl
Keşke bilseniz de öyle konuşsanız
Soran+1 yılBilmeden konuşan sensin. Akıl var mantık var kocam olsa niye böyle bir şeye kalkışıyım? Boş yorum işte
- +1 yıl
Kocandan önce perdeleri asmaya çalışan titiz biri olabilirdin :D Birçok olasılık var
Kardeşin felan yokmu?
00 Yorumla
+1 yılkocan asacak
02 Yorumla
Soran+1 yılSaol çok yardımcı oldun
- +1 yıl
hizmette sınır yoktur
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstanbuldaysan gelip asayim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocan akşam gelince takar
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkocasından ayrılmış pardon o zaman yok mu ailende birileri onlardan yardım iste
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocandanmi hamilesin?
043 Yorumla
Soran+1 yılEvet tabiki de. Boşandığımızda bilmiyorduk 3 haftalık hamileymişim şimdi 8 aylık
Cevap sahibi+1 yılUv.. niye bosandiniz
Soran+1 yılAldattı. bana kalsa ondan boşanmazdım çok seviyordum ama onun amacı zaten bunu benim gözüme sokup boşanıp o kadınla evlenmekmiş
Cevap sahibi+1 yılCok zor degilmi bu donem senin icinm
Soran+1 yılÇok çok çok zor hemde. Her kadın hamilelikte kilo alır şişer ya ben üzüntüdrn stresten kilo verdım. Kemiklerim sayılıyor sadece karnım var.
Cevap sahibi+1 yılKim destek oluyo sana?
Soran+1 yılKimse
Cevap sahibi+1 yılAnnen ailen?
Soran+1 yılBabam yurt dışında evli. Annem yok
Cevap sahibi+1 yılbir ihtiyacin olursa soyle demek istedim Şu an .. acidigimdan degil yanlis anlama gercekten zor bir durum bu
Soran+1 yılÇok şükür bınca aydır kimseye hiç bir şey söylemedim hiç bir şey istemedim. Geceleri sancı vurduğunda bile iki büklüm kullandım o arabayı hastaneye gittim yine çalmadım kimaenin kapısını. Çünkü bu ülkede dul bir kadın ne yapsa aşiftelik sayılıyor. Teşekkürler düşünmen yeterli.
Cevap sahibi+1 yılOyle dusunmedigimi bilmeni isterim bir hemsire falan tutalim sana?
Soran+1 yılŞu an biri var zaten kendimi kötü hissettiğim günlerde geliyor gece kalıyor
Cevap sahibi+1 yılPeki bakalim cocugun ismini dusundunmu cinsiyeti ne? burdan yaziyorum ama sikildiysan cvplamaktan yazmiyim?
Soran+1 yılYoo yazabilirsin gizliyim zaten sıkıntı yok. Erkek olucak ediz koymayı düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılEdiz.. ilginc
Soran+1 yılKötü mü :D isim çokta önemli değil bahtı güzel olsun
Cevap sahibi+1 yılBahtiyla isimin paralel olucagina inanan biriyim
Soran+1 yılEdizin anlamı da güzel. Benim ismimin anlamıda öyle kötü değildir ama baksana nehaldeyiz
Cevap sahibi+1 yılIsmin ne?
Soran+1 yılMerve
Cevap sahibi+1 yılNeymis amlami pardon?(:
Soran+1 yılÇakıl taşı demek aslında pekte bir anlamı yok :D
Cevap sahibi+1 yılOyle anlamli diyincee.. hayatini bikac yila gore degerlendirme
Soran+1 yılHaklısın şükür edicek çok şeyim var ama yaşadıklarım da hiç kolay değil inan. Belki de daha zor zamanlar beni bekliyor. babasız çocuk büyütmek hiçte kolay değildir. Çok şükür iyi bir işim var ekonomik yönden sıkıntı çektirmem özel okullarda okuturum ama hiç bir zaman ona bir baba olamam. İşte hayatın yıllarca iyi gidiyor sonra biri geliyor içine edip çekip gidiyor
Cevap sahibi+1 yılUmutsuzluga dusmemen etkileyici ama bunlari dusunmek icin ck erken
Soran+1 yılGerçekler bunlar ne yasık ki...
Cevap sahibi+1 yılCunku egitim ozel okul falan cok iyi oldugunu saniyosan yaniliyosun egitimciyim
Soran+1 yılBende boşanmış bir ailenin çocuğuyum 6. Sınıftan üniversiteye kadar hep özel okuldaydım. Annemle görüşmüyorduk. Babam da çalışıyordu. Bizim için yaptığı en iyi şey o okula yazdırmasıydı inan. Beni öğretmenlerim büyüttü onlar ilgilendi.
Cevap sahibi+1 yılAnnesi var ccugun.. babasi varkn baskasi buyutur annesi varkn buyutmez
Soran+1 yılDevlet okullarını görüyorum uyuşturucu, sigara her şey var. Özelerde en azından daha az ve öğretmenlerin de umrumda bu tür şeyler tabi okulundan okuluna değişir. Ben onu nerede en iyi korunacaksa orada tutmak zorundayım.
Cevap sahibi+1 yılBu knu tartisilabilir ama gnlunden nasil geciyosa oyle olsun
Cevap sahibi+1 yılBu donemlerde duygusal degisimler cok etkiliyo bebegi
Soran+1 yılEvet doktorum da aynı şeyi söylüyor. Bebeğe zarar verme ihtimali düşük olan antidepresan lardan kullanıyorum çünkü diğer türlü stresten daha çok zarar görüyor. Keşke sadece boşanmış olsak bitse gitse ama karısıyla birlikte inatla çıkmıyorlar hayatımdan.
Cevap sahibi+1 yılNasil hayatina giriyolarki?
Soran+1 yılEski eşimle aynı şirketteyiz, o bölge genel müdürü bende halka ilişkiler departman müdürüyüm. Şu an evli olduğu yani beni aldattığı kandında aynı şirkette. Artık alıştım bir şekilde buna. Ama yeterince derdim yokmuş gibi canımı daha çok yakmak için uğraşıyorlar. Birkaç yıl öncesinde alkollü araç kullanmaktan ceza almıştım falan kayıtlarda var diye çocuk doğduğunda senden alıcaz alkolik anne mi olur vs. 1 yıldır ağzıma sürmedim. Sigara kullanan biriydim hamileliğimi öğrendiğim gün bıraktım. Kendisi aylardır bir kere bana durumumu sormadı. Şu an şirketten duyduğum kadarıyla yeni eşinin çocuğu olamayacağını öğrenmişler o yüzden bu kadar düştüler üstüme. Ona babalık duygusunu tattırabilicek tek fırsatıyım ya.
Cevap sahibi+1 yılAlkolik oldugunu kanitlayamazlarki.. ve kucucuk cocugu anneden alamazlar.. alkolik oldugun kan testleri ile belli olur gonlun rahat olsun kac zamandir kullanmiyosa
Soran+1 yılİşte eski kayıtlarla bir şeyler yapıcaz falan boş atıyorlar biliyorum zaten alamazlar benden ama yıldım artık uğraşmalarından. Kimseden bir iyilik beklemiyorum yeterki rahat bıraksınlar artık.
Cevap sahibi+1 yılCok agir bir yuk allah kolaylik versin
Soran+1 yılAmin
Cevap sahibi+1 yılDestek istersen gorunur yapabilirim?
Soran+1 yılTeşekkürler gerek yok :)
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin.. nasil istersenn
+1 yıleşini bekle o assın
00 Yorumla
+1 yılSen kimden hamilesin
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ne kadar fesat insanlarsınız. Tabikide kocamdan ama bilmiyorsuk boşanırken 3 haftalık hamileymişim şu an 8 aylık
- +1 yıl
Çok üzücü be
Birisini çağırsana
00 Yorumlakomşunu çağır
00 YorumlaKocan yok mu
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 25,7b cevap paylaştı. Eşin aşar
00 YorumlaHemen geliyorum :)
00 Yorumlanerde yaşıyosun?
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?