Çok kararsizm çünkü yipranmasndan korkuyorm :/ ama değişiklik istiyorum artk :)
Boyat gitsin zaten çabuk akıyor ^^
Doğal iyidir boyatma ^^
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Saçlarının rengini açman gerekiyor ben koyu kahverengi iken mavi yaptım sarıya kadar açtılar yoksa tutmaz. Saçların kalın telliyse fazla birşey olmaz sadece saçın ıslakken biraz daha esnek gibi oluyor zaten gittiğin kuaföre bağlı. O kadar kötü yıpranmaz saçına fazla ısı kullanmıyorsan...
Actiricm zaten ama koyu bir renk istedgm için sarıya kadar artırmaya gerek yok :) saclarm da kalın telli diyebilirim öyle çok incecik değil ve çok isi kullanmıyorum :) tesekkur ederm de saçın ıslakken daha esnk oluyor derkn anlamadm?
Saçların ıslakken taramaya kalkarsan çok kolay kopabiliyorlar. Islakken lastik gibi oluyor. Kuruyunca büyük bir problem değil ama en azından benim öyle oldu. Ama saçlarını açık kahverengiye falan açtırma o zaman hiç tutmaz denemiştim ben. En azından bir koyu sarımsı bir renk olsa tutar çünkü o renkli boyalar tam olarak boya değil tonlandırıcı gibi birşey. Bu yüzden çabuk akıyorlar.
Aynen ya işte benmde tereddutm hem yipranir hem hemen akar felan diye korkuyorum birde tutmazsa tam olur yani :/
Saçlarını yeteri kadar açarsan birşey olmaz. Saçında biraz değişiklik olacak ama yıpranacak kadar değil. O boyalar çok çabuk akıyor ama 1 ay falan kalır muhtemelen. Ben çok memnundum manic panicle boyadım.
Ben palette ile boyamayı dusunuyorm birde ne kadar acaym sence?
Saçlarını kuaförde açtırmanı öneriyorum kuaföre sorsan zaten biliyor. Koyu sarı yeterli olur bence daha fazla açarsan zaten saçın yanar.
Siyah saçta patlıcan moru çok belli olmuyor söyliyim de :D saçın kahveleşiyor biraz siyah kahve gibi ve ışıkta biraz kızılsı oluyor o kadar
Evet onu biliyorm ve açmayı dusunuyorm :) tesekkur ederm
Tipin nasıl bilmiyorum ki? Bence beyaz yap kökten çözüm :D
Yipranma derdi olmasa şimdiye yapardm emin ol :D
Cevap
6Cevap
hıyar yeşiline ne dersin
Ten rengine göre değişir hayatım
Sen soruyu cevapla onu ben dusunurm :)
Sıkma canını, üzme patlıcanını. Boyat.
BoyAtma dirim ben 😯
Herkes yakışır diyor ama :/
Bence yakışmaz ama 😯