Üniversitede karşılaşılan, ortaokul arkadasını görünce bir erkek, neden kıza sen çok aşırı degismissin seni tanıyamadım der 😂 bozuldum ya Oysaki ben hemen tanidim onu hemde ilk görüşte
Cevabın nedir?
Sevin kızım ! Daha ne istiyosun. Geçmişin acısını çıkar, keyiflen durumdan. Değişmek aşırı güzeldir. Bana da değişmişsin dedikleri olmuştu 1 senede. Yıllar içinde aynı kalmak kötü bir şi asıl.
11 Yorumla
Soran+1 yılSevindi m zaten 😂😂 çocuk görünce tuhaf oldu zaten beni 😂😂😂
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılİyi ya da kötü bir şekilde çok değişmişsin.
30 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar böyle; istedikleri gibi biri olmayınca, seni değişmiş ilan ediyorlar...
18 Yorumla
Soran+1 yılHayır canım ondan değil dış görünüşü më dedi. Hiç konuşmadık bile doğru düzgün
- +1 yıl
Bahsettiğim karakter özellikleriydi. Dış görünüş göreceli. Uzun zamandır birini görmeyince elbette değişiklikleri fark ediyorsun.
Soran+1 yılEvet oda doğru. Karakter olarak olgunlastim bayagi ama
- +1 yıl
2 aydır görüşmediğim arkadaşlar beni görünce şaşırdılar. Sakal bırakmış ve hayata pozitif bakan biri olmuştum. O zaman onların istedikleri gibi olmadığım için bana çok değişmişsin dediler... Böyle şeylere takılma hayatına bak. Elbet seni bu halinle seven, değer veren birileri çıkar.
Soran+1 yılIyi anlamda değiştim tabiki kendim için onlar için öyle olmasam da ama bu benim umrumda değilki😊
- +1 yıl
En güzeli. Bu düşünceni sevdim. :) Böyle düşünmeye devam edersen insanların kölesi olmaktan çıkarsın.
Soran+1 yılDos görünüş olarak guzellestigim kesin. Çünkü cirkindum çok küçükken insan büyüdükçe güzel oluyor yüz hatları yerine oturuyor tabi
- +1 yıl
Tabi ki öyle.
yakında çıkar nanesi merak etme
1151 Yorumla
Soran+1 yılOha niye ki 😂😂😂
Soran+1 yılLatif bulunmuş derken. Sabaha yatmiyorum da beğenmiş mi demek yoksa begenmemis mi demek
Soran+1 yılÖyledir heralde 😂
Soran+1 yılTabiki 😂😂😂 geçmişten intikam almaya çalıştım aslında basardim gibi 😂 çocuk benimle tokalasti yanagimdan öptü iki defa hem geliste hem gidiste😂
Soran+1 yılAlay ediyorlardı çok benimle ya ondan diyorum😂 koru günlerim geçti eski arkadaslarla aslında. Ama bu çocukla bir sıkıntım yoktu
Soran+1 yılNe anlamda güzel günler 😊 cidden mi
Soran+1 yılHayatımda kimse yok 😂😂😂 ne yüzüğü bu arada hayırdır 😂😂 çocuk hem ilk gördüğünde yanagimdan öptü gidişte yanagimdan öptü 😂 başkalarına sordum fazla samimi davranmis ben olsam opmezdim falan demişler
Soran+1 yılEminmisn neye dayanarak söylüyorsun bunu 😂😂😂 belki çocuk beni hiç beğenmedi çok çirkin buldu olabilir
Soran+1 yılŞöyle diyim metroda karşılaştı gitmesi gerekiyordu cidden arkadaşları vardı ve gitti ayakta muhabbet ettik. Beni hatirladinmi eğitim diyince ezgi diye bagirdi😂😂😂 senmisin falan dedi 😂😂 aşırı çok degismissin dedi. Tüm anladım tesekkur ederim
Soran+1 yılBen ezgiyim diyince
Soran+1 yılEklemesini istemiyorum zaten 😂 umrumda değil. Ama eklemez o beni çocuk beni ne yapsın. Mantıklı olarak hiç ortak yanımız yok yani. Belkide soyadimi unuttu hersey olabilir yani. Ama ekloyecegini sanmıyorum
Soran+1 yılBenmi vurdum duymazim. Olmayacak mümkün olmayan şeyleri söylüyorum 😂 karamsarlık değildi bu sadece imkansız
Soran+1 yılOlabilir 😊 ben çağırdı yanıma ama 😂 aslında cagirmayacaktim hiç huyum değil böyle şeyler bende nasıl yaptım saskinim
Soran+1 yılbir anda oldu gerçekten
Soran+1 yılArkafaslarida arkadan çok pis güldü bana ya 😂😂😂 ama çocuk görmedi arkasını donuktu
Soran+1 yılEvet tanımıyorum pek ne yaptıkları belli olmuyor. Peki merak ettim ne diye güldüren bize bakıp
Soran+1 yılCocugami gulduler niye acaba
Soran+1 yılÇocuk şimdi bana kızmış tir 😂😂 dimi
Soran+1 yılIyi o halde 😊 ama çok tuhaf oldu çocuk ya kendine gelemedi. Çok çok şaşırdı. Yıllar sonra karşılaşınca böyle oluyo demekki
Soran+1 yılEminsin bu kadar bişey olacağından yani 😂
Soran+1 yılDogrudur o zaman 😊
Soran+1 yılÜst üste derken mesela ne üst üste gelmiş
Soran+1 yılDeğil ama bir anda oldu vallahi bende anlamadimki😊😊😊
Soran+1 yılYanaklarimdan öptü evet ona bende şaşırdım
Soran+1 yılIlk adımı atacak kadar hoslanmadim gerekse yok yani😂 gereksiz bir olaydı. Ben eskilere çok düşkün biriyim😂 o yüzden eski kişileri görünce konuşurum. Ama söyle bişey var ben ona gel gel dedim ya sanki benim istemim dışında oldu yemin ederim
Soran+1 yılAynen yatamiyorum😂 belkide o çoktan unuttu bile
Soran+1 yılBen tamda dediğin gibi bir insanim ne istediğini bilemeyen. Kimseden çok hoslanamayan sevemeyen ve bu yüzden hiç sevgili yapmamış biriyim çünki aşık olamıyorum😂😂 ama bugünkü olay çok çok tuhaf ti. Çocuğuda sasirttim
Soran+1 yılEvet olmuyor Nağmeler ine başlıyor um. Ve ciddi anlamda kaçıyorum kendimden bıktım. Daha önce hayatıma biri hiç girmediği için eğer şimdi girerse çok tuhaf olur alışkın değilim ya hani istemiyorum psikoloji m bozuluyor resmen 😂😂 sevemiyorum kimseyi ya hastalık gibi biliyomusin ayran gonulluyum galiba😂
Soran+1 yılYok öyle aşık olmuyor um hoşlanır sadece
Soran+1 yılSevmeyi bilmiyorum evet
Soran+1 yılSorumluluktan kaçıyorum ben kimseyle ugrasamam işte yalnız çok mutluyum yalnız olmaya adeta bayılıyorum😂
Soran+1 yılbir gün mutlaka zorunda kalicam oda evlendiği m zaman olacak inşallah. Gezip tozmayi seven bir insan değilim. Ciddi düşünüyorum ben birazda o yüzden
Soran+1 yılCiddi düşündüğüm icon böyleyim aslında. O yüzden şu an için sorumluluk alamam diyorum yasimin az daha büyümesi lazım. 24 25 yaşına gelmeyi bekliyorum. 19 yaşındayım ve şimdi sevgili yapamam erkeklerin aklı başka yerlerde çünkü açık oldumu? Bunuda soylettin ya bana
Soran+1 yılHepsinin amacı cinsellik olunca maalesef kimseyle sevgili olamıyorum yapamadım yani
Soran+1 yılDüzgün kişi ler çok az ve benim bulamayacagima göre. Yaprak bişey kalmıyor. Ben üniversiteden biriyle tanismistim çocukla okulda görüştük falan üçüncü gün kantinde görüştük konuştuk işte ben kendime bişeyler aliyodum oda bir yere gitti arkadaşlarının yanına. Sonra yanıma geldi dibimdeydi yanına arkadaşını getirmis arkadaşını durtup beni gösterdi güldü falan. Bende bu olaydan sonra istemiyorum dedim. Aradan 4-5 ay geçti o beni gösterdiği çocuk beni instgramdan ekledi ilk kabul ettim sonra çıkartıp engel attım iyi oldu , yavsaklar diyim kisacasi. Beni arkadaşına anlatan bir erkeği ne yapayım ben isim olmaz. Belli yanındaki de göz koymuştu bana. Bide yanımda küfür etti üstelik arkadaşlarıyla konuşurken hoşuma gitmedi hiç
Soran+1 yılÇocuk anlamadigim i sandı. Böyle hareketler hoşuma gitmiyo
Soran+1 yılÇoğunluk böyle işte. Hep erkek muhabbeti bıktım ya valla igrencler bide. Arkadaşlarına hava atmalar falan. Çocuk konuştuğumuz sa bana demiştik i kızlar bana çok asiliyor yavsiyor falan dedi. Çocuğu gerçekten begenmistim ama o sözlerinden sonra olmaması gerektiğini anladım
Soran+1 yılNe demek istiyosn:)
Soran+1 yılÖyle ever zaten çevreye bakıyorum hiç kimsenin yürümüyor ayrılıyor herkes. Bende bunu bildiğim için bu yaşımda acı çekmek veya boş boş şeylerle ugrasmak istemiyorum
Soran+1 yılŞans verilecek biri olsa vericem ama yok öyle biri benim gibi birisi yok
Soran+1 yılSen bir kıza neden çok degismissin tanıyamadım dersin 😄 kendimden biliyorum dedin ya hani. Başına hiç böyle bişey geldimi
Soran+1 yılBegendin yani kızı çok degismissin dedin kıza 😂 tüh kardeşin dediğin kızmış ama
Soran+1 yılYok kardeşim gibi değildi benim normal konuştuğum biri yani ne kardes gibiydi k nede sevgili
Soran+1 yılAynen öyle çok iyi anladin beni 😊 öyle gelecek se hiç gelmesin yani.
Soran+1 yılBenim ozelliklerime uygun biri cikmazsa bir anlamı yok birisinin beni begenmesine
Soran+1 yılAynen öyle rahat böyle sevgilim olsun gibi bir takintim olmasi hoc bir zaman inanki umrumda bile değil. Bak düşün o kadar sogumusum ki yakışıklı erkek geçse önünden bakmıyorum bile tüm kızlar yakışıklı peşinde ama beni sorsan onlarda umrumda değil çünkü o kadar umutsuzum. Ve bir insanın çok yakışıklı olması önemli değil benim için çirkin de olmasın tabiki.
Soran+1 yılBulamiycam zaten bulamamam için bir ton engel var 😂😂
Soran+1 yılBen zamanı daha varmış gibi hissediyorum. Yani evlenirim diye düşünüyorum bu saatten sonra😂😂 gezip tozmak istemiyorum çok hassasim aslında hani hayatıma şimdi biri girerse ilk defa ve ben bu insanı kaybetmek istemem
Soran+1 yılÇevre de bana göre insanlar hiç yok. Okuduğum bölümde hep kızlar var. Erkeklerle ortak ilgi alanım yok yani birisinin bulamıyorum buldum diyelim bizim üniversite deki erkeklerin geneli hep abazan bir görsen kızlar geçince nasıl bakıyorlar. Çevre kötü yani
Soran+1 yılKöşede kiyidaki leri görmek zor tabi. Evet kafamı karistirir diye korkuyorum
Soran+1 yılHep yalnız birini görürsem eğer işte o insan dikkatimi çeker bak benim 😊
Soran+1 yılÇünki yalnız birini görürsem benim gibi birini bulmuş olurum çünki bende yalnız biriyim
Soran+1 yılFazla arkadaşım yok açıkçası yani olsada yakın değilim yakın olduğum bir kaç arkadaşım var sadece
Soran+1 yılEe yok tabi yollamazki o çocuk bana çok normal demiştim ben 😊😊 bir anlık olan bişeydi.
Soran+1 yılNe yapsın çocuk beni. Karakteri m çok farklı onunla zaten olmazki yani
Soran+1 yıl😊😊 zaten bir dahada görmem görürsem de konuşmam kacarim😂 oda öyle yapar büyük ihtimalle
Soran+1 yılEvet olmaz. Erkeklerden çok utanıyorum ben biliyomusun o yüzden sevgilim olmuyo çok sebebi var yani. Kaç yıl erkeklerden uzak kaldım. Liseyi kız lisesinde okudum. Çocukluğumda annem babam erkeklerle konuşmama hiç izin vermedi o yüzden böyle oldum. Utana sikila konuşuyorum zorlanıyor um yani kazası geliyo durumum kötü bayagi aslında
Soran+1 yılKacasim geliyo
Soran+1 yılPancar gibi pek olmuyo oluyorsa da az oluyo öyle çok değil 😂 Gülesim geliyo utangacim ya. Çok zor geliyo bana aglayasim geliyo yemin ederim neden bu kadar çok aşırı korkuyorum bilmiyorum bende
Soran+1 yılNeden korkuyorum bu kadar. Kendimi küçük görüyorum galiba ya da hayatımda erkek yüzü gormedigim için böyle oldu
Soran+1 yılYok sanada sorun yok sonuçta karşımda değilsin kimse yok. Hele bir karşıma gel gör sen o zaman nasıl utanıyorum hep gülüyorum sağa sola bakıyorum. Ve o an gerçekte n kötü hissediyorum kendimi kacsamda kurtulsam modunda oluyorum
Soran+1 yılEvet öyle erkek fobim var ciddiyim aşırı korkuyorum nedeni ne hiç bilmiyorum. Çocukken böyle değildim büyüdükçe beter oldum valla
Soran+1 yılAilede olan erkeklerle bir sıkıntım yok kuzen falan onlarla gayet rahatım ama tanımadığım erkeklerle sorun yaşıyorum adeta
Soran+1 yılO erkekle r Kuzenler im işte onun dışında yok . Okuduğum bölümde hep kızlar var ve bir erkekle tanışma gibi şansım yok ortak ilgi alanım olsa belki oradan konu açılır ama oda yok. Sessiz bir kızım zaten öyle diyim
Soran+1 yılAma ortaokulda li çocuğu nasıl yanıma çağırıp konuştum onu bende bilmiyorum çok şaşırdım bende. Hatta konuştuğum ani bile unuttum diyim
Soran+1 yılbir an öyle cesaret geldi 😂😂😂 ve konuştum da yani 😂😂 tokalastik filan hersey bir anda oldu. Açaba düşünüyorum kendinimi kandiriyosun utangaç falan değilim yoksa diye
Soran+1 yılÖyle olabilir erkeklerden kaçmaya çalışıyorum belkide yöntemin budur. Utangaç olmasam bile söyle bir var konuştuğum zaman konunun devamını pek getiremem bendeki sıkıntı bu aslinda
Soran+1 yılYüz yüze sıkıntı oluyo devam ettirme konusunda. Ama sonlu konuştuğum çocuk sabahları bir Günaydin mesajı atardi o yani hiç konuşmama yardimci olmadı zaten çocuk ta bir sıkıntı vardı yani hoslansa öyle yapmaz di. Hani böyle konu açmıyor du bende zamanla konusmamaya başladım
Soran+1 yılÇocuk mesaj attı ama kendisi ilk pek ilgilenmedi benimle
Soran+1 yılBana yakın davranilmadikca benim acilmam mümkün değil gerçekten erkekler açısından. Biri benimle istediğim şekilde ilgilense o zaman sıkıntı kalmazdı
Soran+1 yılBakışla bişey olmuyo bizim üniversitede hergün herkes birbiriyle anca bakışı r yani ama ortada bişey yok yine
Soran+1 yılŞöyle düşünüyorum belkide birini çok sevip çok aşık olsaydım o zman cesaret gelirdi bana. Aşk insana herseyi yaptırır çünkü
Soran+1 yılHahaha doğru tespit şansım yok 😂😂 ilk defa biri bunu anladı ya. Cidden sanssizin tekiyim kimse benden hoslanmadi ki ciddi anlamda
Soran+1 yılKorkudan o işte 😊 korkuyu assam hersey düzelir. Hayatıma daha once kimse girmedi konuştuğum birileri varsa oda internetten ilerisi olmadı. Kimse gitmedi için alışık değilim bu bende korku yapıyor anliyomusun. Mesela sen daha önce denemedigin bilmediğin bişeyi yapmaktan deli gibi korkmazmisin
Soran+1 yılE bak işte korkuyosn. Benim gibi yalnız insanlar böyledir yalnız oldukları için hayatına yeni biri girince korkarak istemezler inatla hayatına yeni birilerini dahil etmek çünkü deli gibi korkarlarr kaybetmekten ve o kişiyi kaybederlerse onun gibisin daha gelmeyecegini bilirler. Bu arada iyi geceler uyuyacağım😊 çocuktan haberde yok 😂
Soran+1 yılAynen çıkmaz öyle biri sanada iyi geceler 😊
Soran+1 yıl😂😂 ya alıştım ben zaten boşver sen. Olumsuz şeyler w aliskinim
Soran+1 yılÖyle tabiki tek bişeyden eminim oda kafamı n çok karışık olduğu 😂 başka bişeyden de emin değilim
Soran+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yılKizdinmi
Soran+1 yılDerin dusunemiyosun hiç. Bende insanım benimde isim gücüm var 😂😂 bu sitede yaşamıyor um sonuçta
Soran+1 yılBiraz gül diye yaptım diyosun ama gülüncede anca gül diyosun tuhaf 😂😂
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
+1 yılBen de bir arkadaşımı gördüm. İlk o beni gördü tanıdı ama ismimi unutmuş. Ben onu görünce hemen hatırladım ismini soy ismini falan da söyledim :)
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende hemen hatırladım hiç degismemis zaten ama o beni hiç taniyamadi
- +1 yıl
Fizksel anlamda mı yoksa karakter anlamında mı? :)
Soran+1 yılÇocuğu yıllar sonra gördüm karakteri ni bilemem. Ama diş görünüş ayniydi çocuğun. O benim fiziksel anlamda degistigimi söyledi tabikide karakterimi nerden bilsin 😊
- +1 yıl
gece gece kendimde değilim tam anlamamışım kusura bakma :) e tabi görmeyince insan uzun yıllar öyle olması normal
+1 yılkibarca ya güzelleşmişsin ya da bok gibi olmuşsun demek
21 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha olabilir 😂 inşallah öyle değildir
Bu cumleyle direkt ortaokulda çirkindin simdi güzelleşmişsin demek istiyolar bence
11 Yorumla
Soran+1 yılDogrudur bişey demem evet çirkindim zaten 😂
+1 yılDış görünüş değişebilir ama karakterin kişiliğin değişmediyse sorun yok...
16 Yorumla
Soran+1 yılDahada olgunlaşır tabi karakter olarak. O dış görünüşü më dedi
- +1 yıl
Olabilir kaç yıl geçmiş kilo almış ve boyun uzamıştır değişim olacaktır... Yüz siman aynı duruyordur ama... Arkadaşın biraz gıcık cins biri herhalde...
Soran+1 yılEvet öyle 😂😂 çok degismissin diyo ya gıcık işte 😊
- +1 yıl
Boşver takma kafana anı yaşa hayatın tadını çıkar kendini üzmeye değmez...
Soran+1 yılIyi anlamda dedi belki Kom bilir. Bence iyi anlamda dedi çünkü kendime bakıyorum artık bayagi. Çocukken cirkindim gözlük falan takiyodum. Şimdi gözlüğü cikardim makyaj falan filan güzel oldum biraz
- +1 yıl
O zaman sorun yok her kadın bakımlı olmalı abartmamak şartıyla...
Arkadasin beyinden yoksun hemen ortaokulu tekrar okusun
13 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 😂
Soran+1 yılValla ya 😂
+1 yılOndakide nasıl bir zekadır ya ortaokuldan üniversiteye yıllar yıllar geçmiş bırakta değişşin :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 😂 demesine gerek yoktu
Sen hele yerinde dur ben bir diğer çiçeklerden bal toplayıp gelicem demek :)
16 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂 inşallah kompleks yaptımda
Soran+1 yılDerken anlamadım
Soran+1 yılÖyle bişey yokki. Eski okul arkadaşım çok yakın arkadastik sadece
tamamen allahsız olmussun demek :D
16 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yani 😂😂😂
Soran+1 yılZaten bir bağırdı ezgiii diye 😂😂😂 şok oldu çocuk görmen lazım
Soran+1 yılTuhaf tuhaf baktı zaten bana gittikten sonra bir tuhaf garip oldu 😂😂😂 ilk başta tokalasti benimle yanagimdan öptü kendisi 😂 giderken de yanagimdan öptü ya 😂😂 ben opmedum valla
Soran+1 yılÖptüm zaten mecburen baktım öpüyo falan 😂 arkadaşları da arkadaş çok pis siritti biliyomusun kötü hissettim kendimi
+1 yılİstediği gibi bulamamıştır belki 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir 😂
+1 yılCok asik olunasi bir bağyan oldugunu ima etmis 😀
11 Yorumla
Soran+1 yılInşallah öyledir 😂
Ne oldu evlendiniz mi 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılYok ya ne evlenmesi tövbe tövbe 😂😂😂 alay edin siz bakalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılyakında yazarda sana :D
113 Yorumla
Soran+1 yılYok ya telimi almadı bulamaz beni 😂
Cevap sahibi+1 yıl'' ya sen baya baya değişmisin neler yapıyosun. bu hafta sonu biraz takılalım mı hem geçmişi de anmış oluruz'' cümlesinide kurar kesin :D
Soran+1 yılKurmaz kurmadida 😂 arkadaşlarıyla gitti çocuk metroda karşılaştık o yüzden konusamadi
Cevap sahibi+1 yılheh iyi o zaman yırtmışsın :D
Soran+1 yılIyikide gitti onunlami ugrasacaktum bide 😂
Cevap sahibi+1 yılahahah :D :D
Soran+1 yılIsim olmaz 😄
Cevap sahibi+1 yılen temizi :D :D
Soran+1 yıl😂😂 ama ne demek istedi diyede içim içimi yiyiyo😂 ilk gördü geldi tokalasti öptü yanaklarimdan😂😂😂 sonra gideceği sırada tokalasti yine yanagimdan öptü 😂 yıllardır görmüyorum yani 😂
Cevap sahibi+1 yıletkilenmiştir o yüzden
Soran+1 yılVallami😂😂😂 yaaaa 😂 öyle değilse eğer çok kötü olur. Zaten bana baktı bir garip oldu varya hani bir tuhaf oldu
Cevap sahibi+1 yıletkilenmiş bence net.
Soran+1 yıl😄😄😂
Ya çirki gormudtur ya güzel ne bilelim oğlum biz
10 Yorumlademek çok değişmişsin
10 Yorumlanormal degilmisn
11 Yorumla
Soran+1 yılNormal degilmisin derken gayet normalim
Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Değişmişsin demek.
10 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem