Arkadaşlar hem bir köpek kurtarmış olurum hayattımda hep olmasını istiyorum Sibirya köpekleri çok tatlı buldum nedersiniz sıcağa ılımı deilermiş boş bırakınca kaçabilirmiş doğrumu ve şu kadının elindeki köpeğin cinsini bilen var mı şimdiden teşekkürler
o alacağınız yavru köpeği siz bir büyütün yolda gördüğünüz arkadaşınız sizin sürekli görüştüğünüz ama köpeğin hiç görmediği koklamadığı biri olsun en ufak bir el şakası ani hareket üzerinize doğru koşma olsun saldırır affetmez bundan emin olun kurt köpeği sonuçta işi bekçilik ve koruma ama husky ler daha ılımlı bir ırk sonuçta kurt işte güvenemiyor insan çocuklara ve size asla zara vermez amatehlike gördüğüne saldırabilir hele szi büyütürseniz yavruyken bende alabay vardı bahçede bakıyordum çocuklar sürekli kızdırıyordu en sonunda elektrik malzemesi fabrikasına vermek zorunda kaldık şimdi orda paşa paşa geziyor elimi arka azı dişleriyle bir yakalıyor 15 20 dk bırakmıyordu ona göre oyun ama bazen kanatıyordu dişleri jilet gibi çok akıllı bir köpek aslında husky ama millet saf falan diyor alakası yok kutup macerası diye bir film var izle mutlaka çok etkilenirsin
K 9 olsa net derim ama husky den korkmayın o kadar sosyal yetişirse hiçibirşey olmaz tehlike anında tehlikeye karşı her köpek saldırır golden retriver bile bazen diş gösteriyor sahibini ittiğinizde geçen gün bana pekinez hırladı 10 dk boyunca sahibine yanaştıkça hırlıyor sahibine çok alışık ve karşı tarafı tehdit olarak gördüğünden dolayı ben çok köpek baktım kangal alabay anadolu çoban köpeği hepsinin ayrı ayrı özellikleri var ama sizden ricam köpek konusu hevesten öteye olsun lütfen ölene kadar bakın ona onlarında duyguları var bunu anlayacaksınız zaten besleyince çok güçlü bağı olucak size
:( ben zaten en azından bir tanesinni kurtarmak için sahiplenicem hep hayat arkadaşı hemde cn dostum olsun istiyoru neyse yani husky rahatlıkla alabilirmiyim bide bişi sorucam dışarı çıkardımda tesadüfen yoldan bir köpek geçerse o saldırırmı o zaman napmam gerekir
tabiki alabilirsiniz sosyal olursa size sorun olmaz ama bazen inatlaşabiliyor insanlarla husky saldırmasada ona saldırabilirler saldıran köpek sahipli olursa sorun olmaz karşı tarafta sizde tasma ipinden tuttuğunuz sürece sıkıntı olmaz ama sokak köpeğinde sıkıntı olabilir bazen hepsi aynı değildir bazısı saldırabilir siz gözünüzü dört açıcaksınız bu yüzden siz gezdirirken tasma ipini parmak uçlarınızla ya da avucunuzun içinde değil bileğinizle geriden destekleyerek tutun en az rottweiler kadar güçlü olucak o köpek senin için büyüdüğünde parklara götürürsünüz genelde bilmediğiniz yerlere götürmeyin etraf görünmeyen yerlere götürmeyin dışarıda yemek yemeye asla alıştırmayın kesinlikle çiği hiçbir şey vermeyin aşılarını düzenli yaptırın birde husky lerin bazen taranmaya ihtiyacı olur o belli olur zaten tüy değişirken tarayın onu normal sabun veya saç şampuanı ile yıkamaya kalkmayın ya köpek şampuanı ya da sadece suyla yıkayın
ya internette sayfaları beğenmiştim hep görüyorum o kadar sininrleniyorumki en zından 1 tanesinin hayatının kurtarmış olucam berki benim sayemde nelerden kurtulcak :/
Ya bise yapmaya gerek yok yapsanda bise degismez heryer sicak ama en azindan golgede dursun sık sık yika asiri sicakda kaldimi olebiliyorlar hatta sahitte oldum yani baskasinin tabide
En İyi Cevaplar