Sitede neyin doğruluğu kesin ya da bu ne kadar gerekli. Isterseniz tc mi de veriyim.
Peki beni tam anlamiyla tanıdığınızda ve bana zarar verdiğinizde bu sitenin ve sizin inanmanizin bana ne yararı olacak?
eşinin dediklerini yap çok uç istekler değilse
anladığım kadarıyla adamla zırt pırt tartışıp sinirlerini bozuyorsun
dışa vurumu da bu şekilde oluyor
hatta oturup anlaşın
birbirinize bağırmayacağınıza söz verin
sözünü bozan telafisini yapsın falan
ciddiyetle yürütemiyorsanız basit oyunlar katın işin içine
Tartışmayı o başlatıyor ama. Ben agnostik olduğum halde hep din konusu açıyor. Güya dindar olduğu halde faiz yemek istiyor kendine de kılıf bulmuş onu bana anlatıyor.
kendisi namaz kilmiyor Beni zorla namaza başlatmaya çalışıyor. Neymiş ben kilarsam o da kilarmis.
evlenirken agnostik olduğunu bilmiyor muydu?
din konusunda takışıyorsanız sıkıntı
müslüman erkek ehli kitap olanlarla (yahudi ve hıristiyan) evlenebiliyor ama
agnostiklik başka bir şey
senin açından bir sorun olmasa da
dini açıdan (onun için) nikahınız zaten sıkıntılı
Ona diyorum zaten dine göre biz evli bile sayilmiyoruz diye. Inanmiyor ve bu konuyu arastirmiyor.
Ben de zaten böyle cahil olduğu halde bana vaaz vermesine kiziyorum.
Tartisiyor kirip döküyor evden kovuyor. Sonra özledim deyip geri geliyor. Ben de bıktım evlendiginizden beri kafam bir dünya. Mutsuzum. Ama bir alışkanlık var ben de terk edemiyorum.
bu çözülemez bir sorun değil
onun dinen otorite kabul ettiği bir kaynak veya birileri ile bunu ona ikna edebilirsin
aslında kendisinin de bunu bildiğini düşünüyorum
sadece mevcut durumun bozulmaması için gözardı ediyor herhalde
yine de her şey senin elinde
muhtemelen dini bilgin ondan fazla
kendisine sen vaaz ver de göte gelsin dadasdas
soruya rastladım
hakkat nedir durumunuz
Senin esin baya problemli galiba istersen esini degistir olmuyorsa bari kediyi degistir. Yazik hayvana 😆
:) hahaha evet ya. Yazık bize iki kedi bir kadın. Tehlikede yaşıyoruz.
Geçiremedin mi kafasına bir şey? Oturup dövmesini mi izledin.
İzlenecek kadar uzun süre olmadı zaten biraz uzagindaydim. Az vurdu ama yine de küçücuk hayvana vurmaya hakki yok.
Cevap
24Cevap
demekki bir anlık sinir krizi geçirmiş olabilir
idare et
ama sana şiddet uyguluyorsa o zaman sorun var demek
evet darp raporum var bir sürü. ayrılıyorum. fazla geçmeden barışıyorum. kin tutamıyorum malesef.
o zaman bu durumda
bence o adamdan ayrılman iyi olur
ya sana daha ciddi birşeyler yaparsa?
ciddi bişey şimdiye kadar yapmadı ama bilmiyorum ya ben de bıktım ayrılıp barışmaktan. :( sabrımın taşmasını bekliyorum heralde.
bence kendine daha fazla bnu yapma
sürekli sinir krizleri geçiren bir adamla yaşamak aynı evde korku filmi gibidir
Kedini kocanın ulaşamayacağı bir yere koy. Ya da ulaşabileceği ve kırılma potansiyeline sahip eşyaları ulaşamayacağı bir yere koy. Kocana da destek ol. Madem psikolojik sorunları var mümkün olduğunca onunla tartışma ve yanında olduğunu göster.
Gücü ona yetiyosa demek. S. gitsin psikoloğa yardım alsın ruh hastası hayvana vurulur mu
Aslinda ilac kullaniyo ama terapiye de gitmesi gerek. O yüzden duzelmiyo
Yok artik ya o psikopatla niye birliktesin kesiye biel bunu yapan sana ne yapmaz? Ruh hastasini mi buldun bula bula
hiç uğraşma canım düzelmiyo bu erkek milletinin psikolojisi bozuldumu tecrübeden sabit.
bence kediyi evden yolla öldürebilirde hayvana yazık
seninle paylaşmadığı bir sorunu var muhakkak veya çalıştığı işle alakalı gergin olabilir.
sorudan soruya evli bekarsın ne ayaksın anlamadım :D
Kediyi bir barınağa verseniz iyi edersiniz ! kardeşim na bak hele ya
Kocana kardeşine vurmamasını söyle.
bence kocandan boşan. Kediyle evlen. Sonra bir taşın üzerine çıkıp Adrian diye bağır.
o kediyi evde tutmakta kararlı mısın peki halen :/
normalde dövmüyor. çok da seviyor kediyi ama. eşim biraz aptal. bir daha masadaki şeyleri atmasın diye yaptım dedi. ben de ona kedilerin eğitilemiyeceğini anlattım. öyle işte.
sende adamın bogazını sık
Sen sabah boşanmıyor muydun?
Kararsızım. Burda parçaları birlestirdiginizde karmaşık oluyor ama. Format bu şekilde. O yüzden. Net bir kaniya varmak zorunda degilsiniz hakkimda. sorduğum soru hakkında gerçek olduğunu farz ederek cevap verirseniz sevinirim. yazdiklarima inanmiyorsaniz. Inandirma çabasına girmek zorunda olmadığımi da biliyorsunuz?
Büyük adam küçük kedi 😀
evde kedi besleyen tiplerden nefret etmişimdir hep
Neden? Benim kedim parayla gösteriş için alinanlardan değil. Tekir. Ve çocukluğumdan beri seviyorum. Yemeklerimi hep sokak kedileriyle paylasirdim küçükken.
hayvan sevmeyen insanda sevemez yaz bir kenarıya
iyi tarafından bak.. ya yeseydi? :D
Sana vurmadığına dua et)))
Allah belasını versin
O adamı dovelim biz de
Eşim kendimi dövdü okuyanlara selam olsun
Bu gün kesin yarın sen:)
Ayy kiyamam ne istemiş ondan ya
HAy kedini de seni de her siki yazma şuraya
Senden izin alacak değilim. Ilgilenmiyorsan cevap yazma.
Sana vurmamal için kendine vurdu😳
oha yuh artık
sen kesin bişey yaptın oda ona saldırdı
ruh hastası herif.
Kediyi üzerine at. :D
Döv onu mk
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?