Kolo gazla...
https://www.youtube.com/watch?v=87isOBEgMG4
Denedim olmadı..
Çabalarım sonu nihayete varamadı..
Ben hüsrana komşuyum..
Yolları gözler meczubum..
Uykum kaçtı..
İflasın eşiğinde suçsuz yüreğim..
Hesabım ağırdır..
Vardır şerrim de velakin kalanım hayırdır..
#Vesselam
Seviyorum sizleri demek ki tek kalmamışım :D
Sagopa candır..
Bıkmadan dinlediğim tek adamdır..
Onlar anlatsanda anlamazlar
Bir anlamda yüklemezler
Çıldırdığını düşünürler
O büyük düşünürler...
Ahmak ıslatan :)
Şimdi açtım sen yazınca :)
Ağır Türkçe Rap takipçisiyim fakat ne yalan söyleyeyim sagolera ilgimi çekmiyo daha cok joker norm ender\erman no1 şehinşah jagged gibi isimlerin takıpcısıyım daha varr aklıma gelmiyo
Şimdi sago dinlemeye nasıl başladın diye sorarsan sadece sözlerine bak müziğe falan aldırma sago kadar anlamlı söz yazan şarkıcı bulamadım rap falan değil tüm müzik aleminde böyle anlamlı sözlere rastlamadım tabi adam esrar keş zaten bu sözlerde ayık kafayla yazılcak şeyler değil...
Rap kültüründe torbacı olmayanı göster bana canım kardeşim. Ben çok tanıyorum sago kadar anlamlı söz yazanı
Küfürlerle rap olmaz adam edebiyat ile yazıyor kardeşim hani şu bu tartışmaya gerek yok fars edebiyatını konuşturuyor sözlerindeki inceliği anlamak zor anlayanında vazgeçmesi..
Yalnız farkındaysan ağzımdan küfür diye bir kelime cıkmadı ayrıca küfürle çokta güzel edebiyat olacağını düşünüyorum ve oluyoda. Seni Cartel grubunu dinlemeye davet ediyorum sonuçta Türkiye`ye rap kültürünü getiren grup. Dünya Sagonun etrafında dönmüyo. Sagoya bir lafım yok benim sadece sana düşüncelerimi belirtmek istedim. İyi günler
Sanma şahım herkesi sen sadikane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki o ağyar olur...
#çeyrekgönül
Burda Kolera'nın girişine hastayım :D https://www.youtube.com/watch?v=qCKqTmD1AmA
El değmemiş hayâllerimin ortasinda bir kara sevda...
Yakışıyorlar vesselam 😊
Cevap
3Cevap
İlk başta suya kanar gibi kandım herkesin sözlerine kalpten, çok içten...
Sagopa kajmer bir başka. Onun yeri her daim ayrıdır.
Ter'im işimin kanıtıdır!
Beyaban favorim :)
Tek sensin
sanırım tak değiliz...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar