sinir bozucu ne var be su aklima geldi iyyyy insan sinir krizi gecirir : hic hos degel
dimi dostlar :D
dimi dostlar :D
Görümcem olunca beyaz elbise giysem derse üstüne vişne suyu dökerim, benden başka kimse düğünümde beyaz giyemez dağıtırım o düğünü, düğüne gitmem 😂
evet ya o nasıl bir şeydir :D düğünden atsan da atamazsın :D
Düğünümde eltimin görümcesinin halasının teyzesi beyaz giydi ay bir sinir oldum anlatamam... İğrenç muhabbetler :)
Cevap
12Cevap
Benimki beyaz giymedi ama sapsarı bir gelin tacı taktı tesettürlüydü. Kınada kimse kırmızı giysin istemedim ben çok istedim elbise ama alamadık kendisi giydi istediğim renk yine tüylü taşlı bi baş yaptırıp gelin gibi süzüldü. Kimsenin başına gelmemiştir sanırım gelin taciyla gelen görümce.
Neden olmasın beyaz elbise çok şık değilmi
gelin Beyaz giyer herseyin adabi vardir bence
Önemli olan bir elbisenin yakışıp yakışmamasıdır. Beyaz elbise her zaman her ortamda bir bayana çok yakışır.
hayda ben dügün icin diyorum sadece o gün cok özel bir gün ve sadece gelinler Beyaz giymek isterler soruyu anladiniz mi
Bence yanlış olan bir zevk değil , istediğini giyebilir
neyse da
Haklısın neyse giysin boşver
saygısız ve görgüsüzmüş..
yapanlar var yani onu diyorum da
bir akrabam bunu yapmak istedi.. uyardım... haklı görüp vazgeçmişti...
Gorumceler zaten genelde sinir bozucu olurlar asd
görümce kim düğün ne? :)
soruyu tekrar oku
dugunde gelınden baska beyaz giymemeli
sen antalyalı değeeellsin demi?
hayir
hıım cümleni sonu biraz bizim oraların şivesine benziyorda ondan sordum :D
Giymişti :))
aha :o kizmadiniz mi yolardim ben sacini basini
2 ay sonra nikahına bende beyaz giydim ödeştik :)))
hahah o zaman iyi :D
niçin
hic bir gelin görümcenin Beyaz giymesini istemez ki
niçin
öyle özel bir günde sadece gelin Beyaz giyer ve öyle ister az empati yap
enteresan. ben gelin olsam umursamazdım
başka renk giysin
Yani?
yanisi sadece gelin Beyaz giymek ister o gün yani görümce öyle bir hareket yapsa cok üzücü ve sinir bozucu olur
Hmm anladım.
He öyle
Giymezler inş. :D
Niye öyle düşündün
bu herkes icin gecerli yani gelin sadece kendisi Beyaz giysin ister bende böyle bir durumda kalmak istemem ilerde
deşik
tabi das olur :D
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar