Belkide çizgi kalındır
Ben çok aşık oldum ama birini yıllar geçti hala unutamadım sevgi mi aşk mı bu şimdi adını koyalım
Ben çok aşık oldum ama birini yıllar geçti hala unutamadım sevgi mi aşk mı bu şimdi adını koyalım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yıl geçti unuttum, herkes unutur, takıntı ve tutku haline getirmemek lazım. Dünyada onların dışında da insanlar var. Gayette güzel sevebilir, sevilebiliriz. Bizler şahısları değil, şahısların bizde oluşturduğu duyguları severiz. Bunu şahıslara bağlayınca bugün bize bu duyguları yaşatabilecek insanlara sırt dönüyoruz. Sanırım kendi hayatımıza, kendi yaşantımıza en büyük zararı biz veriyoruz.
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
aşk, insanın egosunu, sevgi ise ruhunu besler :)
Cevap
10Cevap
Aşk tutkular, sevgi ise duygulardır.
Çok basittir ayrımı. Tutkular anlık hevesler, duygular ise evrensel gerçekliktir.
güzel soru. AŞK bir dengesizlik sensiz olmaz sensiz olmaz dengeye dönüşen sevgi senssiizz olmazz... Bülent ORATÇGİL in bir şarkısı aklıma geldi hemen. Sensiz olmaz isimli şarkısndan sözler
Aşk onsuz yaşadığında ölüyor boğuluyor gibi hissettirir, sevgi onu hayal ettiğin her an kalbinde atışını hissedersin...
aşkı geçici dövme gibi
sevgiyi kalıcı dövme gibi düşün.
tamamlanmamış bir takıntı seninki.
Aşk bir defa olur sevgi birden çok
Bir de aşık olmak karar vererek olmaz bir bakarsın olmuşsun bir sabah uyanirsin adını koyamadığı dilinde bir tat vardır o aşktır sevgi zamanla planlı olur
Kavuşamamak
güven
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar