Merhaba arkadaşlar bugün ilk gülümü aldım :D
Bir süre solmaması için ne yapabilirim.şu ansuyun içinde ama başka bildiğiniz bişeyler varmı?
Bir süre solmaması için ne yapabilirim.şu ansuyun içinde ama başka bildiğiniz bişeyler varmı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer asetilsalisilik asit lazım bitkinin canlılığını sürdürebilmesi için birkaç gün daha . bunuda söğüt agacının dallarından kabugunu soyup çıkan sıvıyı suda çözelt. ya da aynı etkeni içere aspirin ve aynı guruptan ilaçlardan yüksek dozda suda çözelt bitkinin suyuna dök. ama sakın sen içme :). ya da bitkinin çiçeğine saç spreyi sık. ama en güzeli heycanını anladımda bırak solsun gülün ömrü kısa olur senin aşkın uzun sürsün..
her cıcek dalında guzeldır ıstesende solmasını engeleyemeyecksın cok onemsdıgın bır kısıden almıssın bu yuzden at bır kıtabın arasına arada bakıp yad edersın.sız kızlar cok garıp ınsanlarsınız.neden kucuk bırseyı bu kadar onemsıyorsunuz cıdden anlamıyorum
giysi dolabının kapaklarına iki sepet koy şu yapışkanlı askılarla as o sepeti aldıgın er gülü oraya koy :D
Şu tırnaklara sürdüğümüz parlatıcılardan sür parlak kalıyor yine söncek elbet ama kuruyup dökülmez
Cevap
31Cevap
hep canlı kalsın istersen benim yıllar önce yaptığım bişey vardı,gerçi biraz eciş bücüş,düz bişey olmuştu ama.hep canlıydı hiç solmadı,yanımda bile taşıyabiliyordum.kimlik kaplayan amcalara gidicen,bunu kapla diyicen.ilk başta biraz garip bakabilir o amca,olmaz falan der ama ısrar et,oluyor:)
her gün sap kısmından yarım santim kadar keserek geri koy suyuna suya aspirin atmayı ben de duymuştum ama ne derece etkilidir denemedim..
anlaşılan hediyeki solmamasını istiyosun
ama mutlak solucak biliyosun
suda beklet baktın sönüyo kurut yine sakla
gül dalında güzel illaki solacaktır ama öyle kalsın istiyorsan mumyalamalısın. kitap arasında falan saklarlarya..
yapacak bişey yok elbet kurur öyle böyle ama bir çeçekçiye filan git özel ilaç milaç vardır olmadı kitap arasına ao kurut daaha romantik olur :)
eğer uzun süre solmadan kalmasını istiyorsan ıslak gazeteye sarıp buzdolabında tutman lazım diğer türlü her halukarda kurur çiçek :S
bence suya koyma. bir kenara koy kurut hatırası kalır :) yoksa ömrü max. birkaç gün
toprak düşünmüyormusun suda solar aklıma sezen aksunun parçası geldi
https://www.youtube.com/watch?v=oHtrdZcwbkQsuyun içine asprin at
cırtatan otuyla acıyavşanı kaynat suyuna koy buda kocakarı solüsyonu :D
sac spreyi sık o şekilde kurusun yapcak bişey yok kalmamış
Melodicim Sıvı Azot bulursan daldır sonsuza kadar solmaz ya da kehribarın içinde koy...
aspirin at bebe aspirini ya da normal aspirin biraz daha ömrü uzar
çamaşır suyu ve aspirin duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum :D
gülü koyduğun vazonun içine aspirin at canlı kalmasını sağlar .
suyunun içine bir çay bardağı sade soda koy
solacak illaki kurutmayı dene baş aşağı as olduğu gibi kurur bükülmeden
suyun içine 1 adet coraspirin atmalısın
çişini yapman gerek ustune o zman solmuyo dıe duydum
Kurut gülü defterin arasına koy:)
Suya aspirin karıştır
aspirin at kardeş uzun bir süre durur
gulu susuz senı asksız bırakmayacak bırını bul
Sağın alt ucundan her gün yarım cm kadar kırp
cok az camasır suyu damlat suyun ıcıne
bi asit varmış adını bilmiyorum onunla
gülü bir gün beni her gün sev
Sabah sabaj solsun istiyin sandim.ahahha :))))
Sen solmada bitki parçası solsun...
Aspirin at suyuna. Yada vazodan çıkar dolaba koy.
derin dondurucuya koy :D
soğuk ortamda tut buzdolabı olabilir
kimden aldın ilk gülünü
Gülün ömrü kısa olur.
tuzlu suya yatır akşamları
buzdolabına at
aspirin at suyuna
opup kokla
Yapacak bir şey yok
suya koy
buzluğa koy?
buzluga koy