Şimdi şöyle bir şey var... Dizi, TWD'in kardeş dizisi ama olayların başlangıcında yaşananları sunuyor bize. Diziye yorum yapanların bir takım komik ve saçma görüşlerini sık sık okuyorum. Ezici çoğunluk neden zombilerin TWD'de olduğu gibi korkutucu ve gerçekçi olmadığını söyleyip duruyor. Burada milletin anlayamadığı dizinin bir başlangıç oluşu! Yani, ölen herkes bir anda çürüyüp, eli yüzü kopup, parçalanıp ortada dolaşamaz. Çünkü, adı üstünde bu bir başlangıç. Dizide zombi olarak gördüğümüz herkes yeni ölmüş durumda. Yani, bedensel deformasyon henüz gelişmemiş. İlaveten karakterlerin ve yaşanan olayların da seyri henüz çok taze... Ben hala izliyorum diziyi ve gelecekte nasıl gelişeceğini merak ediyorum.
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Güzel yorum olmuş elinize sağlık. Bide virüsün nasıl başladığını gösterseymiş güzel olurmuş , başı saçma olmuş bir kalkıyor, arkadaşı direk zombi olmuş biraz anlamsız geldi bana. Açıkçası TWD gibi bir giriş yapamamışlar.
Ona bakarsanız TWD de aslında biraz saçma kaçıyor düşününce... Çünkü, orada da Rick hastanede uyanıyor ve ölülerle dolu bir dünyaya gözlerini açıyor. Ama, orada da bu illet nasıl ve ne şekilde başladı bilmiyoruz.
Ayrıca TWD ilk sezonundaki bir bölümünde zombilerle alakalı çok büyük bir hata yapmıştı. Ve o hata bir daha tekrarlanmadı. En azından ben izlediğimde hiç görmedim.
Zombilerin zekası yoktur ve araç gereç kullanma yetisi de yoktur. Ama ilk sezonda kazıncı olduğunu anımsayamadığım bir bölümde, bir zombi eline kaldırım taşı alıp cam kırıyordu.
En İyi Cevaplar