benim kız arkadaşımın doğum gününe hediye almam lazım ama çok özel çok güzel olmalı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- https://www.youtube.com/embed/8TL58cNMsAA
Malum hayat pahalı bence bu şarkılardan birini gönder ona, evlenirsen alırsın tek taş.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bence bana sevgılım kocaman bır ayı alsın ve yanına kalplı kutu alsın kutunun ıcınde bır suru cıkolata koysun o kutunun ıcınde bır tane daha kutu olsun ondada bana olan duyguları yazsın sonra onun ıcındede bır tane kucuk kutu olsun ve onunla benım ısmımın yazdıgı kolye ya da alyans yuzuk olabılır :)
74 Yorumla- +1 yıl
Az olmuş biraz daha ekle :D
- +1 yıl
üstüne azda pulbiber serpelim mi?
- +1 yıl
ben alberto sego diye bir parfüm markası var hediye götüreceğim zaman kesinlikle ordan alırım. İnstagramda buldum. Ambalajıda harika ve fiyatı ayrıca kalitesi de mükemmel. Bence bir değerlendirin derim. Pahalı ürünlere para veremiyorum. Kaliteli ve ucuz olsun diyorsanız ya bu ya da çiçeksepeti mantıklısı..
ben bir telefon kapağına onun fotoğrafını ekledim ama fotoğraf üzerinde bayağı oynama yaptım daha şatafatlı bişey olsun diye kalpler falan bide çok güzel bir şekilde fotoda koluna kendi adımı yazdım kesin beyenmez ama ne yapalım
00 Yorumla
+1 yılvalla paran varsa bir kolye yaptır ismini ve onun isimi yazdır her kız beğenir tavsiye ediyorum ya da kıyafet alabilirsin özel değil ama yinede güzel kız arkadaşın normal yoksa sevgilin mi
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
6Cevap
+1 yılErkek arkadaşım bana resimlerimizin olduğu çift bardak almış. çok sevindirdi beni. belki ufak görünebilir ama düşünmesi bile yeter benim için.
https://www.buldumbuldum.com/hediyesi/dogum_gunu/10 Yorumlabenim sahsı gorusumce kzlar erkklern ugrasp emek verdgı hedıyelerı cok begenırler mesela benim sevglm bı kutunun ıcıne 1 yasında yazıp kagıda yanına su hedıye bıberon 2 yasında yazp emzk 3 yas 4 geldgm yasa kadar yazp yanına o anla ılgılıı hedıyerler koyms kırmzı guller ufak ayıcıklar nazar boncugu,mumlar,fotograf,çiçek,sekerler 21 yasındym ve o yasa kdar yapms kendı ugrastgı ıcıın cok mutlu olmstum :)
30 YorumlaBoynuna bir kolye al hiç çıkartmasın gümüş olsun elmaslı yakutlu felan bide çiçek sepetinden kırmızı güller al 🌹 sonrada ikinize göre pasta sade bir yer yeterli bence
00 YorumlaAnkara için çok romantik bir öneri Ankara'nın en Romantik Sineması ( romantiksinemaankara. com ) çiftlere özel 2 kişilik sinema odalarında Sürpriz Romantik Süslemesi harika
00 YorumlaKolye, bileklik gibi hatiralik bisey olabilirsin, yanina bir ayicik olabilir..
vea fotograflarinizla foto album yapip altlarrina notlar yazabilirsin10 Yorumlael becerin varsa ona kolye ya da biliklik tarzi biseyler yapip yazilar yazz sonra kucuk bir kalp al 2 tane ustune resimlerinizi koydur super olur
02 Yorumlabenim sevgilim bana benim tututuğum takımın formasnı orjnalini alıp arkasına seni seviyorum yazdırmıştı bence güzel
10 Yorumlaböyle unutamayacağı bişey al mesela... bir hayvan olabilir.. küçük sevimli bir kuş.. bence çok hoş olur tabi kız arkadaşın hayvan sever ise
00 Yorumlabize niy soruyosun ki onu en çok sen tanıyosundur :)
02 Yorumla
+1 yılGİrersin N11 e Record Master marka retro çanta pikap alırsın. Yanına da 1 tane de, ne biliyim sezen, teoman, sıla, halil sezai ya da adele, amy winehouse vs. plak ekledin mi. al sana romantik erkek...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçikolata sigara beyaz-kırmızı gül - bitanede ucuzdan kolye al tamamdır.
00 Yorumlaona beğendiğin bir parfüm al kullandıkça seni hatırlasın sonra da sarıl ona:)
10 YorumlaBence Güzel Bir Ayna Al Not Olarak Da "SANA SENDEN DAHA GÜZEL VERİLECEK BİR HEDİYE YOK " Yaz
01 Yorumla- +1 yıl
sen kesin yalnızsın
+1 yılbence sen ne alsan beğenir çünkü onun için önemli olan senin düşünmen..
00 Yorumla
8 ayKolye baş harflerinizin olduğu
00 Yorumla
+1 yılkendin bişi yapmaya ne dersin
00 YorumlaAtkı ör .
10 Yorumla
+1 yıltektaş yüzük unutmaz emin ol:D
00 Yorumlasiir yaz v,güller al. onunla ol.kolye
00 Yorumlakesinlikle çikolatalı meyve sepeti
00 Yorumlapastadan sen çık:)
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında