Kısaca yaşam felsefesi de diyebiliriz. Motto'nun açılımı şudur; Slogan veya motto, bir kimlik, grup, örgüt veya kurumun amaç ve araçlarını genel olarak tanımlayan bir deyiş veya sözcük listesine verilen isim. Mesela "Hayatta sadece bir kez yaşarsın!" anlamına gelen YOLO.
Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip bir insanım.
"Her türlü haksızlığa karşı mücadele et!" diyebilirim :D En ufak en önemsiz haksızlıkta bile duramam müdahale ederim. Zaten o sebeple önce editörlüğümü sonra da moderatörlüğümü aldı KS :D
Adminler hakkında üyeleri kandırdığın için aldık dediler ama yalan. Onlara da sordum hangi yalanı söylemişim sizin hakkınızda söylediğim her şeyi kanıtlarım dedim, cevap vermediler :D
Moderatörleri şöyle seçeceğiz böyle seçeceğiz, böyle durumlarda çıkaracağız gibi bir sözleşme imzalayıp yapıyorlarsa bilmiyorum bunu. Ama araştırmak lazım.
@Benadamımadam mesele o değil üstad, beni moderatörlükten uzaklaştırma gerekçeleri yalan ve yalan olduğunu kanıtlarım. bana dediler ki adminlerle alakalı olarak üyeleri kandıran paylaşımlar yapıyorsun... gayet soyut bir ifade tek bir örnek gösteremezler
Benim hayat felsefem rakı içip sonra kıçımı devirip uyumak. Bir de, benim garson Şevket'le rakı sofrasında sohbet muhabbet etmek. Tabii bir de, dama çıkmak. (:
Saçma sapan gruplar ve örgütlere üye olmamak, herkesin yaptığı şeyleri yapmamak, sen slogan attın ve adını motto koydun diye kendime bir motto seçmemek.
İstediğin b. ku yap, bana laf giydirmene gerek yok!! Motto lafını ben koymadım bak kim koymuş bakalım, "Motto sözcüğü İtalyanca'dan gelir ve kökeni Latince muttire yani "mırıldanmak, söylenmek" anlamındadır. Motto, tanımlayıcı bir deyişin yanı sıra bir düsturun kendisi de olabilir." Git latinlere ve italyanlara ne b. k söylüyosan söyle.
"Diğerlerinin gerçeğin peşinden körü körüne gittiği yerde unutma ki; hiçbir şey doğru değil! Birilerinin ahlak veya kanunla sınırlandırıldığı yerde unutma ki; her şey mübahtır!"
yapıcak birşeyim yokki başka 10 saat calısıyorum 2 saat yol cekiyorum 8 saat uyuyorum ee 4 saatte ne yapak başka bir kitap okumaya kalksak 1 senede biter :)
En İyi Cevaplar