bir kız erkege vurdugunda erkek ona karsılık verebilir mi?
Bir erkek kıza vurabilir mi?

etkiye tepki yanii olacağı bu olmamalı diyemiyorum bizde olsan aynısını yaparız en azından bana vurana kafa göz girerimm..
Vurmasına vurur da sonrasında ona erkek denir mi o meçhul.
Bir erkek bir kıza elini kaldırırsa o kızla konuşurken ağzını bozuyorsa. Erkek değildir, insanlığını sorgulamalıdır.
Aynı seyleri kız yapıyorsa agzı bozuksa falan yinede vurmazmısın 😊
Vurmam sırtımda gezdiririm bana zaten vuracak kadar gücü kalmaz ya da sakinleşene kadar bağlarım onu sandalyeye
ne olarak vurucak ama tanımıyorsa mesela vuramaz bir kız erkeğe vurdu diyelim karşılık veririim affetmem
Nasil yani tanımıyorsan vurmazsın. Tanıyorsan vurarmisin?
hayır bak şöyle bir kızı tanımıyorum ve nedeni belli olmayan bişe yüzünden bana vurdu ve arkadaşlarımın yanında beni küçük düşürdü diyelim.
Vururum affetmem ama tanıdığım biridir ve hani nasıl diyim haksızımdır vurur ama abartmıcak şekilde affederim
Sana kafa atsam bana kafa atarmisin? 😊
yoo kafa atmam tokat atabilirim ya da koluna falan vururum öyle kafa atılır mı :D
😏😏
noldu ki naptın sen :D
Him 💩💩
dökül :D
Birini dövücemde karsilık verirse yanarım 😂
hiç bulaşma :D bana bulaştı biri ağzına cvbını aldı :D
Peki 😒😒😒😒
bencede :D
Cevap
20Cevap
çok sinirlendirirsen vurur. el şakalarından falan hoşlanmam sabbreder beklerim yine vurursa da iter uzaklaştırırım
çok çok çok çok çok olağanüstü bir durumda belki bir tokat atılabilir kendine gelmesi için...
Vermemesi lazım.. Ama kızında el kaldırmaması lazım. İkiside terbiyesizlik olur.
kendinden zayıf birine vurmak dövmek aciz insanların işi
refleks olarak 3 saniye içinde vurabilir. ama zevk için vuramaz ;)
Evet ama okulda bir hocaya vursan refleks olarak sayilmiyo atilirsin mesela. bir kiza vursanda saymazlar o yuzden 😊
mahkeme kararınca verilmiştir bişeydir bu refleks, atılırsan açarsın mahkemeyi kazanırsın (tabi kanıtlayabilirsen). kızın yaptığı harekete göre karşılık verilir.
belki sözlü atışma olabilir ama asla hiçbir kıza vurmadım vurmamda vuramam
kendini bilmez herkes hak eder bence. ama çok hırpalamamak lazım :D
Reflekslerine bağlı bacım 😂😂😂😂😂
Kadına vurmak acizliktir
Hayır vurmaması gerekir, erkekliğe sığmaz
Ben yapamam ne olursa olsun kıyamam
Her kızamı
Her kıza
Al işte adamın son hali
@BiliyormBununAdı_AŞK Sağolasın
Verebilir de vermeye bilir de
Var öyle hayvan hemcinslerim..