Siyah beyaz kombin nasıl? Ve etek nasıl , nasıl kombinlemeliyim (fotoğraf net değil görüntü kalitesi kötü kusura bakmayın) ?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bence boşver giyme sen onu başka bir elbise giy.. ;-)
hangisi
hiçbiri desende anlarım
Onların haricin de başka bir elbise giy.. ;-)
çok açıklayıcı oldu :D
Sende fazla zorlama bence takıl keyfine bak.. ;-)
bencede ya bu eteği birine vercem bir kere giydim ondada evde :D bu etekle rahat edemiyorum beğenemiyorumda ( 2. ve 3.)
Kumaş, model, kesim olarak kötü bir etek bence birine vermek yerine Annene söyle onu en iyi yer bezi yapsın ondan ancak o olur başka bisey olmaz... 😂😂
ahaha giyinme dolaplarına atıcam beğenen alır :D
Alan çıkmaz direk çöpe atarlar sen en iyisi belediyelerin dışarılara koyduğu elbise topladıkları kutular var onlardan birine at en azın dan ihtiyacı olan birine gider bir düşün istersen.. ;)
giyinme dolabı derken onu kastetmiştim aslında :D
Burda giyinme dolabı diye sorsan kaçının aklına dışarıdaki ihtiyaç sahiplerine giden elbise koydukları kutu gelir.. ? Fikir güzel ama malesef cümlen yanlış.. ;)
aynen o an aklıma gelmedi :P
iyi bakalım bundan sonra dikkat et soru sorarken... ;)
soru sormadım orada cevap verdim
Biliyom arada yazdığını bende genel konuştum zaten bak nasıl oluyormuş demek istediğim tam da buydu... :D :D
ne farkederki.
Çok şey fark eder çünkü yazdığın konuyla ilgili olarak onun tam anlamını yazmaz başka bir anlam yazarsan insan doğal olarak başka bir şey anlıyor anladınmı şimdi... ;)
konuştuk hallettikmi hallettik. ben gayet iyi anlıyorum sen canını sıkma
Canımı sıktığım filan yok Sonuç olarak hallettik sıkıntı yok.. ;)
Bir üstteki hatunun fiziğe bak bide alttakinin :D
eteğin şeklide hoşuma gitmiyor çok garip gösteriyor belki başkasının gözünden farklı yorumlar gelebilir diye paylaştım . hemen küçük düşürmenize gerek yoktu
Yok ondan değil herkese herşey yakışmaz mankenlere aldanmayın bunu demek istedim.
evet haklısın hem manken hemde fotoğrafın açısıda etkili ilk görüşte bunu düşünmeden paylaştım. ama bu şekilde söyleyince başka anlaşıldı
Bu arada eteğini de pek beğenmedim üsttekinin bol olmayan hali yakışabilir.
sence daralttırmalımıyım eteği
Üsttekini mi diyorsun alttakini mi yani siyah olanı mı yoksa kırmızı-siyah karışımı olanını mı
aynı etek o zaten
Ben kadının giydiginden bahsettim. :D Neyse sen kendininkinden bahsediyorsn zaten dar bir etekki daraltmana gerek yok daraltırsan kalçana felan yapışır direk belli olur.
kadının giydiğinin kısası var bu kadar kabarık değil , kendi eteğimide hiç giymedim güzel mi değil mi kara veremedim bana hediye gelmişti :P
tamam o zaman onuda çeker atarsın bir ara ona göre yorum yaparık :D
tamam :D
biraz uzaktan çek iyice belli olsn burda tam anlaşılmyıro.
çekersem sizi etiketliycem
Cevap
2Cevap
Sofra bezi gibi 2. ve 3. fotoğraf beğenmedim.
eteğin şeklide hoşuma gitmiyor çok garip gösteriyor belki başkasının gözünden farklı yorumlar gelebilir diye paylaştım
güzelmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar