Okula gitmek istemiyorum dayanamıyorum artık?

merhaba arkadaşlar ben 18 yaşındayım lise 3 e gidiyorum 10. sınıfta sınıfta kalmıştım artık dayanamıyorum gerçekten ölmek istiyorum lütfen bana yardım edin ne yapıcağımı bilemez haldeyim sınıfta herkes benden nefret ediyor sırf buyuzden sınıfımı değiştirdim ordada alay ettiler dünyada gördüğüm en salak kızsın tipe bak neler neler dediler ve tipsiz de değilim herkes dalga geçti o sınıfıda değiştitidim ve bana iftira atan kızla aynı sınıftayım o kız beni kuzeniyle bütün kızların arasında dövüp rezil etmişti kendimi koruyamadım şu an onların sınıfındayım benden nefret ediyolar yanımda oturan bir kız var yolda görseniz 30 yaşında kadın zannedersiniz kız çok zengin çok popüler tanımayan yok kapalı bir kız bütün sınıfa hakim erkekler bile ona laf atamıyo dün oldu bu olay o sıranın köşesinde oturuyo sırayı itip çıkıyodu bende düzelttim ve sıradan kitaplar düştü 3 kere yaptı aynısı bende sen kendin düzelt dedim benimle inatlaşamassın sen sen kimsin de benle inatlaşıyosun şu an seni dövmemek için kendimi zor tutuyorum dedi eğer o da beni döverse herkes beni ezer zaten hiç sevilmiyorum ve artık dayanaıyorum 2 arkadaşım vardı onlarda benle konuşöuyolar yapayalnızım herkes bana düşman kendimi hiç savunamıyorum psikolağada gttim işe yaramadım kaç kere intihara kalkıştım ama hiç ölmedim okulumu değiştirmek istiyorum ama ise bir senem kaldı ailem seneyede bu okula yazdırmış çok üzülüyorum gerçekten lütfen yardım edin dayanamıyorum artık
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Okula gitmek istemiyorum dayanamıyorum artık?