Hap atıyodum sonrasından bıraktım. Şimdi temizim. 6 buçuk aydır biraktim ama bibucuk ay once kacamak attım. Sonrasında pişman oldum. Bırakmadan once 1 yil kullandım. Sizce Kanım temizlenmiş midir. Ve bir kızın o yoldan kurtulması sizce imkansizmidir. Yorumlarinizi çok merak ediyorum. Kullanan. ya da kullanipta bir akan. Birakmaya calisan kim varsa yazsin
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız ya da erkek ne fark eder ki. çevremdeki insanların %95'i madde bağımlısı. senden çok daha kötü durumda olan kızları tanıyorum. iyi kısa zamanda bırakmışsın adına sevindim çünkü uzun kullanım sonrası bu maddeyi bıraktığında anksiyete başlar ve panik atak olman kaçınılmazdır. ecstacy beyindeki serotonin hormonunun dengesini bozar zaten panik atakta serotonin seviyesindeki değişiklikler ve serotonin işlev bozukluklarından oluşur. her neyse hiç hasarsız kurtulamana sevindim. bende dahil bir çok arkadaşımda anksiyete oluştu. tabi biz çok erken başladık ergenlik öncesinde başladık ve uzun yıllar kullandık. 2 arkadaşımızda bazı kimyasal maddelerden sebep şizofren oldu. sana da geçmiş olsun diyelim umarım bir daha bulaşmazsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ya. Rabbim hepimizi hep korusun. Madde en pislik şey
- 1 yıl
Antalya Zeytinköy mü orası?
En İyi Cevaplar
5 yil kadar öncesine düzenli olarak nerdeyse her gün her türlü herşeyi kullanan biriydim. şimdi temizim hic birşey kullanmiyorum. hayatima temiz bir kiz girdi madde ile unuttuğum dertlerim , acilarim ve yasadigim mutluluklarimi hiç birsey kullandirmadan bana hissetirdi ve gerçeği farkettim. su an o yok hayatımda ama hala onunla giden hic birsey geri gelmedi. kisaca madde gecici olan birsey sana onun kalicisi lazım. ben bu sekilde bıraktım. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimde vardi ama bir yılın sonunda Dank etti işte yaptiklarim. Ama etti ya. Nerden dönersem kar sonucta. Senin adina da çok mutlu oldum
+1 yılben bıraktım 2 senedir kullanmıyorum. emin ol sadece bir psikolojik bağımlılıktan başka bir sey değilmiş. hayat boş kafayla daha güzel. bunu farkettim. istersen özelden mesaj atabilirsin detaylı konuşuruz tatlım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaharetmis gibi anlatmak istemiyorum ama 4 sene bilfiil kullandım. Tam 1 sene oldu bugün. 2 kaçamak yaptım ama çok az dozda. Imkansız değil bırakmamak
01 Yorumla
Soran+1 yılİmkansiz değil aklini kullanirsan zevkine gore hareket etmezsen basarirsin.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
24Cevap
+1 yılMDMA çok tehlikeli bir amfetamin turevidir yoksunlugu aşırı endişe kaygı ve strestir. Uzun süre kullanmasanda vücut istek duymaz ecstasy almaya fakat psikolojik olarak hep baskı altindasindir çünkü o öforiyi başka hiç bir madde saglamaz serotin diyecem o ne diyeceksin. Sen ecstasy i ne amaçla kullandığını yaz sana karakterini yaxayim
01 Yorumla
Soran+1 yılİçinde LCD olan hapı bir kere aldım ölüyodum. Onun dunyasi nasil şuanda tam olarak biliyorum. Ne sebeple kullandigim sorusuna gelirsem. Merakla başladı kafan rahatlicak felan diye aldım sonrasında en küçük bir sorunda ben ölücem diyip gidip aliyodum 1 yilim öyle geçti iste
Bu müptezellerin de meşhur yalanı 6 aydır ağzıma sürmüyorum gerçi yalanda sayılmaz çünkü kendileri bile inanmış bu yalana, uyuşturucu öyle bir şeydir ki içmediğini sanırsın ama hep düşersin ve çükülürsün
111 Yorumla
Soran+1 yılBen şuana kadar sigara bile icmedim. Herşeyden uzaktaydım. Tamamen de bıraktım. Bos yapma da bak isine ya
Soran+1 yılBu dediğini hic unutmucam. Ama sende sunu unutma. Benim gibi durumda olanlara sen sunu söyleyip te umudunu kurabiliyosan insanligindan şüphe ederim senin
Soran+1 yılSana nasıl bir yoklukta olduğumu anlatiyim. Babamla aram hic olmadi hala yok. Sevgilimden ayrildim uzun sureliydi. Ve gerçekten sevmistim. Arkadaş ortamim universtede olmama rağmen yok. Kimseye n güveniyorum ne DW konuşuyorum. 4aydir 5. Aya geliyoruz istanbula gitmedim. Benim iradem olmasa su 18 yasimda yine kullanirdim. İstanbul dan uzakmasmayi dusunucegime bir hap için kendimi satardim. Ama Rabbim beni düşürmedi okadar. Sonsuz şükürler olsun.
Soran+1 yılBen seni de inandirmak zorunda değilim. fikirlerine saygi duyuyorum daha yazma olurmu
- +1 yıl
Beni inandırmak gibi bir zorunluluğun yok zaten, sen önce kendine inan ki inanmadığın için buradasın ve yardım istiyorsun ben senin şu yaşadığın psikolojiyi 13 14 yaşında yaşıyordum yani seni burada en iyi anlayacak kişi benim sert tavırlarım sadece sana biraz daha güç katmak içindi son bir tavisye vereyim bunu kesinlikle uygula şeker kullanmamak için yabancı müzikten kendini soyutlamalısın çok hareketli şarkılardan kaçın ve olabildiğince bunun muhabbetini bilen yapan kişilerden uzaklaş
Soran+1 yılYardım istediğimi nerden cikarttin şimdi. Şöyle soylim ben kurtulmamis olsam şu an çeşitli sporlar yapiyorum hic baslamazdim. ailemden uzaktayım. Rahat olmam gerekirken hatta belki senin düşüncenle burada kullanmam gerekirken ben neden kullanmiyorum. Çünkü biliyorum ki 2 3 saat lafa yapicak ve sonra olan bana olucak. Kimseye bisey olmucak. Sana anlatamadiklarimda var. Uzun hikaye bilsen emin ol birakman icin Allah ne gibi olaylar cikartmis da bırakmak senin için kurtulusmus dersin
Soran+1 yılşu an yabancı müziğimi de dinliyorum sabahları kosuyada cikiyorum her gün olmasa da. Birakmak isteyen '' bagimli olan '' su yaptıklar imi emin ol yapmazdi. Aklinin ucundan dahi gecirmezdi
- +1 yıl
Kendine bunları söylemen güzel ama bunları yapan çok tanıdığım var hem bunları yapıp hemde kullanan hemde senin gibi iki üç tanede değil 15 20 tane atan tanıdıklarım var yani kendini özel hissetmek için bir şeyler yapıyorsun ama senin yaptığın herkes yapıyor daha faydalı bir şeyler yap
Soran+1 yılBak ben burada şu an gizli kullaniciyim. Ben kullansam neden biraktim diyeyim ki? Yüzmeye gidiyorum anteman hocasi da olucam inş. bir yandan da univ okuyorum daha ne yapiyim
+1 yılgizli mūptezel. Kan temizlenir ama saçtan baktırsan çıkar seceren önūne. Ucuza yaşanan bir kafa nın olduğu dūnya yok.. Ucuz olan kafa yaşayanların beyni erken biter.
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum. Pekala
- +1 yıl
Biliyorsan devam et o zaman. Ölmek kolay, zor olan sūrūnmektir
Soran+1 yılÇok güzel soyledin
- 1 yıl
Pahalı mal mı kullanmak lazım yani? Pahalı kafa olsun?
+1 yılBunun cinsiyetle alakası yok. Kendine inan ve güven, uzak dur ortamlardan. Biliyorum çok tatlı ortamlar ama gerçekte değiller. Daha detaylı konuşmak istersen özelden yazabilirsin, başımdan geçenleri anlatırım.
03 Yorumla
Soran+1 yılO kafayla bir yere varılamazdı zaten
- +1 yıl
Ben çok ağır şeyler kullandım ve 7 aydır bıraktım. Ülkeyi terk ettim.
Soran+1 yılYa bulmak isteyen yine bulur da o da iradene kalmis
+1 yılhap ın bağımlılığı psikolojiktir imkansız değildir 6 ayda temizleniyor ve çok doğru birşey yapmışsın uzak dur amann
06 Yorumla
Soran+1 yılSirf birakmak için istanbulu terk ettim başka şehir deyim Üniv okuyorum. Arkadaş ortamından herkesten uzaklastim
- +1 yıl
iyi yapmışsında o kadarıda zor olmadımı :D
Soran+1 yılKurtulmak isteyince o kadar kolay oluyoki
- +1 yıl
helal olsun valla
Soran+1 yılAynen öyle benim aldigim ahiler 25 30 yasindalar onlar bile birakamiyodu
- +1 yıl
şey eroin gibi değil biraz olsun bulunuyor tabi hatta düşü yaşatan o diye biliyorum bazıları var 0 düşüş yaşıyosun onlar eroinsiz diye geçiyorda eroin gibi değil ama bağımlılığı bağımlı yaptığı madde değil o mutluluk hissi bence ki araştırdımda amma kafası yüzünden bırakamıyorlardır sürekli o ortamdada bulununca içilen ortamda gelince hemen istiyorsun uzak durunca ama yoksunluk belirtisi olmuyor
+1 yılevet temizdir ve inşallah kullanmaya devam etmezsin ve evleneceğin kimseyede söyleme sakla ve senin ki normal enerji haplarıymış inlerle biten haplar bırakılamaz yeter acı çektirdiğin kendine
02 Yorumla
Soran+1 yılbu yorumun için çok teşekkür ederim öncelikle. Aynen öyle ya gerçekten yeter fazlasıyla yetti
- +1 yıl
geçmiş olsun
+1 yılKullanmadım fakat irade sahibi bir kızmışsın ki bırakabilmişsin yine de dikkat et kendine.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 18,6b cevap paylaştı.
+1 yılaklından çıkardığın an kurtulursun. belli ki şu an gene aklında.
05 Yorumla
Soran+1 yılAklimda olsa cikar alirim buraya nye yaziyim
- +1 yıl
aklında olmasa yazmazsın da neyse haklısın
not: kötü bişi dememiştim
Soran+1 yılSadece bakis acilarini merak ettim
- +1 yıl
bakış açım; sigarayı bırakıp özlemini dindiremeyenlere baktığım gibi
Soran+1 yılsaygi duyuyorum
düzenli olarak sabahları erkenden kalk kahvaltını et ve kendine bir hobi edin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılO isleri tamamladim. şu an herşey yolunda
Hap atmis ya da atmakta olan kizlar ilgimi cekiyor. Genelde bir sebebi ya da acisi olan kisiler oluyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılAilemden yana problemlerim vardi. Salak gibi bir anda gelişti herşey
Soran+1 yılSaol canım 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılot kubar hap hepsini uzun yıllar kullandım bıraktım rahatım tek kötü alışkanlığım boş sigara :D
05 Yorumla
Soran+1 yıl:) onuda cikar ya
Cevap sahibi+1 yılextazi değil de otu bırakmam çok zor oldu , sigarayı çok öncelerden beri içiyordum zaten ama ot aklıma geldikçe sigaraya vurdum kendimi falan derken , abi sonunda bir baktım sigaranın müptezeli olmuşum :D o dönemler günde 2 paket içiyodum , şükür artık günde 1 paket , he bu arada bana diyene bak , ara ara çakan sen bide bana bırak diyon , asıl sen bırak :D hem bak bebeğim hap çaktığını duyan seni direk yatak kızı olarak görür yapma :(
- +1 yıl
Bozaiyi nasıl bıraktın?
Cevap sahibi+1 yıl@GrandeurOfLife benim dönemim de bonzai diye bir şey yoktu :) ben bıraktım sonra Türkiye ye bonzai diye bir şey girdi. çevrem de 3 kişi bonzai den öldü. sonra kıvamını oturttular diye duydum
- +1 yıl
Kıvamını oturttular derken?
+1 yılBir zamanlar kullanıyordum 1;5 yıl oldu bıraktım. Sigara bile kullanmiyorum şu an
01 Yorumla
Soran+1 yılBende de sigara nargile hicbisi yok. bir o vardi. Biraktim artik tamamen. Herşeyi ya
+1 yılNasıl böyle aptalca şeylere başlıyosunuz heryerde o kadar uyarıya rağmen?
011 Yorumla
Soran+1 yılUyuşturucu kullanmayin zararlidir. Bu mu uyarisi. Sigara da zararli. Sigaranin da üstünde icmeyin zararlidir gibi bir ton şey yaziyo. Kim umursuyo. Sigaranin içinde az etkili bagimlilik yapan maddeler var. Ben ex attigim zaman 17 yasindaydim. Yasamam gerekiyomus demekki yasadim ve bitti. Kimse bulaşmak istemez. Kimse kendi hayatini karartmak istemez. bir hevesle baslarsin ölümle sonuçlanır. Ben hadi kurtuldum çok şükür. Peki ya tamamen bagimlilar. Bilmeden yorum yapmak ne kolay sana
- +1 yıl
Sigarayla bu bir mi sence herkesin hayatında sorunlar var bir siz değilsiniz dert çeken akıl ve zeka işi iarade işi biz niye kullanmadık?
Soran+1 yılKimin niye kullandigini sorgulayacagina helal olsun demek bu kadar zormuydu. Sigara ornegini vermis olmamin sebebi ikisini ayni kefeye koymak degil. Sigara bile birakilamiyoken uyuşturucu gibi bir kimyasal içinde bir ton bagimli yapici madde bulunana hadi bir kere bulaşan nasil biraksin. Tabiki hic bir sorun uyustucuya yoneltmemeli fakat. Ben de kotu olduğunu anladigim ve bana zarar verdiğini gördüğüm için biraktim. Eğer çocuğun olursa o da boyle bir şeye bulasirsa ona sorarsin olur mu sende akil yok mu niye kullaniyosun kullanacak olsam ben kullanirdim diye. Sana dicek daha tek bir kelimem yok.
- +1 yıl
Cocugum var ve sigara dahi kullanmıyor çünkü senin gibi beyinsiz değil şimdi kessss sesini burda cıyaklıcana kafanı kullansaydın !!
Soran+1 yılİnşallah kullanır da o zaman ne demek istediğimi anlarsın Allah sana bir daha çocuk nasip etmesin. Sen şu an bana sunu soyledin ya. Anneysen anneliginden babaysanda babalgindan utan.
Soran+1 yılKafami kullandim bulastim. Kafami kullandimda biraktim. Senin gibi kendini sütten CIKma akkasiklar boyle yorum yapabilir. Sana tek dicegim çocuğun olmasin. Olursa da pis bir maddeye bullasinda gör bak o zaman ne hale dusuyosun. Sen nasil kendi çocuğunu sahipleniyosan benimde annem babam var çok şükür. Senin su dediklerini sen empati kurmadan soyluypsun. Ama bir ne diyorum diye tart. Defol simdi
- +1 yıl
Ya defol git Allahın keşi senii köpeğin duası kabul olsa gökten pastırma yağardı. Allah vermiş işte cezanı sokarda sürterken iyi biz söyleyince kötü hadi şimdi kapa çeneni ne bok yersen ye
Soran+1 yılKeş mi gercekten guldurdun bak simdi 😁 ben dicegimi dedim sana. Unutma bu dediklerini
Soran+1 yılSen insan olsan su dediklerini yazmadan dusunurdun. E bir insan daha taniimis olduk iste. Aaa -insan dedim pardon 😂 sen boyle küçümse. Çok büyük konusuyosunda Allah sna bir kazık soktu mu ozaman anlarsin iste dediğim herşeyi. Düşünerek konuş ki o kazık canini çok acikmasin olur mu insan gibi görünen gereksiz mal
- +1 yıl
Bende dedim esas sen unutma bakalım cocugun olabilcek mi bunu yaz bir kenara bidaha birine beddua ederken iki kere düşünürsün o zaman...
Soran+1 yılBen sana kotu bisey demedim. Sadece birakan birine senin terslercesine konusman çok gereksiz. Bide yaşça benden büyük olmana rağmen. İnsanlar elbette hataya düşebilir. Önemli olan o hatayi terk etmektir. Ve bende terk ettiğimi söyledim. Sen dediklerine baksana bir . Beddua ederken sana içimin en derininden gelerek ettim. Çünkü söylediklerin canımı yakti. Senin beni bu saatten sonra sorgulamaya hakkin yok. Kimsenin hakki yok. Artik can skntisindan mi yazdin laf olsun diye mi soyledin. İçimde tek kalan Rabbim sana benim dustugum durumu yaşatsın da o zaman empati kurmayi ogrenirsin iste
imnkansız değil bir daha kullanma yeni doğmuş gibi olursun
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir kızın hap atması, Hapı yutması demektir. :(
00 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılne güzel bişey yapmışsın aferim sana
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür bıraktım. Tek basima hem de
Gençlikte bunlar normal
00 YorumlaHala 15 lira mi?
04 Yorumla
Soran+1 yıl10a bile bulunuyo
Soran+1 yılİstanbul
Gizli Üye(30-35)+1 yılyutuyosun he :D ne yutuyodun
014 Yorumla
Soran+1 yılEx..
Cevap sahibi+1 yıl:D Ayıktım onuda yuttugun şey neydi yani applle süpermen vs vs?
Soran+1 yılKristal. Tazmanya. WhatsApp. Facebook. bir kere de İsrail yıldızı
Cevap sahibi+1 yıl:D Hepsini yuttum israil yıldızı hmm ^^ Neyse konuya dönücek olursak Bırakırsın bende ara ara yutarım keyiflik yani mekana falan gidicegim zaman Ortam güzelse yutarım keyiflik yani bağımlı falan degilim.
Soran+1 yılHim bence tamamen hayatından ciksrmasi en temizi
Cevap sahibi+1 yılorası öyle zaten aksini söylemiyorum Ama ben seviyorum ara ara yani herşeyi içerim Sadece bir fiil alkol kullanıyorum Ama dediğin gibi yani kesinlikle tavsiye etmem Hele kızlara hiç bir şekilde o kafayla bulundugun ortamda çok sıkıntı yaşarsın kaldırılıcak kafalar değil.
Soran+1 yılHaklısın. Ben kendime yakıstırmadım. Kendimi taniyamaz hale geldim de. Rabbim kurtardi ya valla kurtardı
Cevap sahibi+1 yılAynen Bu kadar boş bedava insanların olduğu bir yerde bu tarz şeyler kız olduğun için seni çok değişik şeylerle karşı karşıya getirir Uzak dur yani O kafayla neler yaşıyan kız arkadaşlarım vardı Ben kimseye dokunmadım Kendime yakıştıramam ama Herkes aynı değil neler yapanlar var yani ayık ol.
Soran+1 yılbir yıl kullandım da. Ben ne kadar isyan ettiysem en küçük derdime rabbim kimseye o firsati vermedi. Vermesinde. Bundan sonra insallah meslegimi elime almak var. Kafam inanirmisin daha yeni yeni kendine geliyo. Ben benden geçmiş gibi bisey olmuştum. Kullandigim zamanlarda sabahim aksamim belli değildi. Günüm öyle hizliydi ki. Kabustan uyandim
Cevap sahibi+1 yılbende 4 sene yaşadım o bahsettigin kafaları :D Ama ex değil Ot bonz falan üni okuyorum bıraktım yani ara ara takılıyorum Ayrıca şu videoyu izlesene Yarıldım Asdf :D:D https://www.youtube.com/watch?v=hKbri2jRs90 Bak el bombası atmış Sfjhsfjh
Soran+1 yılİğrenç ya
Cevap sahibi+1 yılhahah öyle işte Neyse kurtulmuşssun dostum beynini en azından kullanabilip bazı şeylerin farkına varmışssın ona göre davran işte dediğim gibi Alkol harici hiçbirşeye bulaşma Onu bile içme yani.
Soran+1 yılAlkolle hic aram yok. Olmasında ben planlarimi uaptim. Kimse hayatimi inşallah batiramaz. Ben bu kötülüğü kendime hic yapmak gibi bir niyetim yok
Cevap sahibi+1 yılİyi güzel sevindim adına Kardeşim Bol şans sana.
Yarım ex kafa yaparmı
00 YorumlaNerden buluyorsunuz Extacyi
00 Yorumla
+1 yılTebrikler o zaman :)
00 Yorumla
+1 yıl4tane birden at
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğuna attir 4dunu
+1 yılHangisi
05 Yorumla
Soran+1 yılEx.
- +1 yıl
Hapçı gardaşım benim 😂
Soran+1 yılAman ne komik
- +1 yıl
Hap var cigara var roj var ex var
Soran+1 yılNe gereksiz insansin
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemizlenmiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah canım ya
Ne hapı
01 Yorumla
Soran+1 yılExtacy
+1 yıl3 yıl oldu benim
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 30,8b cevap paylaştı.
+1 yılhap mı ovv
00 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılbırak
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği