Alerji testi yapıldı ve sonuç bu. Kullanılmaması gereken ilaçlar baya çok. Ciddi oranda mi bu ilaç alerjim? Allah kimseyi düşürmesin bu duruma

Gecmis olsun, alternatif ilaclar olduğuna göre bence problem yok
Onlarında mg çok düşük yani içsem de bir içmesemde.
Geçmiş olsun. :)
Doktor değilim ama, az çok tıpça biliyorum. :D
Çoğu ağrı kesici özellikli ilaçlara alerjin varmış.
Doktora, onların Türkçe çevirilerini de sor bir ara bari. :)
Çok zorunlu olmadıkça, ilaç içmek iyi değil diye düşünüyorum.
Bende kullanamiorm mesela antibiyotik
Cevap
13Cevap
Geçmiş olsun.. Dikkat etmeye çalış.. Tam net bilgiyi doktordan alabilirsin ama çok kritik bir şey değil alternatif ilaçları var o yüzden sıkıntı yapma..
Zaten ağrı kesicilerden her ne olursa olsun uzak durum.. çünkü o ilaçlar allerji yapmasa bile mide ve sindirim sisteminizin baş düşmanıdır.
Dikkat et ve o raporu doktora giderken hep yanında götür
Aynen yanımdan ayırmamam gerektiğini söylediler
yoo bir bakima kafana gore ilac kullanma uyarisi; ki penisilin zorda kalmadikca tavsiye edilmez
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende ilaç alerjisi için test yaptırcam fakat korkuyorum sizinkisi nasıl geçti korkulacak bir risk var mı yardımcı olursanız çok sevinirim sağlıklı günler
Merhaba bana da ilaç alerji testi yaptirmam gerekiyor tereddüt ediyorum korkulcak bir durum var mı nasil oluyor açıklayabilir misin lütfen Bende Sanatoryum Hastanesi'nde yaptıracağım.
yazısı çok güzelmiş her kimse
bir ay hastanedemi yattin hic evine gtmeden cok kotu bir durum
İlaç iyi birşey değil zaten geçmiş olsun
Geçmiş olsun, bağışıklık sisteminizle alakalı bu
Rahatsızlığın neydi
İlaç içtiğimde istifar ediyordum tansiyonum düşüyor ve bayılıyordum. Nabzın durmasına kadar yolu var bu işin. 1 ay test yapıldı hastahane de yattım ve sonuç bu
Anlıyorum teşekkür ederim deneyeceğim
Çok geçmiş olsun
seni alan yaşadı. sdfghjkl
niye
saglık bakanlıgından onaylısın xD <3
kullanmamakta fayda var
Yaaaa bu senin değil
Pardooon?
hic yaptirmadim
ne manaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?