Sırf sevgilim zayıfım diye ayrıldı başka sebepler gösteriyor yine de inanmıyorum habire kilo alsan daha güzel olursun kilo almadın mı hala diyince sen kendine bak cok şiştin dedim kuru kemik dedi 😔 kilo almak istiyorum metabolizmam hızlıymış nasıl yavaşlatıcam bıktım hep kilom yüzünden kaybediyorum 😢
Cevabın nedir?
+1 yılDert etme, Kaybetmiyorsun! Kazanıyorsun. Düsüncelerinden cok nasıl göründügün bir adamdan kurtuldugun icin kazanıyorsun. Basta biraz acıtır elbet ayrılık ama senin icin ne kadar iyi oldugunu ilerde anlarsın. Vitrinine degil iklimine talibin bol olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılo kadar insan var aklım ondan bilmiyorum neden kıymetimi bilende var onuda üzüyorum onun yüzünden
- +1 yıl
Zor olan insana daha cazip gelir de ondan.. elde edince hicbir önemi kalmayacak senin icin.
En İyi Cevaplar
bende ayniyim, bir türlü alamiyorum herkes zayifsin diyo erkeklerde bu yüzden yanasmiyo. yani yüzümü begendiklerini söylüyorlar ama zayifsin diyorlar
010 Yorumla
Soran+1 yıl45 kiloyum neymiş cok güzelmiş ama kilo almam lazımmış gecen gün görüştük filan bundan sonra cinsellikle takılacakmış kızlarla bir kilo alayımda intikam alıcam ondan
Soran+1 yılbence öyle demek istedi kilo al deneyelim yeniden senle sevgili olalım filan dedi ama artık umrumda değil o
Soran+1 yılaynen bende kilo alıcam yüzüne bakmıcam zaten acıkca söyledim sende zayfla filan dedim başla insanlarla konuşuyorum bende oda takmış cevrende cok erkek var diye sen kaç kilosun ki
Soran+1 yıl1.62 boy kilo 45 :/ 10 kilo filan lazım bana 24 yaşındayım bide yani seninde 8 kilo filan alsan yeter aslında
- +1 yıl
aynen bende 53-54 olsam bile yeter bana, keske seninle ks disinda bir yerde konussak hergün yedigimizi rapor versek birbirimize, belki daha azimle kilo aliriz kisa zamanda. yani ben senin hergün ne yedigini merak ederim sahsen kalori acisindan, ona göre birbirimize idda ederek kilo alabilirdik bence :D
Soran+1 yılahahaha sen paso yiyorsun demi ben öyleyim yiyorum yemek 5 dk sonra yine acıkıyorum keşke ya :D sen nerde oturuyorsun ki
+1 yılSeni sadece kilolarin icin seven birinden ne hayir bekliyosun ki insan oldugu gibi guzeldir bana gore ne zayif ne kilolu olmasi dir seviyosan yorumlamadan sevmelisin ki icinde bir degeri olsun onun amac farkli ne diyelim
01 Yorumla
Soran+1 yıl45 kiloyum neymiş cok güzelmiş ama kilo almam lazımmış gecen gün görüştük filan bundan sonra cinsellikle takılacakmış kızlarla bir kilo alayımda intikam alıcam ondan
+1 yılBirini sevgili olarak hayatıma alıyosam, gerek dış güzellik gerek iç güzellik olarak kabul ediyorum demektir.
Sonradan bunun lafının yapılması saçma geliyo bana.01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
39Cevap
+1 yılFiziği kötü olsa niye sevsin? sevse fiziği niye kötü olsun? Fiziği kötü diye birakacaksa başta gormemismi fizigini? Bırakırsa fizik bahane sen boşver istersen bir doktora git ama onun istediği gibi biri ol onu patlat 😉😉
04 Yorumla
Soran+1 yılneymiş cok güzelmiş ama kilo almam lazımmış gecen gün görüştük filan bundan sonra cinsellikle takılacakmış kızlarla bir kilo alayımda intikam alıcam ondan
- +1 yıl
Valla canım o saa bunu dediyse hiç takma sende al güzel bir Kilo onun hayalindeki gibi bir kız ol sonra ondan daha iyisini bul ama ciddi bir ilişki olarak yani o patlasın sen mutlu ol THE AND 😉😉😂
Soran+1 yılişte onun için uğraşıyorum uğraşıcamda zaten güzelsin diyorlar genelde bn kendimi güzel bulmuyorum :) çevresindeki kızlarla da cok kötü hep bulmuş internetten
- +1 yıl
Öyleyse sorun tınne canım devam 😉
Diğer konusunda 499 cevap paylaştı. Çok saçma iyiki ayrılmısınız üzülmene degmez insan hiç sevdicegini bu yüzden bırakırmı
11 Yorumla
Ben de alamıyorum ya, böyle gizliden gizliden kilo almanın bir yolu yok mu hanfendi? Bu arada sorun için: Tabiiki de.
00 Yorumla
+1 yılFizigini nereme sokayim bana karakterli olsun yeter.
08 Yorumla
- +1 yıl
Seni cinselliğe çekmeye çalışmış oyuna gelme.
Kilo almaya da çalışma yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlar. Ben çok fazla yemek yerdim ama kilom gram oynamazdı arkadaşlar şaşırırdı. Aradan bir yıl geçti 15 kilo birden aldım 85 kg oldum.
Sçim senin. Metabolizmana karşı gelirsen sonucu facia olabilir.
Soran+1 yılmetabolizmam hızlıymış bir 5 kilo almam lazım doktorda dedi acele etme kilo alırsın zaten ilerde dedi takmışlar kiloma az kilo al diyorlar seni ilgilendrmez diyorum herkese sevgilim oluyorlar sonra soğuyorlar nedense bilmiyorum
- +1 yıl
Erkekler neden bu kadar önemli bunu açıklayabilir misin bana?
Neden başkalarının lafına takıyorsun? Evlilik yaşın geldi de sen mi evlenemedin?
Daha okulu var iş bulması ırtı zırtı var bakalım sevgililerin seni kilodan terketmese zamanla sıkılıp terkedip terketmeyecekler miydi?
Kilodan beni terketselerdi yaşasın kurtuldum kevaşeden derdim. Çok geçmeden gösterdi yüzünü daha çok üzülmemi engelledi derdim. Dış görüntüm için beni sevecek kişi hiç sevmesin arkadaş.
Soran+1 yılneymiş başta çok hoşlanmış benden sonra soğumuş şimdi mal mal kızlarla konuşuyor takip ediyor ekliyor elbett zamanı gelince intikam alıcam kim bana ne yaptıysa pişman ettim
- +1 yıl
Et kardeşim ama fazla takma.
Soran+1 yılbimiyorum bu aralar böyleyim gecicek ya bir olur iki olur üçüncüde silerim yapım böyle sildim mi tam siliyorum kin tutuyorum
- +1 yıl
Hayırlısı
Diğer konusunda 934 cevap paylaştı. Bir kac sene sonrada kilon yuzunden yeneceksin merak etme. Herkes sismanlarken sen zayif olacaksin.
02 Yorumla
Seven insan görünüşe aldanmaz. Hakiki aşık ise senin içini görür zaten. Allah daha hayırlı insanlar ile karşılaştırsın inşallah
02 Yorumla
+1 yılYa sağlığın iyi olsun da gerisi önemli değil boşversene sen
06 Yorumla
Soran+1 yılhep kilomu sorun ediyorlar sırf 45 kiloyum diye
- +1 yıl
Sorun etmeyenini bulursun , dünyada tek insan o değil ki. Benim gibi yap hiçbirşeyi umursama takma kafana zaten şu dünyadan gram zevk almıyorum.
Soran+1 yılmetabolizmam hızlıymış bir 5 kilo almam lazım doktorda dedi acele etme kilo alırsın zaten ilerde dedi takmışlar kiloma az kilo al diyorlar seni ilgilendrmez diyorum herkese sevgilim oluyorlar sonra soğuyorlar nedense bilmiyorum
- +1 yıl
Aynı sorun 18 yaşımdayken bendede vardı kilo alamıyodum , yeni yeni toparlandım. Zamanla düzelir , sırf bu yüzden soğuyolarsa bırak soğusunlar bahane arıyolar. Değmez yani
Soran+1 yıl24 yaşındayım ne zaman kilo alıcam ki en birbucuk sene önce 48 kiloydum sonra zayıfladım yine
- +1 yıl
Valla ne diyim bilemedim , olmuyorsa yapıcak birşey yok kafana takma ya birisi dedi diye
Sevdikten sonra topal olsa ayak kör ola göz olur insan neyin kafası bu
00 YorumlaBoş ver kuzum. Seni fiziğin için seven hiç sevmesin :)
Benim için fizik falan önemli değil02 Yorumla
Soran+1 yılneymiş cok güzelmiş ama kilo almam lazımmış gecen gün görüştük filan bundan sonra cinsellikle takılacakmış kızlarla bir kilo alayımda intikam alıcam ondan
- Diğer konusunda 24,6b cevap paylaştı.
+1 yılbaştan neden sevgilin olmuş peki? bir insanı seviyosam baştan severim zaten zayıf ya da kilolu olsada
12 Yorumla
- +1 yıl
Zaten sana kilo aldirma amaci o o adamdan hayir etmez hic ugrasma
Sen bu insana sevgili mi diyorsun
Böyle samimiyetsiz, sevgisine sadik olmayan insanlar sevgiyi haketmiyor. ...01 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay oldu ayrılalı ama aklım takıldım üzüldüm 45 kiloyum neymiş cok güzelmiş ama kilo almam lazımmış gecen gün görüştük filan bundan sonra cinsellikle takılacakmış kızlarla bir kilo alayımda intikam alıcam ondan
Gizli Üye(36-45)+1 yılfiziği belki kötü olabilir ama kimyası iyiyse bırakmam.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFizik kimya olayini anlamadin sanirsam. Intikam icin sonrasinda kendini uzecek bisey yapma. Sonra cok pisman olursun. Kimse icin degmez. Yakinda kopek gibi doner sana.
Soran+1 yılHepsi dönüyorda ne bileyim kendini bişey sanıyor afedersin tipte yok
Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. kimyasıda bozuksa eyvah eyvah, fizigi bozuk olsa ne olmasa ne ona sorsak erkegin fizigi iyi olsun der
00 Yorumla
+1 yılen azindan normal olsun benim fizigim iyiken biraz birseyler olmali yinede.
00 Yorumla
+1 yılöyle bir saçmalık mı var ya böyle bir cevap mı var gece gece bak saçmaladım :D
04 Yorumla
- +1 yıl
mala bak ya benimde başımda bir sürü dert var herkes aynı işte karaktersiz
Soran+1 yılne dertlerin var
- +1 yıl
sıkıntı çok ya boşver
sevgililikte fiziğin önemi yok seviyorsam onun herşeyi her hali benim için güzeldir
02 Yorumla
Ben erkek halimle kendime bakiyorsam oda kendine bakmali yok ole 3 kurusa 5 suşi
00 YorumlaDiğer konusunda 410 cevap paylaştı. O kadar mi zayifsin ya boy kilo kac
05 Yorumla
Soran+1 yıl45 kiloyum 1.62 boyum
Soran+1 yılkollarım zayıf duruyor ya
Soran+1 yılZaten cok fazla yiyorum yaramıyor 😭hep acıkıyorum
Kusura bakma da en nefret ettiğim kız tipi :(
01 Yorumla
Soran+1 yılneden 45 kiloyum
Diğer konusunda 12,6b cevap paylaştı. işte tam karakter meselesi
02 Yorumla
Diğer konusunda 491 cevap paylaştı. Bosver giden gitsin gelene yol acmis
02 Yorumla
Bunun icin ayrilan insana uzulme bile yani
08 Yorumla
Soran+1 yılintikam alıcam değişim yapıcam neymiş güzelmişim ama zayıfmışım
Soran+1 yıl45 kiloyum kolum zayıf duruyor
- +1 yıl
siz her halinizle güzelsiniz hanımefendi ;)
Bence çenen çok düşük kiloyla alakasi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ki
+1 yılAyrılığın her zaman bir bahanesi bulunur
02 Yorumla
- +1 yıl
Boyle de alabilirsin kilo almana gerek yok
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kaç kilosun boyun ne kadar?
010 Yorumla
Soran+1 yıl1.62 45 kiloyum
Soran+1 yılneymiş ilk başta cok hoşlanmış sonra soğumuş benden mal mal kızları takip ediyor konuşuyor benden sonra acıldı cocuk
Soran+1 yıl24 yaşındayım küçük duruyorum yaşımı göstermiyorum bn dalga gecsem onla dalga cok dalga gecerim zaten şişko tüp gibi olucaksın yakında dedim boyuda 1.72 boyunda 26 yaşında oda
Soran+1 yılsevmiyorum alışkanlıktı bence kendini bişey sanıyor tipde yok sadece iyi sanp sevmiştim onu insanı kalbini kırıyor
+1 yılFizik için sevmem kimseyi
02 Yorumla
- +1 yıl
Bu ne ya midem bulandı resmen
+1 yılKimi şişko diye ayrılır kimi zayıf diye wk
02 Yorumla
- +1 yıl
Vay oc
+1 yılkilo alma bahane atmış işte saf mısın kızım
01 Yorumla
Soran+1 yılbahaneyle alakası yok neymiş güzel kızmışım ama zayıfmışım bundan sonra kızlarla cinsellik için takılacakmış
Ben kadinimi yüregimden sevdim
Yüregini...02 Yorumla
+1 yılseviyorsam fizigini dert etmem
012 Yorumla
- +1 yıl
Ohaa cinselliklemi takılacak abazayı sevgilimi edindin sen bırak kızım onu
Soran+1 yıl1 ay oldu ayrılalı istanbuldan geldi izmire 5 gün izine yarın gidicek zaten
- +1 yıl
Kurtulduguna şükret
Soran+1 yılüzülmem gereksizde resmen sanki bni ezdi
- +1 yıl
Dert ettigin şeye bak yaa boşver unut
Soran+1 yılaklıma geliyor nedense kin tuttum elbet alıcam intikamımı hepsinden aldım hepside pişman oldu
- +1 yıl
Sana kolay gelsin
Soran+1 yılsağol zaten yapım böyle benim 1 olur 2 olur 3 üncüde silerim insanı :)
- +1 yıl
Silinecek o kadar indan varki bitmiyor işte 😊
Soran+1 yılkaraktersiz cok
- +1 yıl
Aynen
- Diğer konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılHayır sevgili bile olmazdım
02 Yorumla
Soran+1 yılniye dışlıyorsun insanları
- +1 yıl
Spor yap biraz spor salonuna yazıl
Karpuz mu seçiyo güzel kardeşim
01 Yorumla
+1 yılfızık onemlı degıl ıc guzellık onemlı bence
04 Yorumla
- +1 yıl
ne tur ıntıkam almayı dusunuyorsun kızlarla cınsellık anlamındamı takılacakmıs
Soran+1 yılEvet öyle söyledi neymiş bundan sonra duygusal düşünezmiş bnden ayrıldıktan sonra paso kızlarla konuşmaya başlamış herkes yazıyor ekliyor ordan burdan
- +1 yıl
bosver ne yaparsa yapsın sende baska bır erkekle cık onunlayken cınsel anlamda bırsey yasadın mı pekı
Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet zayıf kızı bende sevmiyorum dolgun olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 manita bıraktım bu konu yüzünden
01 Yorumla
Soran+1 yılhe 45 kilo olmuş he 65 amaç
Fizik için sevilmez
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzayıf sevıyorumm benımolllll
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumlaseverim
06 Yorumla
Soran+1 yıl45 kiloyum neymiş istanbula gidicek diye ayrıldı halbiki kilom yüzünden biliyorum 1 ay oldu ayrılalı cuma günü izine gelmişti görüştük bir yarım saat filan
Soran+1 yılseviyor muydun peki :)
Soran+1 yılkıymet bilen insan cok az
- Diğer konusunda 19,6b cevap paylaştı.
+1 yılmal mısın kanka
08 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
böyle düşündüğün, mallarla sevgili olduğun için dedim de😬
"bıktım hep kilom yüzünden kaybediyorum "
Soran+1 yılüzülüyorum insanlar da takmış kiloma
- +1 yıl
ya uf üzüldüğün şeyin ne kadar gereksiz olduğunun farkına vardığın gelir mi acaba😂
Soran+1 yılya kırıldım biliyor musun ezik gbi hissediyorum kendimi o kadar insan var ama onun öyle söylemesi koydu be
- +1 yıl
bana hiç koymazdı😏😏😏
ezdirmeyin arkadaşlar kendinizi
Soran+1 yıllaf sokuyorum bazenleri gecen gün şişman tüp gibisin sende dedim 1.72 boyunda bide
- +1 yıl
sen yanlış anladın beni ama neyse
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılZayıf fizik mi kötü?
02 Yorumla
- +1 yıl
Mal herif.
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır, istemem.
02 Yorumla
Soran+1 yılsebep
Cevap sahibi+1 yılçünkü erkeklerde öyle yapıyor. Benden iyi değelim diye ayrılabilecek adamdan, ben niye ayrıl mıyım? Her erkek senin sevgilin gibi yapar, bende onlara yaparım o zaman.
+1 yılSeverdim
00 Yorumlasevmem
01 Yorumla
Soran+1 yılneden 45 kilo diye ölsün mü
+1 yılSevmem
05 Yorumla
Soran+1 yılsebep
- +1 yıl
Sevmem. ben kendime. dikkkat ediyosam oda dikkat edecek
Soran+1 yılmetabolizmam hızlıymış bir 5 kilo almam lazım doktorda dedi acele etme kilo alırsın zaten ilerde dedi alamıyorsam gidip öleyim mi
- +1 yıl
Kilolu olmasin da sorun yok ozmn ben kilolu olan iic ndedim
Soran+1 yılanladım :)
+1 yılhayırlısı
00 Yorumlaneden boy kilon kac
03 Yorumla
Soran+1 yıl1.62 45 kiloyum
+1 yılsevmem herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yılneden
Severdim heralde;)
00 Yorumla
+1 yılHmm belki
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılhiiç sorun değil
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği