Artik ise gidesim gelmiyor yardim?

Ben bir saglik memuryum. Isyerinde saglik muayenelerini ve tahlillerini ben yapiyorum. Muayene ucretleri bende birikiyor ve ucretlendirmeyi de ben ve bazen pazarlamacilar yapiyorlar. Bugun sabah cay ve temizlik isine bakan bir ablamiz tanidigi birinin bize gelip 20 tlye muayene olacagini ve rapor alacagini, pazarlamayla konustugunu soyledi. Bizde raporlar sadece 25 tl. diger tahlillerle birlikte en az 60 tlye bile zor iniliyor nirmalde. bende bir yanlislik vardr o kadar ucuz olamaz dedim. Adam gelince ben pazarlamayi ararim dedim. O ablada bunu ben yapmam o kadar ucuza diye anlamis. Aksam oldu ortada gelen giden olmayinca o ablaya senin adam gelmedi dedim oda o adam gelecek sonra gelebilir belki yinede aklinda bulunsun dedi. Tamam dedim bende. 10 dk sonra pazarlamadaki abi beni gorunce bana sen o ablaya ben bu kasar ucuza muayene yapmam demissin biz bsey biliyozda soyluyiz dimi dedi. Bende ben oyle bsey demedim sadece o adam gelsin bir yanlislik vardr pazarlamayi ararim dedigimi soyledim. Pazarlamacida bana ebru abla oyle demiyor dedi. Daha kisa sure oncede buna benzer bsey oldu. Artk herkes beni yalanci biliyor. Ufak seyler amamide bulandiriyor ve bende bile isteksizlik basladi. Napacagim bilmiyorum. Yardim?
Artik ise gidesim gelmiyor yardim?