Hande Erçel'i ilk kez gördüm. Tipik Türk kızı, sokağa çık on kızdan sekizi aşağı yukarı bunun tipinde. Kahverengi göz, koyu kumral saç, buğday ten. şişko surat. Hiçbir özelliği yok. Sanırım kendi tipine yakın bulduğun için onun daha güzel olduğunu duymak istiyorsun ama üzgünüm, Tuba Büyüküstün'ün yanında esamesi okunmaz. Tuba'nın çok özel, çok zarif yüz hatları var.
su dediklerininpeki hande ercel hskkinda niye oyle seller denmiyor top ok turk kizi degil Denali.
Ben bembeyazim koyu ten severim saclarim acid Kumar gozlerim koyu * a suns saving kibirvik 've kizldr boredom. dumduz sacida cok severim. tam tersi bende olnadigi Irvin pzeniyorum.
Tuba Büyüküstün hafiften Slav kadınlarına benziyor o küçücük yüzü, küçücük burnu ve renkli gözleriyle, alnı biraz daha geniş olsa direkt Rus kadını derdim. Ki Rus kadınlarının güzelliği meşhur. Yani Tuba'ya tipik Türk kızı demen çok saçma. Asla benzemiyor Türk kızlarına.
Hande Erçel'de hiçbir enteresanlık göremedim. Yuvarlak yüz, oldukça şişman yanaklı, gözleri koyu renk. Dişleri ve gülüşü güzel olan ortalama bir Türk kızı işte.
tuba esmer esmer rusmu our. tuba Ankara jintlilere benziyof.
hande ercel arsenic tilling gibi turk tipli degil yani italtan fransuz kafinlsri gibi misal Monica Bellucci. * onlsr biran daha acik tenli 've bu Kaiser balik Eli degiller Sandi * a o Kiza ortalama guzelligi turk kizi diyenler Derek kiskanc dagasi yoyo burada
Ohoo esmer Rus bir sürü var. Ama gözleri renkli, yüzleri oval ve kemikli tabii aynı Tuba gibi. Bilmem Hande çok sıradan geldi erkek olsam dönüp bakmam şişko suratlı bişey :D
dikkatli incekersen Salina haklisin * a sitede belki tek kotu yorum yapilmayan kiz bu. tuba buyukustunu bile bu kadsr konusulnamistir bunny sebebi ne,
birde Beni fransiz sanmislsrdi ingilterede * a renal gozlu ddgilim ben ya Gerri tenim bembeyaz saclarim kibirvik boyumda uxun belki ondandir daha slavers syri guzel.
beni de italyan sanıyorlar çünkü avrupa'da türklerin imajı berbat. türk derince arap gibi, kapkara, çirkin ya da çok kapalı giyinen çağdışı insanlar zannediyorlar. yani biraz açık tenli, eli yüzü düzgün, modern giyimli her türk kızı avrupa'da beğeni ve şaşkınlıkla karşılanır ^_^
fransatada gift in beni jendilerine cok benzettiler k ucuk yuzluyum bembeyazim. * a cok abattoir buldum yani masala slavlar cok guxeldi tamam daha enkli gyzel turk kizi fransada ortalamafir gibi sacma cumleler kook geldi Gundy avrupa 've inhilteree Eli yuzu duzgun her turm kizi gayer begenilir. enkli begendigim kiz turk cikti fransadaki
çok kafana takma bu görüntü meselesini. türk kızları güzeldir. sadece ruslar güzel olur diye bir kural yok. insanı asıl güzel yapan şey kişiliği, iyi kalbi, bakımlı ve temiz olması.
hande ercelle Iloilo burda baya sour vsr vs manjenleri bu kadsr ovulmuyordur bu kizla ilgili needed hic kotu yirum yapilmamasi tuaf ddgilim. gerci bu sitede guzel bulunuyorsa gyzel olmak zorunda degil.
En İyi Cevaplar