Seksi olan aynı zamanda çekici midir yoksa çekici olan mı aynı zamanda seksidir ?
Nedir aradaki fark :s
Cekicilik bir albenili bir alimli olmak bu bakımlada olabilir bazende yaydıgı elektrikle olsun ilk bakıs olsun ceker kendine goz doldurur oylesine biri denilip gecilmez baktırır kendine. Seksilik giyimle seksi olmaya calısmayla zorlamayla olcak bisey degil bazen bakıslarda bazen hareketlerde bazen ses tonunda saklı olur ayırd etmesini bilene..bi kadın seksiyse esofmanlada seksi gorunur bakimsizda sadece yarı acık kıyafetlerle olmaz bazı kızlar tatlıdır masum tiplidir ne yapsa ne kadar acık giyse seksi gorunmez zorlama gozukur goze emanet gibi durur
Söyle ince bir fark var. Sexy olmak icin abidik gubidik islere girip, bacak meme göstericem diye sexyligi Pamela Anderson olmakla karistirirsan cekici olmazsin.
Cekici insan insan sexydir. Cuval giyse bir bakisiyla cekici olur. Gözünü kapatsan durusuyla cekici olur.
Seksilik = çıplak olmasa da seksapelini ortaya koyabilmek..
Çekicilik = Karşı tarafın gözünde kadını vazgeçilmez kılan, tapılası hale getiren ayrıntıdır.. kişiden kişiye değişir.. bazen bi' gülüş bazense bi' bakışla, bazende parfüm kokunuzla bile çekici olabilirsiniz..
Cevap olaraka; İkisi de birbirinden bağımsız, kanımca..
Çekicilik bir yönden gelir stabildir, seçilebilir, seksilik her yönden gelir, değişkendir, içgüdüsel gelir.
Adamlar bilimsel açıklamış 1 dk saygı duruşuna davet ediyorum ks !
Cevap
21Cevap
Çok ince bir çizgi var her iki arasında. Çekicilik fiziksel olarak tam bir ahenk içerisinde olanlar için ilk bakışta aşk gibi bir şeydir woow dedirtir, çekici kadınlar genelde erkeklere seksi de gelmektedirler. Seksilik ise fiziksel görünüşten daha ziyade cinselliği ön plana çıkartan detaylarda saklıdır, bu şekilde çok güzel olmayan bir kadın bile seksapalitesini kullanarak en çekici kadından dahi cinsel hormonları tavan yaptırabilir. Ama benim aradığım hem seksi ve çekici kadındır :)
Çekici olan seksidir aynı zamanda ama sadece seksi olan çekici olmayabilir. Şöyle düşün mini bir etek giydin fiziğinde iyi ise tüm bakışlar senin üzerinde odaklanabilir ilgi çekersin ama çekicilik bambaşka konuşman, ses tonun, bakışın, gülüşün, davranışların bile çekici olabilir sen çekici olmaya bak bence :)
mesela bu hatun link
güzelliği tartışılır ama hayatımda bana en çekici gelen kadın
çekicilik = seksilik kısmen
bir yıtmaç sizi seksi gösterebilir..
ya da göğüs dekoltesi..
çekicilik ise o kadar kolay değildir..ya doğuştan sahipsinizidir ya da asla olamazsınız..
zerafet gibi.
bence...
5 yıldızını da verdim gitti :)
nokta :) ötesi yok
Seksilik tamamen arzu uyandıran bir şey direk doğuştan bence istemekle olcak bir şey değil hatta seksi olmak için kasanlar özellikle erkekler beni çoğu zaman güldürüyor :) Çekicilikse biraz daha farklı yani cinsel arzudan ziyade yanında olma isteği uyandırıyor tavırlarıyla hareketleriyle. O yüzden seksi biri iç geçirtir ama çekiciler daha çok zaman geçirme isteği uyandırır gibi geliyor
Ha arap hasan ha hasan arap diye bir söz var duydunmu :D
Seksi olan aynı zamanda çekicidir.Fakat çekici neye göre çekici?Bakışları mı çekici, gülüşü mü, bacaklarımı, konuşması mı? Seksilik daha çok fiziksel dış görünüş iken, çekicilik birçok şeyi kapsayabilir.Fakat ikisi yine de aynı kapıya çıkıyor.
Seksi ya da çekiciyseniz bunların en az biri varsa dert etmeye gerek yok :)
Olay ne biliyor musun bebeğim "Kadın" olduğunun darkında olmak.
Hepsinin temeli bu :D
elizem gördüğün gibi darkındaysan tamamdır..
zor olan Darkında olmak
ahahahahahah
türkçeyi öğren kızım :))) darkında yeni bir kelime galiba :))) ahahaha
Bana özel olan benim için en çekicidir en çekicimde en zekzi olanımdır.
Tek fark bana ait olması diğğerleri gözümde değil
Seksilik vucut orantılarıyla ilgilidir.. eğer gösterişli hatlara sahipse sexsidir, ama her sexsi kadın çekici olmayabilir... çekicilk insanın kanından canından gelir.. şeytan tüyü vardır bu tiplerde, yüzüne bakılmıcak gibi olsada, o insan seni etkiler...
çekici daha genel bir tabir mesela bir motosiklet çekici gelebilir insana ama insan olarak diyorsan çok yakınlar birbirine, yine de bir hemcinsime çekici bir insan diyebilirim ama seksi diyorsam onla sevişmek istiyorum anlamına gelir.
sende olan fark ne isr o :) Not : bu kıza aşığım :))))) :))))
hadi hadiii :))))
Bir kadının gözleri çekici olabilir, resmen çeker adamı, o sırada gögüs dekolteside gösterirse tadından yenmez, al sana seksilik
seksi olan genelde çekici de olur ama çekiciolan seksi olmayabilir çekicilik değişken bir kavram
Çekici olduktan sonrası kolaydır kendimden biliyorum.
çekicilikk seksiliğin iltifata indirgenmiş halidir ;)
çekicilik hoş bir ses tonundan dahi olabilir ,seksapalite( cinsel çekicilik ) bütün olarak fiziki görüntü kaynaklı..
Seksiysen çekicisin çok aşırı seksiysen iticisin :D çekiciyse kesin seksidir değilidr
Seksilik fizikle alakalı bir durum iken çekicilik bir çok şeyi kapsayabilir.Ama bir kız hem çekici hem seksi olabilir.
seksi olan aynı zamanda çekicidir. fakat çekici olan başka türde de çekici olabilir çekicilik daha kapsamlı bir kavram
Seksilik, fizikle alakalı.Fiziği güzel insan seksidir.Çekicilik daha geniş bir kavram.Konuşma şekli, ses tonu, giyim, yürüyüş, yüz, fizik hatta para, insanı çekici gösterebilir..
Çekici aynı zamanda seksidir,2 beynimize de hitap eder.Ama seksi kisiligi ön planda olan sadece alttaki beynimize hitap eder
İşte bunların hepsi seks:(
Seksilik bir amaç için yapılmış bir tarz,çekicilik her zaman göze hitap eden alımlılık diye düşünüyorum...
böyle kekremsi bir fark var aralarında :(
çekicilik giyinen tayt..seksilik yataktaki istek..
kişiye göre değişir ,
fazla bir fark yok sanki
ikiside aynı
En İyi Cevaplar