nasıl bir dünyada yaşamak isterdiniz..
aslında dünyayı bozan insanlar.
aslında dünyayı bozan insanlar.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu an bulunduğum dünya şu an için yetiyor bana. Başıma bir olay geliyorsa hem kendime bakmaya çalışıyorum, bir olay oluyorsa nedeni ben miyim acaba eğer ki ben değilsem, Rabbim'dendir diyip sorgulamamaya çalışıyorum. yaşamak istediğim bir dünya var, onun içinse içinde bulunduğum bir sınav var o sınavı verirsem İnşallah istediğimide elde etmiş olurum :)
Adaletli Para kazanmak geçinmek için çalışmamak sadece yaşamak için yaşamak isterdim ibadetimi zamanında yapayım küfre girmeyeyim ahirette rahat olayım isterdim ama... Maalesef :( ALLAH affetsin İNSALLAH ...
amin.
para kavramının olmadığı...lüks ve taleplerin olmadığı...yaşamsal kaynakların var olduğu ve bunlar için değil sadece mutlu etmek için çalışmanın olduğu bir dünya...en güzel benim dünyam seç beni iyi cevap seç seç
Bişey dicem ama kızma tamam_? Makara maksatlı ama ne kadar üstüne alınırsan alın... Böyle bencil olursan 33 yasında ve bekar olursun :P D seni seçecekmiş te neymiş en iyi cevapmış P?eeehhh... :D Kesin sen bencilliğinden kaybediyondur :P :D
Cevap
13Cevap
Hiç kimsenin olmadığı bir dünyada yaşamak isterdim. daha dogrusu ölmek isterdim. Sonucu belli olan bir şeyi daha fazla uzatmak mantıklı değil :)
İyilerin çok olup kötülerin nadir bulunduğu bir dünya..
Etrafta karagözlü hurilerin oldugu herseyın bedava oldugu bir yanımda şarap bır yanımda sevgili ömer hayyam misalı bir dunya birde haşhaş olsun
herşeyin serbst olduğu, yalan, dolandırıcılık gibi kötü olyların olmadığı
geri kafalı olmayan.. Modern...
Bilmem anlatabildim mi!?
A world, without human .. except me :D
mutlu huzurlu sevgi dolu
koyun kurt ile gezerdi
fikir başka başk'olmasa
sevdiklerimin olduğu bir dünyada
Bu dünya olmadığı kesin :D
Dinsiz bir dünyada.
sadece kadınların olduğu bir dünya
insansız bir dünya