Sorum şu ben kapalıyım ve kiz arkadasim cok acık giyiyor mini etek falan ve diyor ki 60 yasina gelince kapanabilirim tüm gunahlarda siliniyormus diyor. Boyle birsey var mi? Adaletsizlik olmuyor mu?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılيَا أَيُّهَا النَّاسُ اتَّقُوا رَبَّكُمْ وَاخْشَوْا يَوْمًا لَّا يَجْزِي وَالِدٌ عَن وَلَدِهِ وَلَا مَوْلُودٌ هُوَ جَازٍ عَن وَالِدِهِ شَيْئًا إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ فَلَا تَغُرَّنَّكُمُ الْحَيَاةُ الدُّنْيَا وَلَا يَغُرَّنَّكُم بِاللَّهِ الْغَرُورُ ﴿٣٣﴾
Ey İnsanlar! Rabbinize karşı gelmekten sakının. Ne babanın evlâdı, ne evlâdın babası nâmına bir şey ödeyemeyeceği günden çekinin. Bilin ki, Allah'ın verdiği söz gerçektir. Sakın dünya hayatı sizi aldatmasın ve şeytan, Allah'ın affına güvendirerek sizi kandırmasın. Lokman 33
seytanın tıpık oyunlarından bırı. ayık olsun.52 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
En İyi Cevaplar
Kapali bir kiz olarak bunu asil senin bilmen gerekmez mi? Yapiyorsunuz bir sey en azindan sebebinizi bilin, bulun
11 Yorumla
Soran+1 yılYa biliyorum ama kafami karistirdi
Diğer konusunda 495 cevap paylaştı. Hayır tabiki öncelikle onun 60 yaşına geleceğinin garantisi yok ve kapanmadan ölürse günahlarının cezasını ödemek zorunda kalır ve kendince ali Cengiz oyun oynuyor seninki ise kapanmanın farkına varmışsın ve kapanmışsın eğer önceki zamanlarım için tövbe edersen inşallah günahların af olur
21 Yorumla
Soran+1 yılInsallah
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
İslamda öyle bir günah affeden Vatikan yok , günahın hesabı da kişiseldir, zira kapalı vardır milleti hasetle doldurur açık vardır aç kedi doyurur. Ya da tam tersi de olabilir Bunların hesabını da sadece Allah bilir , kul ne derse boş.21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle hani acık diye elestirmiyorum saygim var saygi duyuyorum herkese
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
66Cevap
Diğer konusunda 512 cevap paylaştı. Hayır öyle bir şey yok günah sadece tevbe ve allahın emirlerine uyarsan silinir..
Istersen kara çarşaf giy ama allahın emirlerine uyma yine gunah yine günah. .
Hem ayrıca o arkadaşına de ki 60 yaşına kadar yaşayacağını nerden biliyor mus canım Biplersin git surtuk.14 Yorumla
Soran+1 yılTabiki de belki benim gunahim ondan coktur ama o istedigi gibi giyinip 60 inda kapanicak ben sicakta sıkıntı yasayacagim ki saglik acisindan bunaldigim halde yinede kapaliyim. Ama onun dedigi gibi kapandigi yasta gunah siliniyorsa haksizlik oluyor olur
- +1 yıl
Öyle bir durum olamaz merak etme senn o 40 derece güneşte kapalı tutucaksin kendini allah için yapicaksin bunu o surtuk yaşayacağı da belli değil zaten 60 yaşında günahları silinsin diye kapancak öyle mi Biplersin uyaniga bak sn hele... asıl en büyük günah onun kardeşim onun..
Maun süresinin anlamını oku oradan anlarsın.
Soran+1 yılYani ben 23 yasindayim gunes gormedigi icin vucudum d vitamini eksikligi cikti ilac kullaniyorum tatile gittik denize bile girmedim ki kemiklerimde ince kemik erimesi yasayabilirim ilerde. Bu yasta bu zorluklari yasiyorsam ki boylede surecek terazi esit olamaz. Onun dusuncesiyle onlar daha sansli gozukuyor
Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. Onun iki dakika sonrası garanti değil ki 60 yaşını düşünsün. bugün ölse... kimsenin yeri kesin değil. bakarsın cennetlik dediğin adam cehenneme gider bakarsın hiç ummadığın adamlar cennete gider. bu konuda kimse rahat olamaz. sınava çalışmadan 100 almayı beklemek gibi birşey bu.
Üstelik o kafayla (zihniyetle) ettiği tövbenin kabul olacağını nerden biliyor. ? Isteğinde samimiyeti olsa zaten o işi 50 yıl sonrasına bırakmazdı10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen 60 yaşına kadar hırsızlık yap cinayet işle ondan sonra git polise teslim ol bakayım affedeceklermi yoksa seni içerimi tıkacaklar sen 60 yaşına kadar her kötü günahları işle nede olmasa kapanınca günahlarım gider kafasıyla olursan geçeceksin o işi ya hep ya hiç ya tam kapanacaksın ya da hiç kapanmayacaksın
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen demek istedigim bu herseyi yapacak ve gunahlar silinecek sacmalik
Cevap sahibi+1 yılBazıları buna inanıyor günah işler tövbe ederim güneh işler tövbe ederim nede olmasa allah affeder haşa allahı oynatmak gibidir bu annen baban gibi her şeyi affedecek kadar küçük bir mesele yaratan allahtan bahsediyoruz yerin göğün sahibi resmen allahı kandırmak gibidir şimdikilerin güvendiği şeyde tövbe tövbeye güveniyorlar bakalım ne olacak hayırlısı allahtan allah affetsin bizleri
Soran+1 yılAmin
+1 yılBak sen? 60 yaşına kadar yaşayacağının senedini mi almış?
Hem nerden biliyormuş, affedileceğini? Öyle bir ayet ya da hadis varda biz mi bilmiyoruz?
Böyle bir şeytan vesvesini de ilk kez duyuyorum.. Resmen şeytanı dalga geçmiş.. ;)
#Vesselam60 Yorumla
+1 yılHayır hiçbir hadis âyet gördün mü bununla ilgili ve o arkadasina söyle bu niyetle düşündüğü için sıkıntılı olacak belli o zamana kadar yaşayacak miymis eline belge mi vermişler de emin konuşuyor
12 Yorumla
Soran+1 yılCok emin
- +1 yıl
Allah ıslah etsin en kisa zamanda inşallah
Sınava son gün çalışanla aynı kafada. Yeni bir halta yaramaz.
80 Yorumla
+1 yılzamanında servet harcadığımı veririm tarık
https://www.youtube.com/watch?v=NZJ8fw4CoQk
bu insanlar kendileri salakta Allahı kandıracaklarını falan mı sanıyorlar. kim veriyormuş onlara 60 yıllık ömrü_10 Yorumla
+1 yılGörgüsüz bilgisiz Gerizekali senin o arkadaşın seninde yarin obur gün ağzının tam ortasına s*çar sonrada aman özür dilerim affedersin derse sasirma
11 Yorumla
Soran+1 yılCok iyi dedin cozemedim kizi zaten
+1 yılO ne öyle ya kapalıya da günah var açığa da ama şöyle bişey var açık da olsan kapalı da samimiyetle tövbe eden için tövbe kapısı hep açıktır açıklığa veya kapalılığa şart değil
12 Yorumla
Soran+1 yılTabikide ama o tovbeyi falan demedi kapaninca siliniyor diyor
- +1 yıl
Keşke öyle bir seçenek olsa 😊
Bunu sormaniz hata sacma saçma seyler kafanizi karismasin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılKaristirdi sağolsun
+1 yılOlurmu la öyle şey zaten olsa tayyip çoktan kapanırdı zaten :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHahah superdi 😊
+1 yılSacmalamayın oyle bir sey olur mu. Arkadasın bahane bulmaya calisiyor dikkat et bu tip arkadaslara
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Ya sen diyorsun ben basortuluyum arkadasim mini etekli ve acik diyorsun. Bunun nedeni olur mu sence. Bece sen daha kucuksun ben oyle dusunuyorum yasin 16-17 filan ama arastir kendin arastir sence dogru mu 60 yasina geldiginde basortu takacak ve butun gunahlari silinecek komik olanda 60 yasina kadar yasayip yasamayacagi daha belli degil
Soran+1 yılBen 23 yasindayim. Yasayacagini dusunuyor demek ki ☺
- +1 yıl
Allah allah ileriyi mi goruyor sacmaliga bak daha yarin ne olacak bilmiyoruz 60 yasina gelcekmis
Altmış yaşına varacağına dair garantisi var mı kapanıncada günahların silindiğine dair kuranda bir ayet göstersin uyduruk şeylerle kendisini aldatmasın Allahın söylemediğini Allah söylemiş gibi söyleyenleri allah lanetliyor.
10 Yorumla- Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok öyle bir şey.
Yine kapanmadığı süreler için bedelini ödeyecek.
Fakat Allah bilir.
O yaşa kadar yaşayacağımız garanti mi ki o bu şekilde konuşabiliyor?10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsan fetvayı nefsinden alınca herşeye cevaz var zaten hoca hoca gezmeye kurandan ayet aramaya bile gerek yok
11 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru
Hurmayı yicen de bir yerlerini tırmalamıcak? Nerede görülmüş nerede duyulmuş bişey bu?
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlatiyor oyle iste
+1 yılKesinlikle hayir bu sacmaligi nerden duydun oh ne güzelmis ozm öyle
13 Yorumla
Soran+1 yılKiz soyluyor hani asla acik diye yargilamiyorum benim herkese saygim var ama acaip mini giyiyor o oyle giyerken ben yazin o sicaklarda genc yasta kapaniyorum ve zorlaniyorum yaslaninca kapandiginda siliniyorsa haksizlik. Kendisi ona inanmis onu diyor.
- +1 yıl
O mahsuz kendi kendine biseyler uydurup dogur bisey yaptigini sanmak için öyle diyor bosver onu
Soran+1 yılAynen oyle bencede
+1 yılBile bile bunu yaparsa yani
Ben günah işleyim sonra kapanirsam silinir nasıl olsa
Olmaz öyle is, Bunu bir tek Allah bilir10 Yorumla
+1 yılSacmalamasin arkadaşın bence biraz buyusun önce sonra kapanmakla ilgili konussun Allah in terazisi adaletsiz olmaz 👍
10 YorumlaO arkadaşın kendini öyle avutsun 60 yaşına kadar yaşayacağınımı garantilemiş kimin ne olacağı belli olmaz
10 Yorumla- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılPazarlık gibi djjshs o kadar yasayacaklarini biliyorlar miymiş sorsana.. Yarilarinin garantisi var miymiş?
10 Yorumla böyle bir şey varsa, arada bir açıl sonra tekrar kapan sıfırlansın, CHECKPOINT :D
11 Yorumla
Soran+1 yılSuperdi ☺
+1 yılSence böyle bir şey olabilir mi? Toplumdan duyduğu bazı kulak bilgileri inanmıcaksın
12 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum kafami karistirdi.
- +1 yıl
Batıl inanç
Kumas parcasi gunahlari silse erkeklerde kapanir :D
21 Yorumla
Soran+1 yılYani 😊
60 yaşına geleceğinin garantisi var mı bir sor bakim? ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılGaranti görmüş demek ki 😊
+1 yılO beyin yokusnuna söyle rüyasinda bile göremez günahlarin silindigini. Kuranda hicbiryerde buna dair ayet yok ve hadiste yok.
Sacmalamis.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl60 ına çıkacagı ne maglummuş ki ne kadar erken o kadar iyidir
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılGünahlar siliniyor derken o gözüken her saç teli için günah yazılıyor kapanirsan günahın çoğalmaz ben öyle biliyorum birde allah'ın emri zaten yerine getirmek gerekiyor namazlarını da kılmaya baslarsan çok iyi olur.
10 Yorumla
+1 yıl60 yaşına geleceğini ne biliyor... haşa allah tan vahiy mi geldi...
10 Yorumla
+1 yıl60 yaşına gelince namazlarımı kılarım diyen amca gibi tam şeytan vesvesesi öyle bir şey yok:D
10 YorumlaDiğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Yok öyle dünya şu zamana kadar istediğimi yaşayayim sonra Müslümancilik oynayalım
10 Yorumla
+1 yılSağdan soldan her duydugunuza inanmayın. Açın bakın bakalım Kuranda böyle bir şey var mı?
10 YorumlaArkadaşlar. islam dini kurallarını sosyal media dan öğreneceğinizi mi düşünüyorsunuz? Üstelik bu nasıl bir kafadır ki günah çıkartma mantığıyla yaklaşıyorsunuz.
Allah sizin gibilerden bizim gibi akıllı insanları korusun.06 Yorumla
Soran+1 yılBen yaklasmiyorum
- +1 yıl
Bu saçma soruyu sorarak, evet yaklaşıyorsun. Çok ağır bir yorum olabilir ama bizim akil insanlara ihtiyacımız var. Kimse kapanmak dinin gereği değildir diyemez. Kapanmıyorsa da kendi günahıdır. Bunu kabullenip boyun bükerek kapanmıyorum demek gerekir. Buna saygı gösterilebilinir.
Soran+1 yılBenim herkese saygim var ben onun acıklıgına falan karısmıyorum karısmak haddime de degil zaten benimde kardeslerim acik kimseye karsi tavrim yok once bunu bil. Ben boyle birsey var mi diye sordum ve bircok arkadasim da guzelce yanitladi. Iyilik kotuluk akillilik ve aptallik acıklık veya kapalilikla ölcülmez. Once iyi oku anla
Soran+1 yılDemek istedigim ben saglik sorunum oldugu halde farz oldugu icin bu yasta kapaniyorum. Kiz 60 inda kapanirsa benden daha sansli duruma dusmus oluyor diye sordum bu da diger kapalilara karsi haksizlik durumu oluyor. Sen neyi savunuyorsunya ben anlamadim dusuncen ne senin? Nasilim deyip orami buramo gostermememen mi hosuna gitmedi senin nedir derdin
Her yaptığından sorumlu insanlar, fakat her şeyin iyisini Allah bilir. Kalben samimiyet gerekli, her şeyi yapıp hadi 60'ı bekleyelim demek doğru değil :)
10 Yorumlasaçmalık. sanki din mi değiştiriyor. olayın bilincinde olan herkes işlediği her günahın bedelini öder.
10 Yorumla
+1 yılulan şimdi seninde düşüncelerin fikirlerin şahsiyetin kişiligin var :D yapma canım arkadaşım beyninle düşün :D
07 Yorumla
Soran+1 yılBen kotu birsey demiyorum isteyen istedigini giysin ne demek istiyorsun
- +1 yıl
yaradan kimseyi dötünü kapattı veya kapatmadı diye yargılamaz beyninler düşün diyorum oldugun gibi hissettigin gibi yaşa
Soran+1 yılAllahin emri kapanmak kapali olmak olur veya olmaz herkesin gunahi kendine beni ilgilendirmez ben baska birsey sordum
Soran+1 yılHissettigin gibi yasarsan cennete gidemezsin dötüyle okuyan bey
- +1 yıl
neyse boş konuştum zaten :D
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
öyle :D
+1 yılİster kapan ister açık giyin,
yüreğinde merhamet, insan sevgisi, Allah korkusu yoksa gerisi boştur boş.02 Yorumla
Soran+1 yılBen acigada saygi duyuyorum isteyen istedigini giyer beni ilgilendirmez sordugum sey baska
- +1 yıl
son cümleni gözden geçir. cevap orada :)
Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. olur mu öyle şey ya kapanmak farz zaten kapanmadığı zaman günah işliyor kapandığında günah işlememiş oluyor öyle namaz gibi oruç gibi bir şey değil o zaten yapılması gereken şey
10 Yorumlahay moronlar hay:)))
dini böyle saçmalıklarla itibarsızlaştırmasalar...
ne sen kapalısın diye sevaba girersin ne o açık diye günaha...
allahın adaleti açıktır ve tüm yönlendirmeleri güzel ahlak sahibi olmaya doğrudur01 Yorumla
Soran+1 yılSormak istedigim sey baska benim
+1 yılBirde ustune cennetten arazi aldimi tamamdir keyif etti töbe töbe
10 Yorumlao düsünceyle onun gunahları silinmez canım sıkma canını
15 Yorumla
Soran+1 yılGunahi onun beni ilgilendirmez istedigini yapsin ama haksiz bir dusunceyi dusundugunu dusunuyor 😊
- +1 yıl
Allahu Teala derki her an ölecekmiş gibi yaşayın gazabımdan korkun o onu yapmayıp istedigi gibi yaşasın nereye kadar ve kendinden emin olmasın 60ı göremeye bilirde gönahkar gider gitmesede sen onun 60 yıl sonra kapanıp da namaz kılmadan oruç tutmadan zekat vermeden manın ve islamın şartlarını getirmeden sadece körü körüne tapınmayla kurtulacagınımı sanırsın...
Soran+1 yılCok guzel acikladin
+1 yılBuna inananlar Hristiyanlarin günah cikarmasina laf eder
10 Yorumla
+1 yılKendini avutma şekli bu sanırım yapcek birşey yok😕
10 Yorumla
+1 yılKapanınca günahlar silinmiyorda mahrem günahların durur. Anca tövbeyle günahlar silinir.
10 YorumlaYo öyle bişe sende deseydin 60 mışa geleçin mecul değilmidiye ölümlü dünya kim nezamanakadar yaşayacağını bilemez
10 Yorumla- Diğer konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılkimin ne zaman silinir ne olur bilemesin sen doğru bildiğini yap mantık yürüt sen çalış yıllarca biri bildiği halde beklesin sonra kısa yoldan kazansın inancta kısa yo yoktur
10 Yorumla - Diğer konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKim demis bunu ya oyle bisey yok. Gunah silinmesi icin samimi bir sekilde tevbeyle silinir.
10 Yorumla
+1 yılöyle seymi olurmuş.. biri hava dedi havaa götünüzden element uydurmayın kardeşimm :-p
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey yok tövbe ve istiğfar etmediği sürece veya hacca gitmediği sürece temizlenmez
10 Yorumlahaha evet hatta ilaveten 1000 sevap puan bonus olarak ekleniyor
20 Yorumla- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeyin kafası bu ya, o zaman herkes kapansın kökten cennete gidelim
03 Yorumla
Soran+1 yılKapalilar cennete gidecek demedim
- +1 yıl
Ben yazdığına göre cevap verdim, yanlış okumuşsun
Soran+1 yılPardon canim insanlar acık olarak yasayipta olebilir acik olup diger ibadetlerini benden cok iyi yapan insanlarda taniyorum mesela ama o kiz 60 a gelip kapandiginda benden daha sansli duruma gelecegine inaniyor ☺
+1 yılOldu canımmm..
Sen yap yap sonra iki kapan günahlar silinsin..
Yok öyle bişey..
Saçmalama..10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe güldük ya...
Olur mu şöyle şey, olmaz tabi. Umarım dalga geçmiyorsunuz.01 Yorumla
Soran+1 yılBen demedim arkadasim dedi dalga gecen ben degilim
+1 yılvay anam kafalara bak hele... sorulara gel yaaaaaaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun
- +1 yıl
pesss diyorum ne diyecegim...
Diğer konusunda 923 cevap paylaştı. yok artik.. boyle sacmalikda ilkkez duyuyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılBende ilk kez duydum
Sen şimdi kapalisin diye, gunahsizmisin önce onu söyle
04 Yorumla
Soran+1 yılBen oyle birsey demedim belki ben ondan daha günahkarımdır bunu acıklık kapalilik tartismasi icinde demedim kimsenin giyimine karısmıyorum isteyen istedigini giysin isterse ciplak gezsin saygi duyarim. Baska birsey sordum on yargisiz oku ve oyle bak
Soran+1 yılHayir ben kendime gunahsizim demiyorum. Ben bu yasta farz diye kapaniyorum ama o ilerde kapanip tamamen gunahsiz olacagini dusunuyor anadan dogma gibi. bu adaletsizlik olur
+1 yılSaçmalama : ) Kesinlkle böyle birşey yok : )
13 Yorumla
Soran+1 yılO sacmaliyor ben degil 😃
- +1 yıl
Buna onu ikna etmelisin. İnsan gençken günaha girer. Yaşlanınca pek günaha girme şansın olmaz. Bu nedenle gençken işlediğin sevaplarla yaşlanınca işlediklerin bir değil : )
Soran+1 yılAynen oyle ☺
- Diğer konusunda 17,6b cevap paylaştı.
+1 yılBonzai adamı bozayi gençler dikkat edin 😂😃
12 Yorumla
Soran+1 yılHahaahah 😊
- +1 yıl
İyi geceler. Dinleyin 😍😍
Kürşat Başar feat Ferhat Göçer - Sana Söz Verdim
+1 yılEskiden kapalık farzdı şimdi tarz oldu. Öyle birşey yok dostum her duyduğuna inanma :)
00 Yorumla
+1 yılYaşayacağına senedi mi var arkadaşının
11 Yorumla
Soran+1 yılVar demek ki 😄
- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım