Bana geldiğinde 1 yasinda olduğu söylendi ama araştırma sonucu daha küçük olduğunu düşündüm 4-6 aylik gibi gözünde çok koyu gri iris var ondan 4 ya da 6 aylik arasi.. Peki sizcede oylemi benim fistigim ve o erkek mi acaba :)
Ay ne tatlı sevdiriyor yanağını, hayvanlar kadar sevildiğinin kıymetini bilen yok :) daha küçük geldi bana da. Gagası mavi olanlar erkek oluyor. Erkek muhabbet kuşları daha çok ve net konuşur.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen canim çok tatlidir çok 3 4 gün oldu geleli hediyedir bana cabuk alisti nelr yapiyor neler ceresi mavi olanin erkek olduğunu biliyorum... Benim bildiğim beyaz hafif gri sarmsi koyu kahve bunlar dişi olur yavru pembe lcvert sonra mavimi oluyor acaba bilemdim ama çok tatli hemen alistim ona ve alisti bana :)
O kesinlikle erkek , evet küçük duruyor 1-2 aylık gibi... Ve çok tatlı bu arada. 😇😊
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oylemi inşallah öyledir.. 3 4 Gun oldu geleli hediye bana karismadim hic korkutmadim baktim otuyor yanastim dokundum galiba sevdi beni küçük dostum aramiz çok iyi ve o gerçekten çok tatli :) 😍❤
Sizin ki çekoslavak değil , patagonya (pakistan) muhabbet kuşu. Tabi illa çekoslavak olacak diye bir şey yok , sadece onlar daha çabuk alışır insana ama kuştan kuşa da fark eder tabi... :)
En İyi Cevaplar