Dini paylaşım yapan insanlar daha çok sevilir Sizce neden? Bence çok tatlilar ve hepsinin yzunde gerçekten tertemiz bir masumiyet var elhamdülillah.. ?
Evet
Hayır
Farketmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
şimdi her sakallıyı da hoca sanmamak lazım.. zalimi alim sanma!!
Bir leylek, kendine yuva yapmak için yer arıyormuş. Epey bir bakındıktan sonra pek ünlü bir âlimin evinin bacasına yapmış yuvasını, hem de bir şeyler öğrenirim diyerek. Bunu gören âlim, "Vay sen benim bacama nasıl yuva yaparsın" diyerek, büyük bir hiddetle, taş ve sopayla saldırmış leyleğe. Leylek zar zor canını kurtarmış ama kaçarken isabet eden taşlarla bir bacağını kırmış. Leylek adalete inanırmış. Mahkemeye vermiş âlimi. Ve kazanmış davayı. Kadı, âlimin de bir bacağının kırılmasına karar vermiş. Leylek itiraz etmiş hemen, "Aman kadı efendi, lütfen ayağını kırmayın, kavuğunu alın yeter" deyince, Kadı sormuş, "Neden?" Leylek cevap vermiş, "Kavuğunu alın ki, başkaları da zalimi âlim sanıp kırılmasın.
Sosyal medyadan değil gerçek hayatta paylaşım yaparsa dediğin doğru. Yani dedikodu, kavgaya bulaşmadan Allah rızası için herkesin güvendiği bir insanın yaptığı dini paylaşım dünyaya değişilmez.
Romantizm, tüccarlık kız dusurme gibi amaçlarla dini paylaşım yapanlardan tiksinirim. Diğerleri iyidir.
Bunların maskeleri de dusuyor. Burda öyle edebiyat parçalayıp karı kız kandiranlari gördüm, Allah onları ıslah etsin.
Çoğunun "klavye müslümanı" olduğunu düşünüyorum.
O konuda haklsm bazikeri sadece gosteris yapiyor
Cevap
13Cevap
Burda o kadar ahlak yoksunu insan Var ki Bir ALLAH ( C. C ) yazsan duysalar Kuduruyorlar Zalimler ve Inanmayanlar icin Yaşasın Cehennem Rabbim Cumlemizi Hidayete Erdirsin. Burada paylasilan Dinle alakali Seyler ilgilen kisilerin Alanina girer Tabi biz Muslumanlarin amacida Dini yaymak.
biryerlerden kopya alıntılar yaparak kendini dini bütün gösteren insanlardan nefret ediyorum
ki.. dahası o paylasımı sen yapmıyorsan bu resmen iki yüzlülüktür.
Öyle tabi.
Burda hocalık yapanları birde gerçekte görsen...
#ÜlkücüMilitan
Maalesef. Onlar iki yüzlü insanlar.
Evet diyorum ama dini paylasim yapanlar bana sevumli ve cekici gelmiyo
kesinlikle ama alette etmememk gerek :)
sevilecem diye bişe yapmıyorum
Aralarında riyakar çoktur. Dikkat etmek lazım.
kafamızı kesmesinler de
Kafa kesenler müslüman olamaz zaten
peygamber ve dostları müslüman değil miydi onlar da hep kafa kesiyolardı
Kardeşim yanlış bilgi almissin. Öyle birşey yok. Var diyen henüz İslami anlamamis insanlardır. Dinimizin temeli merhamet tir çok skür. Nazi örgütler İslami adni kullanip öyle şeyleri yapiyorlar srf İslami kötülemek için.
islam cihadını okudun mu hiç ben araştırdım hendek savaşından sonra yahudilere ne yapıldı bir araştır derim
Ben elhamdüllilah neyin ne olduğunu biliyorum. Araştırmadan bine İnamam zaten değil mj? Efendimizin hakkında boyle kinusmazsan sevinirim senin dinin sana benim dinim bana selametle
@Roştîya hay ağzına sağlık
Onu yapan müslümanlar degl. Muslamani kotu göstermeye calisanlar
dini paylaşım yapmayı sevmem
Ben sevmiyorum. Cıvık geliyor
Fazla bilgim yok o yüzden giremiyorum o işlere
Farketmedim.
Yok sis
iğreniyorum ben
ne alakası var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar