!. cisi sevgili veya gece için yaptığınız yorumlar çok terbiyesizce öyle birşey yok.
İşim geceği 3 gün otelde kalmalıyım ve merakımdan sordum.
otel normal bir otelse yoktur fakat fuhuş vs.. otellerinde olabilir sonradan şantaj vs... durumlar için ;)
yani aç yıldız olduğundan çok otelin elit bir otel olması önemli,
Otel adınada düşün 5 yıldızlı otel 300 oda vs.. hangi birine kamera koysunlar ;)
Olamaz. Böyle birşey olsa çalışanlardan biri tarafından hemen sızar ve adamlar biter ki bu riski zaten göze alamazlar. Basit otellerde oldugu biliniyor.
Otel çalışanıyım ve şunu bilin eviniz kadar hiçbiryer güvenli degil ve içiniz rahat olsun öyle bişiy olabilir ama sizi çekmek ya da sizi amaçları izlemek degildir odada darp olabilir ölüm olabilir çok büyük suçlar için savçılıktan istenebilir aksi taktirde sizi kolay kolay kimse izliyemez adamın öperler kardeşler
birak odayi.. koridorda bile yoktur 5 yildizli ise.
Yoktur bence. Heyecanlı mısın :D
iş için kalacağım.
Sevisecegini mi dusundun kızın
Kamera sorunca ben de oyle sandim ama senin soru guzeldi heyecanlimisi diye 😊☺
Cevap
33Cevap
" Orayı bilirim gözümle görmedim ama sanmam odada yoktur.. "
teşekkürler.
" Rica ederim.. "
Yoktur olamaz olursa suç olur bu suçu işleyecek kadar düşmezler. Ama ne olur mesela işsiz sapığın biri gizli bir yere bir şey döşemiştir gelenlerin görüntülerini almak için fark edilmeden bu işi sürdürüyordur siz çıktıktan sonra o tutuyordur odayı falan ama düşük ihtimal.
Bu arada hangi ülkeydi unuttumda sapığın birisi sırf bu iş için motel satın almış ve her odaya gizli kamera yerleştirmiş falan neler var neler :S
Her odanın giriş kapısını gören bir kamera mevcuttur fakat odanın kalanı için söz konusu değildir yasaktır.
of of of evet otel lerde kamera olur. sevgilin öncden kamera yerleştirmemiş se oda kişisel ortamdır orada olmaz.
bu iş gereği gibi tanımlamalar bana çok fena cinsi münasebet li işçi hatun ablalarımızın çileli mesleğini aklıma getirdi ya neyse.
Otel koridorlarinda var odalar ozel olur koyamazlar
5 yıldızlı otellerde böyle şeyler olmaz eğer başkası tarafından yapılmadıysa, insanlar ne çok film izliyor ya :D
böyle bir sey ortaya ciksa skandal olur, kaldi ki holiday inn gibi bir zincirde asla olmaz.
kişilerin özel hayatına müdahele olacağı için odalarda kamera bulunmaz. niye bu kdar dert ettin ki sen?
Şuanda polis sevk ediyorum ( ne yapacaksınız la o nasıl soru )
yoktur ben otelcilik yapıyorum...
teşekkürler.
Odada kamera olmaz heleki holiday inn de hiç olmaz içiniz rahat olsun.
Ohooo paranoyaya gel 😎
Olmaz olur mu hemde ozelikle yatagi goren yere koyarlar
İşin gereği otelde kalacaksan ne diye kamerayı merak ediyorsun belli ki, başkasıyla naneyi yiyeceksin ki soruyorsun, yalan attığın çok belli oluyor
insan özeline girdiği için hiç bir otel odasına kamera koyamaz adamın anasını ağlatırlar.
Güvenlik gereği koridorlarda mutlaka kamera olur çalışıyormu bilemem caydırıcı amaçlada konulmuş olabilir ama odalarda kesinlikle kamera bulunduramazlar
Odalarda olsa faciayı düşünebiliyor musun? :) :) :)
Aksarayda ki holiday inn mi?
evet
Düzeltiyorum."şişli"
sevgilin zengin ise olabilir değilse kimse umursamaz
orada olmaz sanırım orası topkapıdaydı ya da pazartekke de orası güvenilirdir sorun olmaz
Hayır odalarda kamera olamaz
Otel odasında kameranın ne işi var.
odalarda asla kamera olmaz
Birileri guzel bir gece gecirecek. d
gece ile alakası yok iş için 3 gün otelde kalacağım.
Yoktur o kadarina da haklari yok
hayırdır inşallah? :D aga nigi naga nigi mi :D :D
alakası yok iş için 3 gün otelde kalacağım.
o zaman neyden çekiniyorsun allaa allaa
Kamera olur mu ya seni mi izleyecekler olmaz
bu hayatta her şey olur
yaşın kaç ki işin ne:))
Kamera olmaz mikerler adamı
bazılarında gizli kamera olabiliyor..
Otellerde kamera yoktur! Odada falan
pek olası degil, hayırlı sevisler
hayır
amam bacim zina yapma pismanliktir.
İstanbul'da koskoca metropolde skandal olur be
Odalarda olmazki.