Ya varoş sen gitte kenar mahallende takıl 😄😄😄😄😄 kalkmış benim gibi biriyle muhattap olabilmeye çalışıyor eziikk. Tatlım benim gibi birine ancak uzaktan özenerek bakabilirsin 😄😄😄😄😄
Ulan ya gece gece güldürdün. :D :D konuşma şeklinden nasıl bir tip olduğun anlaşılıyor zaten. Neyse birisi alsın şunu buradan. Seviyemi düşürmek istemiyorum.
Senin seviyen zaten yerlerde ben doğruları söylüyorum tatlım yolda yürürken yüzüne bakmam senin pazar malları hayır siz kimsiniz ki kendinizi benimde kıyaslayabiliyorsunuz bu nasıl bir özgüven? Fotoğrafına bak Allah aşkına varoşluk ve kezbanlık arasında gidip geliyor. Bu arada bir daha yazdığı şeyleri şikayet edip kaldırmaya çalışma ezik
Cesaretin varsa gizliden çıkıp yaz. Ya kes sesini eminim sen kezbanlıkta sınır tanımıyorsundur karakterine sıçtığım. :D Senin gibilerin nesli niye tükenmedi ben ona üzülüyorum. Neyi şikayet ediyorum salak saçma konuşma şimdi kaybol sinirimi bozma benim.
oooooyyyy ahahahahahaha hay allah razı olsun iyi güldüm bu yorumuna bak :D :D şimdi bayan çok görmüş ama hiç öğrenmemiş bişeyi bilmemiş konuşmayı senden mi öğrencem ben :)
Elektirik elektronik mühendisiyim dünyanın en iyi markalarından birinde çalışıyorum 3-4 seneye inşallah müdürlüğe terf edicem. Çok iyi ingilizce ve almanca orta seviyede fransızca biliyorum. İki kere diksiyon dersi aldım . Anlayacağın Türkçeyi çok iyi konuşuyorum. Şimdi senin özenerek baktığın insanlaar varya ah işte onlardan biri benim
direksiyon dersini iki kere alacak kadar beceriksizsin demek ayrıca bişey diyim mi senin gibi burnu gsm direği gibi havada dolaşan kişilerden kıl kapıyom iyi güzel inşallah müdür de olursun şirket sahibi de ama hava atan insanlardan gıcık oluyom mümkünse bana hava atma istersen medenice insanca konuşuruz ama görgüsüzce hava atacaksan cehenneme kadar yolun var :)
Hahahhahahahhahaahah direksiyon yazmış eziiik ya. Diksiyon canım diksiyon hani haber sunan spikerler çok güzel ve akıcı konuşabilmek için ders alırlar ya ondan bahsediyorum. O kadar cahilsin ki bundan bile haberin yok. İki kere almamın nedeni de Türkçe yi en üstün konuşanlardan biri olmak.
kızım sen mal mısın yoksa mal görünmek için üstün çaba mı sarf ediyon :D hayır yani havan kime mq ederin ney llann kaç kuruşluksun sen senle mi uğraşcam laan ben sssiktir git lan deli misin divane misin
@Endless266 ahahaha :D bence de yani onca deli gördüm bunun gibisini görmedim hayır havası kime yani :) ki zaten ben hava atan insanlardan nefret ederim kibirli havalı kendisini bir b*k zanneden kişiler olur ya düşmanı mı severim onları sevmem oda koca sitede gide gele bana çattı bayan olduğu için bişeyde diyemiyom :D
En İyi Cevaplar