merhabalar telefonumda uygulamalar kendiliğinden kapanıyor bunun sebebi nedir ve ne yapmam lazım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhabalar.
Bu genel de eski veya aşırı program yüklenen telefonlar da sıklıkla olabilen bir şey.
Benim de başıma defalarca geldi.
Bunun formülü; kullanmadığınız programları kaldırmak, telefonunuza virüs taraması yapmak ve ram hafızasını temizlemek.
Yine de olmaz ise eğer; bu sefer telefonunuzda ki kişisel belgelerinizi başka bir şeye yedekledikten sonra, telefonunuza format atıp, yeni yazılım yüklemenizi kesinlikle öneririm.
Bunu belirli ücret karşılığında telefon servislerinde yaptırabileceğiniz gibi, kendiniz de telefonunuza uygun yazılımı internet den bularak yükleme yapabilirsiniz.
Kendiniz yükleme yapacaksanız, bilgisayar üzerinden yapmanız gerekmekte.
İndireceğiniz yazılımdan sonra, yazılımı bilgisayardan telefonunuza yüklemek için Odb programı, veri aktarım kablosu (Şarj kablosu) gerekmektedir.
Öncelikle telefonunuzu yükleme (Güvenlik) modun da açmalısınız.
Çok pratik bir şekilde bağlantı kablosu ve USB aracılığıyla telefonunuzu bilgisayarınıza bağladıktan sonra programı çalıştırmalısınız, daha sonra da indirdiğiniz programı "Başlat" tuşuna basarak yükleme yapmalısınız.
Ve yükleme işlemi tamamlandıktan sonra telefonunuz kendiliğinden açılıp, size telefona isim vermenizi isteyecektir.
Bundan sonra da, tarih, gibi internet ayarları ve kullanım sözleşmesini onaylamanız gibi bilgiler isteyecektir.
Eğer, "Google Play" kullanıyorsanız, telefon yükleme ayarlarından sonra internete bağlandıktan sonra, telefon daha önce kullanmış olduğunuz programları otomatik olarak, kendi kendine yükleme yapacaktır.
Yükleme yapmadı ise, "Google Play" a girerek, programlarım sekmesinden, daha önce kullandığınız programları "Yükle" butonuna basarak yükleyebilirsiniz.
Bu işlemleri telefon servisinde yaptırmanız halinde, yetkili servisleri tercih etmenizi öneririm.Çünkü bu gibi durumlarda İMEİ kopyalama hırsızlığı maalesef oldukça fazla oluyor. Telefonunuzu Teslim aldığınız zaman fark etmezsiniz, belirli bir süre sonra hattınızın şu kadar gün sonra kapanacağına dair bir SMS alırsınız, ama tabi ki bu sefer de iş işten geçer.
Çünkü IMEI çalan firma, bir başka telefona bunu çoktan yerleştirmiş olacaktır..
Bu hususta dikkatli olmanızı öneririm..20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTelefonda Uygulamalar Neden Kendiliğinden Kapanır?

Öncelikle merhaba, telefonda uygulamalar kendiliğinden kapanıyor sorununu pek çok insan yaşıyor. Aslında bu sorunu çözmek kolay ama öncelikle buna sebebiyet veren uygulamayı bulmak gerekiyor. Neticede bazı lisansa sahip olmayan, google üzerinden indirilen ve kendi mağaza dışında bir linkten indirilen uygulamalar telefonların beklenmedik şekilde çalışmasına, performans düşüklüğüne ve bu tarz uygulamaya tıklarken telefonup donup uygulamayı kapatmasına sebebiyet verebiliyor. Tabii bunun yanında telefonun eski model olması ve kullandığın uygulamalara gücü yetmemeside buna sebebiyet verebilir. Uygulamaları güncelliyor olabilirsin ama telefonunun güncellemesi var ise ve güncellememiş isen yine aynı şekilde bu tarz sorunları meydana getirilecektir. Yine aynı keza telefon hafızası fazlaca dolu ve artık o uygulamaları kaldıramayacak yüzeyde ise kesinlikle bu tarz sorunlar çıkaracaktır.
Telefonda Uygulamalar Kendiliğinden Kapanıyor Sorun Çözümü Nedir?

Öncelikle telefonu bir güvenli moda alarak güvenli modda kullanıp uygulamaları ise güvenli modda açalım eğer açılıyorsa indirilen bir uygulama telefona bu konuda zarar vermiş demektir. Böyle bir durumda ise telefonu güvenli moddan geri alarak şüpheli bulduğunuz ya da nereden indirdiğinizin belli olmayan yahut güvenmediğiniz bir yerden indirdiğiniz uygulamayı arayüze girerek üstüne tıklayarak kaldır seçeneğini seçebilir ya da uygulama özelliklerine girerek oradan cihazdan kaldır seçeneğini seçebilirsiniz. Yine aynı şekilde play store e giderek ya da ios a giderek o uygulamayı bulup cihazdan kaldırabilirsiniz. Bu ışlem büyük ihtimalle sorununuzu çözecektir. Yukarıda da belirttiğim üzere telefonunuzun güncelleme zamanı gelmiş olabilir bunun içinde ayarlara giderek telefon hakkında ikonuna tıklayıp oradan sürüm yükseltmesi yapabilmek adına cep telefonunuzu güncelleyebilir ve sürümünü bir üst seviyeye yükseltebilirsiniz.
Yine her şey bir yana en son çözüm ve en etkili çözüm cep telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürmek olacaktır. Zira fabrika ayarına döndürmek demek telefonuzu arındırmak ve o bahsettiğim ilk fabrikasyon ayarlı olarak güvenli modda çalışması demektir.
Umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi günler diliyorum.00 Yorumla
+1 yılUygulama sonlanması, hata vermesi sebepleri nelerdir?
Merhaba.
Öncelikle bu sorunu yaşadığın için üzgünüm. Bu konuda elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışacağım.Uygulama kaynaklı sorunlar:
Uygulamaların kendi kendine, kapanmasının nedenlerinden biri de telefon değil, uygulama kaynaklı olmasıdır.
Uygulamalar geliştiricileri tarafından bakımları yapılmadığında, ya da cihazın güncel sürümüne göre güncellemediğinde cihaz ile uyumsuz olacağıdan sıklıkla kapanmalar yaşanabilir. Bunun da biz kullanıcılar için bir çözümü yoktur.
Diğer bir sorun ise geliştiriciler tarafından yayımlanan güncellemeyi uygulama marketinden güncellememek.Cihaz kaynaklı sorunlar:
Cihaz kaynakları sorunlardan biri, biraz önce bahsettiğim güncelleme sorununun yanında uygulamanın son güncellemesinin cihazın sürümüne uygun olamaması da olabilir. Örneğin uygulama daha yeni bir Android sürümüne göre tasarlanmıștır ancak sizin cihazınız bir üst Android sürümüne geçmemiştir.
Bunların dışında ufak tefek sistem hataları da olabilir tabiki.Çözüm için önerileri:
- Cihazın son sürüm olup olmadığını kontrol edin.
- Uygulama marketten uygulamanın güncellemesi olup olmadığını kontrol edin.
- Uygulamayı silip yeniden yükleyin.
Herhangi bir düzelme olmaması durumunda lütfen iletişime geçmekten çekinmeyin.
Sağlıklı günler dilerim.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
41Cevap
İndirilen uygulamalar cihazınızın beklenmedik şekilde davranmasına neden olabilir veya performansını etkileyebilir. Soruna, indirilen bir uygulamanın neden olup olmadığını kontrol etmek için güvenli mod kullanın. Güvenli mod'da, cihazınız yalnızca satın aldığınızda zaten yüklenmiş olan yazılım ve uygulamalarla başlatılır.
Cihazın performansı Güvenli mod'da düzelirse cihazı satın aldıktan sonra indirdiğiniz bir veya birden fazla uygulama cihazı olumsuz etkiliyor olabilir. Soruna neden olduğundan şüphelendiğiniz uygulamaları kaldırmak için güvenli mod'dan çıkıp cihazı yeniden başlatabilirsiniz. Sorun yeniyse ve soruna hangi uygulamanın neden olduğundan emin değilseniz en son yüklediğiniz uygulamayı kaldırarak işe başlayabilirsiniz.
En iyi performansa ve en son geliştirmelere sahip olmak için cihazınızı güncelleyin.
Fabrika verilerine döndürme işlemi gerçekleştirin. Cihaz düzgün çalışmamaya başlarsa bazen en iyi çözüm budur, ancak bu işlemin, cihazınızın dahili belleğinde kayıtlı tüm kişisel bilgileri sileceğini unutmayın. Saklamak istediğiniz verileri mutlaka yedekleyin.10 YorumlaSoru çok eski öncelikle. Tam bir bilgi paylaşımı olmamış soru soran tarafından. Telefon taban yazılım; android mi? İos mu?
İos işletim sistemlerinde uygulama atma yaşamazsınız ana tabanlı Apple verilerinde asla olmaz.
Geliştirici seçenekli yan uygulamalar ise ios işletim sistemine uygun olmadığı için atabilir. Sürüm desteklemediği için kapanabilir.
Bu sorunları yaşadığımız zaman yapılacak en (ios için) iyi çözüm;
-uygulama sürüm geçmişini kontrol etmek.
-Uygulama geliştiricilerine genel yorum panelinden sürümün sorunlu olduğunu rapor etmek.
Android için gerekli bilgileri diğer arkadaşlar paylaşmış. Android telefonlar genellikle önbellek sorunu yaşadığı için uygulamalar çöker ve kapanır.00 Yorumla
+1 yılAndroid telefonlarda uygulamalar açılmıyor ya da kendiliğinden kapanıyorsa bu sorun Android System WebView ile alakalı olabilir. Son günlerde bu sorunu yaşayan kullanıcıların bir çoğu bu eklentiyi sildiğinde sorun düzeldi. AyarlarUygulamalarUygulama YöneticisiAndroid System WebView sağ tıklayıp kaldırın. Genellikle çevrimiçi oyun ve uygulamalara girildikten bir kaç saniye sonra kendiliğinden kapanma sorununa rastlanıyor. Uygulama kapanırken ekranda herhangi bir hata mesajı ya da hata bildirimi çıkmıyor uygulama direk kapanıyor. Uygulamaların durduk yere kapanması bazı durumlarda ciddi sıkıntı yaratabiliyor. Bir form doldururken ya da oyun oynarken yaptığınız tüm işlemler boşa gitmiş oluyor. Cep telefonunda uygulamaların kendiliğinden kapanması sorununu çözmek için denenen bir kaç yöntem var. Uygulama kapanma sorunu bu yöntemlerle çözülmezse telefonunuza virüs girmiş olabilir.
00 Yorumla
+1 yılTelefonda uygulamalar telefonu ağırlaştırıyor ve durduk yere kapanıyor eğer tekrar telefona format atıp hafızayı baştan sıfırlamazsan telefonun her an çökebilir telefonun ayarlar kısmından telefonu tüm ayarları sıfırla kısmına girip format atarsan telefonu kurtarabilirsin telefon yeniden sıfırdan alınmış gibi olur bir dene bence?
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba , telefonunuzu 24 saat açık tutuyor veya 18 saat gibi bir dilimde hem açık duruyor hem yoğun işlem görüyorsa, dahili depolama tamamına yakın dolu ve remi düşükse bu sebepten yapıyor olma ihtimali yüksek. Sadece belli uygulamalar için yapıyorsa uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemenizi tavsiye ediyorum bundan önce ise iki madde var. 1. Günde bir kere telefonu kapatın. 2. Telefon açıkken ilgili olduğunuz uygulama dışında arka planda çalışanları kapatın
00 Yorumla Bu durumu seçenekler halinde ele alalım
1. ilk yapmanız gereken telefonunuzun güncellemesine bakmanız eğer telefonunuz güncellenmemişse güncelleyin
2. telefonunuzdaki uygulamaları güncelleyin bu uygulamaların hem daha verimli hemde düzgün çalısmalarını sağlar
3. indirdiğiniz uygulamaların telefonunuzla android sürümüne uygun olup olmadıgına bakın eğer uygun değillerse zaten çalıştıramaz
4. telefonunuzda depolama alaninizin tükeniyor olması da buna sebep olabilir
5. calışmayan uygulamaları ayarlar kışmından uygulamalar ve iceriklerine girip veriyi sil butonuyla sıfırlayın eğer buda işe yaramazsa
6. en son yapmanız gereken şeyi yani telefonuzu fabrika ayarlarına döndürün yani sıfırlayın
(ama unutmayın ki bu işlem kişilesel bilgileriniz dahil bütün telefonu sıfırlayacaktır fotoraf video vs. O yüzden bu işlemi yapmadan önce telefonunuzu kopyalamanızı tavsiye ederim) benim bilgim oldugu kadar sizede aktarmaya çalıştım umarım en kısa sürede çözüme ulaştırırsıniz.00 YorumlaAynen bazen bendede oluyo , ya da birden bire uygulama açılıyo bir yerde okumuştum tlf verimli çalışması için günde 2kez kapatıp yenide başlatılması gerekiyormuş veya Restart yeniden başlat ki kendini yenilesin , hem böylece tlf ömrü uzarmış 😄inşaAllah deyip uygulamaya başladım baklm neler olacak 🙃
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSorun yaşayan kullanıcıların WebView'ın son güncellemesini kaldırarak geçici bir çözüm sağlayabilecekleri ve öte yandan yeni bir güncelleme yayınlanacağını bu güncellemeyle sorunun ortadan kaldırılacağını artı Google tarafından yeni bir uygulama olduğu Google, WebView'dan kaynaklanan hatanın çözüleceğini umuyoruz.
00 Yorumla
+1 yılİlk olarak bir ara bir sorun vardı bu konuyla alakalı ayarlar>uygulamalar>Android Sistem WebWiew uygulamasının verilerini silin ve sağdaki üç noktaya basıp güncellemeleri kaldırın aynı işlemleri Choreme içinde yapın sonra telefonu yeniden başlatın eğer ise yaramazsa verilerinizi yedekleyin ve telefonunuzu sıfırlayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTelefon hafızası dolmuş olabilir veya uygulamaları güncellemen gerekiyorda olabilir. Telefon eski sürüm olduğu için de olabilir. Fakat telefonlarda çok gereksiz dosyalar oluyor onları sildikten sonra veya güncelleme yaptıktan sonra öyle bir sıkıntıyla karşılaşmazsın diye düşünüyorum.
00 Yorumlaİphone kullanıyorsanız eğer ayarlar iphone saklama alanından ‘kullanılmayanı sil’ yazısı vardır
Belli süre girmediğiniz uygulama kapanır yeniden indirmek gerekıir
Özelliği kapatırsanız bu problem yaşanmaz00 Yorumla
+1 yılMerhaba. Dokunmatiği bozulmuştur büyük ihtimalle. Telefoncuğa gidip ekranını açtırtmalısın içine toz vs. kaçmış da olabilir. Bilen kişi sana ne yapman gerektiğini söyler ona göre ister yeni telefon alırsın ister yaptırabilirsin
00 Yorumla
+1 yılTelefon uygulamalarının kendiliğinden kapanmasını geçen gün kendim hasbelkader keşfettim. Başkalarına format önerirdim...
İşin özü öyle değilmiş. Google Playde güncelletmek gerekiyormuş ilgili uygulamaları.00 YorumlaDokunamtik telefonların ömürleri kısadır 4 ya da 5 yılı geçkinse ve depolama alanın durmadan arıza veriyorsa uygulamaların bir anda kapanabilir bendede böyle birsey yasadım o yüzden tavsiyem telefonunu değiştir
00 Yorumla
+1 yılGüvenli mod kullanıyorsanız çıkın, yeniden başlatıp hangi programlardan etkilendiğini bilmiyorsanız son üç yüklemeyi kaldırın olmazsa fabrika ayarlarına geri dönün
00 YorumlaAynı sorun bende de oldu Samsung servisine götürdüm son zamanlarda yaygın olan bir hata bu servis sitem i yeniledi şu an sorun yok garanti var ise sende götür hallederler
00 YorumlaTelefonun hafızası ve ön bellek dolmuş olabilir. Gereksiz birçok uygulama arka planda çalışıyor olabilir. Ayrıca uygulama sıkıntılı hatalı olabilir. Güncelleme isteyebilir. Sebep çok.
00 Yorumla
+1 yılAndroid sytem webview i sil o zorunlu güncelleme oldugu için kendiliğinden güncellenir sorunun çözülür
00 Yorumla
+1 yılSurumun güncel olmasi lazim bide yani telefonun eskiyse degostirmen lazim bu sorunlarla hep karsilasirsin yoksa
00 Yorumla
+1 yılÇözümü = 1 -Ayalardan Uygulamalara Girip Önbellek Temizlemek
2 - Telefonu Açıp Kapatmak
3- Telefona Fortmat Atmak00 YorumlaHafiza yetersizliği ya da ekran dokunmatik sorunu👍🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRAM düşüktür. RAM temizle ve çok kullanan uygulamaları temizle. Mesela ingtagramda birden çok hesap açmak gibi şeyler çok yer kaplıyor hem hafızada hem RAM'de.
00 Yorumla
+1 yılGüncelleme yapmalisin ya da uygulamalarin onbellegini temizlemelisin
00 Yorumla
+1 yılYüklediğiniz bir uygulama telefon işletim sistemine etki ediyor
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı. Uygulamaları güncelleştir veya telefonun güncellemesi gelmiştir
00 YorumlaŞarkı vs, birsey indirdiyseniz malesef oluyor , virüs temizleme programını deneyin
00 Yorumla
+1 yılsrbebi şu ki telefonun uygulamaya fazla giriş yapmadığın için ya da çok kullandığında olur ya uyku moduna geçer uygulama ya da çok zorlandığı için arıza verir uygulamanın ayarlarda önbelleğini temizle sil ve geri yükle düzelicektir
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTelefonu resetle olmadi yeni telefon al 😅😅🤭benim basimada geldi 2 3 kez garantiye verdim genede duzelmedi kullanamiyordum telefonu
00 Yorumla
+1 yılSonradan indirilen uygulamalarsa telefon yazılımına terstir. Kendiliğinden var olan bir uygulama ise ayarlardan uygulamayı fabrika ayarlarına döndürun veya güncelleyin silinecek bilgilere dikkat edin
115 Yorumla- +1 yıl
Şey 1 seneden fazla olmuş soru ama sen bilirsin yine de
- +1 yıl
@Düşünen_Cesett görüş kasıyorum şu an iddia var da koli bir kitap gelecek kazanırsam sence şu saatte 1 sene önceki telefon çöküş hikayesine çözüm arayacak umut var mı bende
- +1 yıl
Ama sağol sayende bunu diyince yandı şu an görüşüm
- +1 yıl
Ne demek yandı görüşün hiç bir şey anlamadım
- +1 yıl
@Düşünen_Cesett uzun istisnalar sen sadece şu an senin yüzünden kitap kaybı yaşadığımı bil ve vicdan azabı çek bu kadarı yeterli
- +1 yıl
Ya özür dilerim.
- +1 yıl
@Düşünen_Cesett Aaa özür dileme be o kadar da önemli degildi hocam seni çok üzerler bu kadar naif olamazsın
- +1 yıl
Bunu telafi etmek istiyorum
- +1 yıl
@Düşünen_Cesett hayır bu kadar önemli olmadığını söyledim aaa ben vicdan yapmaya başladım be
- +1 yıl
Çok iyi bir insansın sen 😇😇😇
- +1 yıl
@Düşünen_Cesett Yo değilim aslında ama sen bilirsin yine de
- +1 yıl
Ben iyi bilirim kalpler yanilmaz
- +1 yıl
@Düşünen_Cesett pekii öyle olsun
- +1 yıl
😇😇😇😇😇😇
- +1 yıl
@Düşünen_Cesett Eyvallaaah
- İnternet & Teknoloji konusunda 24,8b cevap paylaştı.
+1 yılAndroid System Webview hatası olabilir ama şu anda o işi Chrome yaptığı için Chrome ön belleğini temizleyerek deneyebilirsin
00 Yorumla Hangi uygulamada sorun yaşıyorsan o uygulamayı silip tekrar indir ya da telefonunu güncelle uygulamalar kendine gelecektir.
00 Yorumlatelefonuna güncelleme gelmiş olabilir ve yapmayı unutmuşsundur ya da uygulamaları tek tek sil tekrar yükle hala aynı sorunu yapıyorsa yazılımsal bir sorun vardır garantiye yolla..
00 YorumlaSanırım virüslü uygulama indirmiş olabilirsin. Ya o uygulamayı iptal ediceksin ya da telefonu sıfırlayacaksın.
00 YorumlaTelefonun işlettim sisteminde sorun vardır ramdeki yer tükenenmiştir bide telefonunu resetle üst üste 2 3 kes
00 Yorumla
+1 yılPlay store'yi aç sağ üstte hesap kısmına basıp uygulamalarım ve oyumların bölümüne gir ve oradan Android Sistem WebViev programını güncelle
00 YorumlaGüncellemediysen güncelle yine aynıysa format at
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılKlasik android telefon sorunsalı.
00 Yorumla
+1 yılTelefonu bir hocaya götür okut üflet.
00 Yorumla
+1 yılUygulamaları güncel tut
00 Yorumla
+1 yıltelefona güncelleme gelmiş olabilir
00 Yorumlayeni tlf al virüs girmiş
00 Yorumla
+1 yılTelefonu kapatıp aç hemen düzeliyor
00 Yorumla
+1 yıltelefona fazla yüklenme
00 Yorumla
+1 yılGarantisi varsa servise yolla.
00 Yorumla
+1 yılPil tasarruf modunu kapat aciksa
00 YorumlaTelefonla ilgisi var telefonun eski mi?
00 Yorumla
+1 yılUygulamarı uyku modundan cikarn lütfen
00 YorumlaTelefoncuya gıt hey allahım ya
00 YorumlaSıfırlarsan sorun çözülebilir.
00 Yorumla
+1 yılUygulamaları güncelleyin.
00 YorumlaFormat at
00 Yorumla
+1 yılAndroid mi ios mu?
00 Yorumla
+1 yılabla yaşıyon mu abla
00 Yorumlatelefonunu temizle
00 Yorumla
+1 yılYazılımsal sorundur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılreset çek düzelir
00 Yorumla
+1 yılFormat at
00 Yorumla
+1 yılFazla izleme : )
00 YorumlaFormat at
00 YorumlaHafzası dolmuş
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Telefonda uygulamalar kendiliğinden kapanıyor. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Android uyumlu telefonunuz donuyor veya uygulamalar aniden kapanıyorsa?
Size şu işlemleri yapmanızı tavsiye edebilirim.
Google 'Android System Webview' hatası alıyor olabilirsiniz;
Aşağıdaki işlemlere geçmeden önce Google'ın yaptığı açıklamaya göre bir işlem gerçekleştirmenizi önereceğim. Telefonunuzun AYARLAR menüsüne giriyorsunuz. Uygulamaları Yönet'i seçiyorsunuz. Arama kutusuna "System Webview" şeklinde aratıp, ANDROID SYSTEM Webview menüsünü bulup açıyorsunuz.
Açılan ekranda UYGULAMALARIN GÜNCELLEMESİNİ KALDIR SEÇENEĞİNE dokunuyorsunuz. Sonra telefonunuzu yeniden başlatıp tekrar deniyorsunuz.
Google'ın Çözüm ÖnerisiGoogle'ın bu probleme ilişkin çözüm öneririne göre; Android System Webview'ı "89.0.4389.105" versiyonuna güncellemeniz sonrasında bu problemden kurtulabilirsiniz.
Bu iki çözüm de işe yaramadıysa şunları kontrol edebilirsiniz.
Android sürümünüz güncel mi?
Eğer telefonunuzun android sürümü güncel değilse yeni yüklediğiniz uygulama ile uyumsuzluk gösterebilir. Öncelikle telefonunuzun Ayarlar Hakkında Menüsünden Android sürümünü kontrol ediniz. Eğer güncel değilse Android Sürümünü güncelleyiniz.
Uygulamalarınız Güncel mi?
Telefonunuzdaki uygulamaların eski sürümlerini kullanıyorsanız ve uygulamalarınız online çalışan uygulamalar ise (alış veriş uygulamaları telefon bankacılığı haber) muhtemelen destek verilmeyen eski sürümlerde bu hatayı almanız gayet normal. Yapmanız gereken telefonunuzun ANDROID sürümünü güncelledikten sonra UYGULAMALARINIZIN tamamını güncellemeniz.
En Son İndirdiğiniz Uygulamaları kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin.
Artık Telefonunuzun Android Sürümü güncel Tüm Uygulamalarınızı güncellediğinizden eminsiniz aynı hatayı almaya devam ediyorsanız Son indirdiğiniz Uygulamaları sırası ile kaldırıp telefonunuzu test edin eğer soruna neden olan uygulamayı bulursanız. O uygulamayı tekrar yükleyip yeniden test edin.
Telefonunuzu fabrika ayarlarına geri döndürün
Maalesef telefon kullanıcılarının en sevmediği seçenektir. Her şeyi denediniz fakat bir türlü olmadı. Geriye hiçbir seçenek kalmadı. O zaman yapılacak şey telefonunuzdaki Tüm Arşivinizi Bir Bilgisayara veya Buluta yedekleyerek yeniden Telefonunuzu Fabrika Ayarlarına döndürüp her şeyi yeniden kurmanızdır. Umarım buna gerek kalmaz.