bir de asansörden düşenlere bir şey demiyorum, dalga geçmiyorum konuyu başka yerlere çekmeyelim.
Asansör kabinini görmeden asansöre nasıl binilir?
bir de asansörden düşenlere bir şey demiyorum, dalga geçmiyorum konuyu başka yerlere çekmeyelim.
asansör heran bozulmaya hazır hassas bir makinedir ve elektronik aksamı bozuldugunda ne yapıcagı belli olmaz kabin gelmeden de kapı açılabilir hiç açılmayadbilir yani belli olmuyor o yüzden dikkatli olmak lazım bir arkadasım asansörcü ondan duymuştum :)
Mekanik ve elektronik sistemler sorunsuz çalışır diye bir kural yok. Her türlü senaryo ve kopmlo teorisinin gerçekleşme ihtimali vardır.
iş güvenliği ve hukuku açısından yazılması gerekiyor. hiç asansöre binmemişler vardır; ne bileyim. dursun genede.
asansör dedinde aklıma ik kez asansörde kaldığım aklıma geldi:)
kabini görmedende bilnmemiştim ama:)
Cevap
5Cevap
böle şeyler olabiliyor.geçmişte asansör gelmedn kapı açılıp asansör boşluğuna düşüp ölen insanlar oldu.haberlerde izledik.tedbirden zarar gelmz.
Öyle yanındakiyle ayaküstü muhabbet ederken boşluğa düşüp ölen birini duymuştum
bakarsınız acıldı bu insan yapısı acılmaya bilir bence sacma değil bir şey olunca hemen sonra şikayetler falan oluyo insan kendi başına gelmediğiğ icin sacma geliyo ama yazması cok güzel bence
"Çimlere basmayınız" yazar ama, millet hemen o yazının dibinde, çoluk çocuk piknik yapar. O yazıda tecrübeyle sabittir.
Ben bir keresinde açtım dikkatli olmasam boşluğa 3.kattan bodoslama atlıycaktım.
bu soruyu sen asansörden düşünlere sorsan bence daha iyi cevap alırsın
binip ölenler var dolayısıyla binilebiliyormuş :/
daha iyi tedbir amaçlı
bazı asansörlerde yok çirt kapı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar