Dün evdekilerle tartıştım. Beni hiçbir şekilde anlamıyorlar. Çözüm bulamazsam delireceğim. Sizce ne yapmam gerekir?

Dün akşam arkadaşlarımla evimize 15 dk uzaklıkta bir kafeye gittik kahve falan içmeye. Saat 10.30 gibi annem saçma sapan mesajlar atmaya başladı. 'artık abarttın her gün dışardasın, evde hesap vermek zorunda olduğumuz birisi var, haftasonu zaten yoktun pes artık' falan yazmış. Ben de 'kalkıyordum zaten şimdi de bu sinir ne? Ben sizi anlamıyorum zaten tüm kış evden dışarı çıkmadım işe gidip geldim sadece şimdi 1-2 haftadır insanlarla görüşmeye başladım diye neden bu kadar sorun oldu? Evde otursam size ne faydam var veya dışarı çıksam ne zararım var? Herkes dışarda bir şeyler içiyor, muhabbet ediyor bunun neresi kötü veya neresi abartma? Bundan sonra dizinin dibinden ayrılmam tamam.' dedim. Eve geldim direkt odama girdim hiç çıkmadım. Ya ben bu aileyi anlamıyorum yaptığım şeyin neresi kötü, neresi yanlış. Ortada bir hatam var ben mi göremiyorum acaba? 25 yaşındayım ve insanlara artık annem izin vermiyor, annem eve çağırıyor demeye utanıyorum. Bunu anneme söyledim olayı farklı yere çekti hemen. Sen benden utanıyorsun bilmem ne demeye başladı. Gerçekten buna bir çözüm bulamazsam kafayı yiyeceğim evde olmak bunaltıyor artık beni. Sizce aileme karşı nasıl bir yol izlemeliyim?
Dün evdekilerle tartıştım. Beni hiçbir şekilde anlamıyorlar. Çözüm bulamazsam delireceğim. Sizce ne yapmam gerekir?