Muhabbet kuşum neden böyle yapıyor olabilir sabahtan beri kahkaha krizine girdik?

Ya anlatmakla olmak görmeniz lazım bir gün videosunu çekicem ya arkadaşlar annemin tabiriyle "azmiş kudurmiş bu" ama üreme dönemi geçeli 1 hafta oldu, ve benim soguk cok yaklasmayan kendini cok sevdirmeyen kızım bir den bizi ne kadar çok sevdiğini gösterdi. Sürekli kafesinden çıkmak istiyor, sürekli konusuyor ötüyor, ve hiç yapmadıgı bir şeydir geliyor kafamıza konuyor, kolumda her yerimde geziyor bizi çok şaşırttı. Neyse her şey iyi hoş :D Ay yine güldüm bak. :D Anneme kafaya takmış. Annemi nerde görse direk kafasına konuyor kadına bir rahat vermiyor iş yaptırmıyor kafesine zorla giriyor sürekli onun tepesinde omzunda. Bugün sürekli yüzüne geliyor yüzünü mü gudukluyor anlamıyoruz yüzünde gezmeye calısıyor ay sinirlerim bozuldu ya. :D O değil o kadar nankör ki 6 ay oldu alalı yavruydu ben eğittim her şeyiyle ben konuştum ben ettim elimden geldiğince sevgimi gösterdim, her şeye bugüne kadar ben alıştırdm sen benden kaç ara sıra gel kon bana sürekli annem pis nankör pislik bencil şişko -.-

NOT: Gagasını kestirsem mi? Öyle bir ısırıyor ki elimizi yara ediyor. İstemsiz farkındayız ama şu içgüdüsünden kurtarmamız lazım nefret ediyoruz bazen o kadar çok acıtıyor ki.
Muhabbet kuşum neden böyle yapıyor olabilir sabahtan beri kahkaha krizine girdik?