Ya mesela
+Alo 112 mi?
-Evet buyrun
Falan falan gidiyor ya devamini bilen var mi?
+Alo 112 mi?
-Evet buyrun
Falan falan gidiyor ya devamini bilen var mi?
Söylüyorum.. 112 yi aradın kısa , öz ve anlaşılır şekilde..
+ Adın soyadın
+ Telefon Numaran
+ Olayın tanımı ( Araba kazası , yangın v. b )
+ Olay yerindeki Hasta - yaralının sayısı
+ Olay yerindeki Hasta - Yaralının durumu ( bilinçleri açık mı , kan kaybı var mı v. b )
+ Olayın gerçekleştiği kesin yer ve adres
+ Eğer olay yerinde ilk yardım uygulaması yaptıysan onu anlatacaksın
+ 112 acil servisindeki operatör tüm bilgileri aldık diyip kendisi teli kapatmadan asla sen kapatmıyorsun 112 nin kapatmasını bekliyorsun
+ Ne olur ne olmaz ambulans olay yerini bulamaz diye telefonun başında tetikte olman gerek sana ulaşabilmeliler.
Hepsi bu kadar sınavında başarılar
+Alo 112 mi?
-yuh mk yuuuuuuuuuuuh 112 mi soruyor bide yaa
+tamam pardon şee ayyyy ben utandım kiii :(
-Hayy mk. sakince adam gibi anlat ne oldu
+şey burda kamyonla servis kafa kafaya verdi servis yuvarlandı içindekilerde dışarı yola uzanıverdiler
-JKSDALBkjbsdasa
Durumun ciddiyetini belirtip adres veriyorsun. Yani ne kadar ciddi olduğunu belirtmeyince acele etmiyorlar gözlemlediğim kadarıyla. Kadının teki gözümün önünde can çekişti öldü o kadar rahat hareket etmeselerdi belkide şu an hayattaydı.
Evet buyrun diyor zaten sıkıntini anlatirsin adres alinir ve bulundugun yere en yakin 112 acil merkezinden ambulans gonderilir.
Cevap
10Cevap
Hemen ismini, adresini yardir. Hastanin durumu. Onlar sana soru yöneltir yani yapicagin seyler dilini cikar bogulmasin falan kalp masaji. Var yani yasamadik degil
Ben aramistim kucukken 2 defa adam ben polisim bida ararsan seni hapse atarim felan dedi galiba sonra da bida cesaret edememidtim
Ne diyaloğu ya benim bildiğim Alo birisi ölüyor adres verin xxx tamam geliyoruz.
Var dostum sakin bir şekilde adres vermene rağmen şimdi sakinleşelim yavaş yavaş anlatalım derler 😂
hemen sıkıntını sorunu söylüyorsun onlarda adresi alıyor bu yani
işte hal hatır soruyorsun nasılsınız işleriniz nasıl gidiyor çok yoğun musunuz diyorsun
oyle degil , şu şu adrese acil ambulans denir
Açtığı an adres vereceksin ne diyaloğu
112 den pide mi sipariş ediceksin?
neyin kafası bu
Sınav sorusu
Anlamadım
Filan fistik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar