Neden türkiye'de hala kılık kıyafetle ilgili kimsenin kimseye karışmaması gerektiğini yargılamaması gerektiğini öğrenemedik? Mesela yabancı kanalları izliyorum mtv gibi bir tane dizi var 15-16 yaşındaki kız erkek arkadaşından hamile kalıyor ailesi normal karşılıyor hatta birlikte kürtaja gidiyorlar , veya 16-17 yaşında hamile kalanların hayatları ele alınıyor teen mom'da. Veya eşcinsellik doğal birşey olarak gösteriliyor ama türkiye'de en ufak birşeyde bile sansür oluyor fakat bizim toplumumuz daha çok yozlaşmış çünkü insan birşeyden ne kadar kısıtlanırsa o kadar gizliden yapmak ister. pedofili taciz tecavüz vakaları bu yüzden fazla. Din'e bağlı olan çoğu yerler böyle sadece müslümanlıkta değil hepsi hep birşeyleri saklayan iş çeviren insanlar siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Bu gibi konularda bir eksiğimiz, noksanımız, yobaz olduğunu düşünüyorsan kardeşim bu bizi onlardan cahil değil aksine farkımız olduğunu gösterir. Hangi din'e inanıyorsun bilmiyorum ama kişisel olarak söyleyeceğim. Tam arapçasını bilmediğim türkçesinide hatırlamadığım; Allah sevmediği ülkeye ilk zinayı getirirmiş. Şimdi senin saydığın bu olaylar zinayı aşmış Bizim ülkede insanın aklı başına erdiği yaş ortalama 18'dir kanunen herşeye hükmün olur avrupa'da bu yaş 16 ve bu insanların hiç biri dinle hiç bir alakası yok dini olmayan insan boş tenekeye benzer. Herkes ister en iyisi olmayı ama şimdi bizim insanımızı da yobaz diye idam edemeyiz bu gibi faktörler zaman gerekiyor sanırım bunun çözümünü bende bilemiyorum. Hala kadına şiddet, cinayet, tecavüz Türkiye'de yaşamanız çok zor biliyorum. Tek bir şey doğru diyebilirim ki o da ülkemizde insan olarak entellektüel görüşümüz 0 biraz cahil kaldığımızı doğruluyorum.
Çok yazdım galiba okursan ne mutlu bana. Teşekkürler00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen türkiye gibi müslüman bir ülkede yaşıyosun bir kültürün ve müslüman kimliğin var uyacaksın buna, yabancı toplumlardaki gibi kimin eli kimin cebinde belli değil ordaki gibi aile düzensizliği sendede olursa anne ve baban kim oldugunu bilemezsin, asıl medeniyet o değil onların yaptıgını hayvanlar zaten yapıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle bir kimliğim yok şu ana kadar dine bağlı birisi de değildim. Ben başkalarının hayatına burnunu sokmalarına karşıyım insanlar özellikle müslümanlar her konuda hoşgörüsüz.
- +1 yıl
Yaşadığın yerin kurallarına uymak zorundasın uymaszan sıkıntı yaşarsın bu kadar basit
Gizli Üye(25-29)+1 yılHa yani milletin cocuk yasta hamile kalmasi cok normal? Sacma sapan konusmayin ya. Adam akilli yasamanin nesi size zor geliyor? Su an da istiyorsan git hamile kal, istedigini yap kimse sana bir sey demez. Ayrica tecavuz vakalari Avrupa'da daha fazla
00 Yorumla
+1 yılKeşke biz de rahat bir ülke olsaydık toplumdaki geri kafalılar ve namus bekçilerinin sayısı bu kadar fazla olmazdı. Herkes de rahat rahat yaşardı oh mis
27 Yorumla
Soran+1 yılToplumsal huzur olmadıkça bu ülke kalkınamaz. Her konuda kutuplarda yaşayan bir toplumuz,
- +1 yıl
@MelunAdam3 İmanla paranın kimde olduğu hiç belli olmaz canım
- +1 yıl
Buna katılıyorum önemli olan zihniyet. Başı açık birisi uzun bol etek vs giyiyor ve vücudunu teşhir edilmekten koruyorsa üstü minara altı afedersin kerhane olan bir kapalıdan daha örtülüdür daha imanlıdır. Ama bana şimdi mini etekli mini şortlu dar taytlı kızlar da imanlıdır vs demeyin.
- +1 yıl
@MelunAdam3 Evet işte kalbini tam olarak bilemezsiniz ki. Neden imansız olsun. İmanın şartları;
1- Allah'a inanmak
2- Meleklere inanmak
3- Kitaplara inanmak
4- Peygamberlere inanmak
5- Ahiret hayatına inanmak
6- Kaderin, hayrın ve şerrin Allah'tan geldiğine inanmak
Gördüğünüz gibi seçenekler arasında açık giyinmek imansızlıktır gibi bir şey yok - +1 yıl
@MelunAdam3 İnkar ettiğimi kim söyledi. Ben saygı duyuyorum Allah da öyle söylemiş onu da kabul ediyorum ama örtünemiyorum mesela istemiyorum. Bu imansızlık demek değil. İmanlıyım ama günahkarım demek. Vücudunu teşhir eden birisi (Allahın takdiridir sonuçta) belki günah işliyor ama belki de onu kapatacak çok sayıda sevabı var. Belki o kızın temiz kalbi ve işlediği farklı iyilikler onu o gün cehennem azabından kurtaracak. Ayrıca imanlıdır. Allah kendisine şirk koşmak dışında her günahı affedebilir.
Soran+1 yıl@MelunAdam3 sanane işte sanane. aynı şeyi tesettürlülere de yapıyorsunuz. Yok şunu giyme yapma, sanane arkadaş isterse uzaylı gibi giyinir çıkar giyimlere değil beyinlere takılın biraz. Hayat sizin etrafınızda dönmüyor. Kimse siizn kurallarınıza göre yasamak zorunda degil
- +1 yıl
şu an bana ısrarla babasının abisinin yanında mini etek giyen mini şort giyip tangasını belli eden, dar tayt giyip cinsel organını belli eden kişinin imanlı ve namuslu olduğunu söylüyorsun. Böyle bir şey olamaz. Günahını sevabını Allah bilir. Gerçekten iman etmiş birisinin yapacağı işler değil bunlar.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
17Cevap
15 yasında hamile kalmanın neresi modernlik? 15 yasında duyacaksın ve beraber kürtaja mı gideceksin git allahını seversen. Yarın bir gün anne olda bir gör. Sende o olgular oluşmamış bu sefer 15 yasına eyvallah çeksen 10 yasındaki cocuk da diyecek o zaman 5 yas var 15 ler yapıyorda biz niye yapamıyoz niye bu kdar geri kafalısınız derse ne diyecen tamam evladım sende mi yap diyeceksin? O zaman sende geri kafalısın gördün mü simdi. Kılık kıyafet uygunsa kimse bişey demez zaten abuk sabuk giyiniyorsan ister istemez dikkat çeker başka ne yazmışın dur bakim :D Kimse kimseye karışmaması yargılaması konusunda kısmen hak veriyorum tamamen değil bazen çok fazla müdahale ediyorlar ve gereksiz yere her işe burnunu sokan tipler var özel hayata saygı yok ama özel hayatını topluma yayamazsın ya da alelen aşikar ulu ortada olmaz herseyin bir usulu var özgürlük ile ahlaksızlığı birbirine karıştırma etik davranışlar var toplumda herkes kafasına göre davransa toplum mu kalır?
10 Yorumla
+1 yılSanki Tanrı dinleri tecavüz, taciz ve cinayet için göndermiş gibi. Şiddetten ve seksten hoşlandığı aşikar. Peygamberlerinide bu şekilde özel seçip gönderiyor.
41 YorumlaBir kere buraya gizli üye adı altında gelip de bunları yazıyorsan Bana göre sen zaten cahil de değilsin dinsiz de değilsin falan da değilsin filan da değilsin Bana göre sen hiçbir şeysin kendini gizleyerek şu ortaya attığın kelimeleri Zaten ben söylenmiş bile saymıyorum Çünkü o kadar cahilce konuşmuşsun ki yani her şeyi birbirine katıp bir kelimenin anlam ve manasını nasıl olması gerektiğini nasıl yapılmasını yerini ve zamanını bilmiyorsan zaten yaptığın hiçbir şey doğru değildir bir kere sen buna bak Eminim sen söylediğin bu tür şeylere maruz kaldığın için yanlışlarını kapatmak için sana yapılan telkinleri kötülemek adına kendin uymadığın gibi yaptığın yanlışı kapatmak adına böyle şeyler söylemişsin yazık ama şu yazından bildiğim ve şu anda doğru bildiğime iyice kanaat getirdiğim bir şey var senin gibi zihniyetler çoğalıyor maalesef gidişatımız Tam da senin dediğin gibi olacak Allah yardımcısı olsun o dönemi görecek ve yaşayacak insanların
00 YorumlaDiğer konusunda 491 cevap paylaştı. Asıl cahillik kuranı ve emirlerini unutup cahilliğe sürüklenmektir tarihe bakiniz helak olan toplumlara şimdi sizi dinmi yozlaştiriyor yoksa dinin getirdiği aydinliği bir gurup hayat kadinina özenmekmi . Bizim için sorun yok istediğiniz kişiden hamile kalabilirsiniz ama ahiret de bunlar sizin boynunuza zincir olup gunahlariniza bağlanacak. Medenileşme adi altinda cahilleşmeyin . Medenileşmek açmaksa bedeni desenize hayvanlar bizden daha medeni . Cevabinizi bekliyorum sayin namus fukarası
01 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. 113 Yorumla- +1 yıl
@Realx Sayın kardeşim önce doğru bir şekilde yazmayı öğrensen sonra yazsan daha iyi olmaz miydi sence...
Dini görüşüm vs kimseyi ilgilendirmez. Lakin birçok ülkeye gitme fırsatım oldu. Müslüman olan toplumların hallerini yakından görme fırsatın olsa ve sana karşı tutumlarını gördüğünde aynı şekilde savunmak isteyecek misin merak ettim açıkcası... - +1 yıl
Malesef sayın ateyiz bey ben müslümanliği müslumanlardan öğrenseydim şayet müslüman olmazdım :) ama ben kurandan öğrendiğim şekilde dinimi yaşıyorum . madem bilimsel ve somut gerçeklere dayanarak Allaha inanmiyorsunuz o zaman bana Allahin olmadiğini bilimsel ve somut gerçeklerle kanitlayin :)
- +1 yıl
@Realx Bak kardeşim algı sorunun var galiba kendince komik olduğunu vs hissediyorsun. Demişsin ki ''madem bilimsel ve somut gerçeklere dayanarak Allaha inanmiyorsunuz o zaman bana Allahin olmadiğini bilimsel ve somut gerçeklerle kanitlayin ''.
Varlığını kanıtlayamadığın bir kanının ben sana hiçliğini anlatamam. Sen bana ispatla derim geçerim. Kendini zeki hissediyorsun lakin değilsin. Fazla atılımda bulunma ateist olduğumu vs ' de söylemedim. Beğendiğim bir sözü paylaştım. Senin gibi dar görüşlüler zaten dinden soğutur insanı bence sen yanlış öğrendiklerini ve doğru öğrendiklerini kendine sakla ki bulunduğun ortamlarda durduk yere insanlar senden soğumasın. Çocuksu espiri kabiliyetinide fazla ön plana sürme... - +1 yıl
@Realx Bak kardeşim seni uyarmaya gerçekten yoruldum. Senin gibilerin genelde algı sorunu oluyor. O yüzden defalarca açıklıyorum. Benim dini görüşüm vs kimseyi ilgilendirmez dedim. Ateist olduğumu iddia etmedim. Müslüman olduğumuda söylemedim. Neyin tribindesin ki :D
Diğer cevabına gelirsek sen ispat edicek tarafsın. Ben değil. Bana dediğin gibi varlığını bilimsel ve somut gerçeklerle kanıtlayacaksın ki bende sana nötr olan cevaplarını vericem. Sen kendi ispatını yap ben zaten cevabını sana veririm.
Dönek vs gibi kelimelerinden müslümanlığı nerden öğrendiğini çok iyi görmüş olduk bu arada :D Daha da zorlansan küfür edicen herhalde :D - +1 yıl
Size bir kanit sunmam gerekseydi etrafiniza bakin derdim . Varlık yokluktan nasıl geliyor? Yani hiçbir şey yokken hayat yokken yaşam nasil oluşabilir bir dna diziliminin insani oluşturabilmesi için kattirilyonlarca farkli kombinasyonu hangi güç böyle kusursuz dizebilir . :) şimdi diyeceksinizki şans ulan daha sayisal lotodan 6 tane rakami tutturamiyorsun bunu sansa hiç bağlama . Peki bunu geçelim şu an elimizde sonsuz bir galaksi milyarlarca yildiz ve bunlari oluşturan atomlar bu atomlarin sadece bir tanesinde atom alti denilen başka bir kainatin yattiğini biliyormuydunuz şoyle ozetleyeyim bizim evrenimiz bir atomun atom altı olabilir bu kadar sonsuz ve muazzam birşey sizce sadece şans eserimi oldu bunlar hiç yoktan nasil varoldu işte insan doğasi gereği sorgulamalı bunları ve bunları yaratan bir gücün varlığını inkar etmek sadece bunları anlamadiğinizin bir gostergesidir yani ben çok zekiyim o yuzden boyle inançlarim yok demeyin önce sorgulayin ve deyinki yoktan nasil varolur.
- +1 yıl
@Realx Değişik bir yaklaşımla geldin şaşırdım. Lakin senin sözlerin değil. Bunlar İzmir'de yaşayan dini savunan bir takım kişilerin sözleri... (Grubun ismini hatırlayamadım)
Madem alıntıya döndük. Şöyle yapalım. En azından boş vakitin var. Ateizm forumları mevcut ve sorduğun soruların cevabını bilimsel olarak alabilirsin. Bazı zamanlarda sempozyumlar düzenleniyor. Sormak istediğini sorabilirsin. Cevabını her şekilde vericeklerdir. Kimsenin böyle şöyle zekiyim bu yüzden inançların yok dediği gibi ortamda oluşmadı. Kimileri beyni ile kimileri hisleriyle hareket ediyor. Umarım anlamışsındır... - +1 yıl
@Realx Yahu kardeşim senin yazdıkların klasik sorular ve cevapları oldukça uzun gerçi yazsam ne değişicek yine anlayacağını zannetmiyorum. Bu sorular artık alıntı haline dönüşmüş ve klasik Allah vardır kainat bak kusursuz vs demenin kolay yöntemidir. İnsan varlığı oldukça hatalı bir yapı nasılda kusursuz diye söyleyebiliyorsun :D Çok ateist vs dinlemişsindir. Gereksiz kişilerdir. Beni ilgilendirmiyor. Ben sana sorularının cevabını açıkca bulabileceğin yerlerin olduğunu söyledim. Aynı lafları farklı kalıplarda sormayı bırakmalısın. Cidden usanmıyorsunda helal olsun aynı soruları sormaya :D
- +1 yıl
Bence inkar etmeyi bırakın sizi kusurlu yapan düşünceleriniz. Tarihin başında ölümü mecbur kılan sizin sadakatsizliğiniz eğer kusurdan kastınız buysa . Dünyayı kötü bir yer yapan sizin körelmiş zihniyetiniz ve duygulariniz arkanizda biri açliktan ölse elinizdeki bir dilim ekmeği paylaşmazsiniz çünkü buna sizi zorunlu kilan hic bir şey yok eğer kusurdan kastınız buysa . İnanmiyorsunuz çunku inanacak kadar kavrayamiyorsunuz evreni ve bütünlüğünü goremiyorsunuz ve eminimki bir onceki cevabimdaki sorularin hic birine cevap veremezsiniz şeytanin oyununa gelmek sadece cahil insanlarin özelliğidir . Ve işin komik tarafı şeytan bile Allahın varlığını inkar etmez bunu bir sataniste de sorabilirsiniz :)
- +1 yıl
@Realx @Realx İnsanın birçok kusuru var. En basiti göz üzerine bile birçok kusuru var. Hiçbir varlık kusursuz değil. Düşüncelerden bahsetmiyorum. Zorlama istersen çünkü zorladıkça dahada batıyorsun. Açlık vs saçmalamışsın. Bak yaşın haddinden küçük belli herhangi bir hristiyan toplumda bindirme fiyat vs olmadan satış yapılırken müslüman bir ülkeye gidince turist olduğunu anlayınca bindirme fiyat olabiliyor. Kaldı ki nedense müslüman ülkelerde orospuları pazarlamak için yanımıza çok fazla insan geliyor...
Ciddi sorunların var. Yediremediklerin oldukça fazla yok şöyle böyle :D Senin din hakkındaki bilgin kulaktan dolma eminim ki bir kere açıp okumadın. En başından beri algılayamadığın birçok nokta var. Nasılda pişkin pişkin yazıyorsun çözemedim seni :D Konuyu çarpıtmayı denedikçe beceremiyorsunda :D İzninle artık yazmazsan sevinirim. Araştırırsın, okursun anlamadığın yeri küstahça değil insan gibi sorabilirsin. Bu yüzden engellemiyorum. - +1 yıl
Saçmaliklarinizi yarida okumayi kestim bir dahakine biraz daha kisa yazin lutfen :) goruyorumki sinirlenmişsiniz bu iyi birşey hakli olduğumu gosterir . Acaba neden kendinizi bukadar alt sinifta goruyorsunuz ki ben cahillerin dilindende pek anlamam eğer cinsel konulara vuracaksaniz tartişmayi bir inançsiz olanlara bakin derim oru. Lu parayla yapmak zevk için yapmaktan daha doğru bence artik çekilin batan ben değil siz ve sizin cahil görüşleriniz . Ahirette hepsinin hesabini nasil olsa vereceksiniz :) bu arada sakın cahil atom kadar beyninizle beni kıyaslamayın ben bukadar cahil biriyle malesef ayni kefeye girmem ki zaten de girmiyoruz siz maymundan geliyorsunuz ben topraktan yaratiliyorum .
- +1 yıl
@Realx Evrim teorisini bile bilmiyorsun ki atıp tutuyorsun :D Dininin yasakladığını onaylamanda çok hoş taktir ettim :D Doğrudur sinirlendim çünkü gerçekten aynı sorular ve sürekli algı sorunun beni resmen delirtmeye başladı. Cinsel konuya vurmadım. Ama seni mi kırayım bir peygamber var ben adını bile anmak istemiyorum. Kaç yaşındaki bir çocuğa sahip oldu işte bu zihniyetten dolayı çocuk evlilikleri müslüman toplumda normal karşılanıyor. Geri kalan toplumlar genelde dini inançı olan toplumlar ileri medeniyetleri görmemek elde değil. Yazdığın bir yazı var. Sözde müslümansın sen :D Dahada derine inmeye gerek yok bunu bile anlayamayacaksın çünkü :D
öncelikle söyleyeyim seninle aynı fikirde değilim çünkü bu söylediklerin ve savundukların bizim ahlak değerlerimize uygun değil çünkü burası osmanlının bize cihat ederek islam inancıyla teslim edilmiş topraklardır ve ne zaman ailesiyle kürtaja giderse bu topraklardan birisi işte o zaman türkiye kalmamıştır bence bu böyle
00 Yorumla
+1 yılUzun zamandan sonra gördüğüm en iyi sorulardan bir tanesi.
İçeriğini sonuna kadar doğru, düşüncelerini sonuna kadar haklı buluyorum.
Zihniyetleri değiştirmek çok zor.10 Yorumla
+1 yılTürkiyeden rahatsızsan git o çok beğendiğiniz gavur ülkelerinde yaşayın burası Müslüman Türk ülkesi. Ne yaparsanız yapın bizi gavurlaştıramayacaksınız.
08 Yorumla
Soran+1 yılBen gitmiyorum siz saygı duymayı öğreneceksiniz. Hayat sizin etrafınızda dönmüyor.
- +1 yıl
Saygı falan duymayacağız. Ya seve seve ya da diğer türlü eninde sonunda hepiniz o çok beğendiğiniz gavur ülkelerinde vatansız yaşayacaksınız.
Soran+1 yılÇok beklersin. Ben izmirde yasıyorum ayrıca. Diğer illere oranla daha şanslıyım ve kendimi de türk olarak görmüyorum :)
- +1 yıl
Al işte gene bir izmirli. boşuna size gavur tohumu demiyoruz. İzmiri de istila edeceğiz bekleyin görün. lanet olasıca boşnak arnavut yunan kırmaları sizi
Soran+1 yılHaha arnavutum nereden bildin 😂😂😂😂😂 siz bombalarla ugrasırken biz burda keyf-i sefamızı sürüyoruz mucx
- +1 yıl
Ne kadar kanı bozuk izmirli tanıdımsa ya arnavut ya boşnak oradan bildim. Defol git kendi ülkene. yunanlar sırplar makedonlar balkanlarda akrabalarını biçiyorlar kadınlarına tecavüz ediyorlar onu bırak bebeklerinizi dahi mikiyorlar siz de bizim ülkemizde sefa sürüyorsunuz. Bu kadar onursuz bir milelt demiyorum güruh olamaz
Soran+1 yılHahahah osmanlı almıs napalım :) çok değil 1900lerden beri buradayız soyadı kanunuyla türkleştik,
- +1 yıl
Türkleştik deme. Siz bin yıl geçse de Türkleşemezsiniz osmanlı sizi tutup getirmedi siz köpek gibi yalvardınız kendi topraklarınız varken bizim ülkemize geldiniz. Kesin soyismin de öztürk Türk falandır senin. Size ne halt etmeye acıyıp aldı atalarımız bir de o kadar demişler acıma yetime döner koyar dötüne diye. her neyse sırplar sizi acımadan gebertiyor ya yavaş da olsa temizleniyor bu virüs.
+1 yılşiddetle katılıyorum. ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi bu durum!!
10 Yorumlaorayı burayı açmak modo olsaydı hayvanlar olurdu asıl bu müslümanlar kafirler özen özen böyle oldu tecavüz Coşkun Nuri Alço gibi sapklar TV'ler koyarsanız tabi böyle olur
00 YorumlaHe 15-16 yaşında hamile kalıp kürtaj yaptırmak normal bişey yani onlar modern biz yobazız öyle mi? Hay ben senin zihniyetine... ergen özenti seni.
00 YorumlaDiğer konusunda 944 cevap paylaştı. Ya sen aptal ettin kendini bir git Allah alsın ahlaksızlaşalım mı 15 yaşında kız çocuğu oluyor o kürtaj ne demek gitsin ders çalışsın önce büyüsün sonra ister hap atar ister hamile kalır
00 YorumlaMillet ay'a cikiyor bunlar hala yobazligin eşiğinde.
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü karnımızı doyurmak daha önemli ve bizi aç bıraktlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsana katılıyorum. hamile şeyi hariç. kaçmak istiyorum şu ülkeden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMtv zaten bir mason kanalıdır 15 yaşındaki kızın hamile kalmasını tabi normal gösterecekk sen git birde kıza sor tv de her gordugune atlama...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılot gelmişler ot gidecekler
10 YorumlaEdep haya geri kafalılık mı oluyor.
019 Yorumla
Soran+1 yılEdep bacak arasında mı?
- +1 yıl
Siz benim Türklüğüme laf edemezsiniz.
- +1 yıl
Türküm ve bundan gurur duyuyorum.
- +1 yıl
Düşüncemiz aynı yönde değil diye bana yunan tohumu diyemezsiniz
Soran+1 yılAsıl edepsizlik arkasına dini ve diğer değerler, i alarak başkalarının özel hayatına cinselliğine burnunu sokanlardır insanlar eğer saygı görmek istiyorsa saygı göstermeleri gerekir sevmeseler bile umursmamaları lazım !
- +1 yıl
Siz de benim Türklüğüme laf söylemeyin öyleyse bu da sizin haddinize değil.
- +1 yıl
Her koyun kendi bacağından asılır. Sizin inancınız size benim inancım kendime
- +1 yıl
Senin gibi bir müslüman olmaktansa hristiyan olmayı tercih ederdim. Bana emir veremezsiniz
- +1 yıl
@-_-Rıdvan Evet çünkü tartışmanın sonundan da anlaşılacağı üzere dediklerimi kabul ettin mi düşünce sisteminde bir değişiklik oldu mu cevap hayır hala diretiyosun. Ben doğru şeyi söyledim. Bak sana laf anlatamıyorum demekki başta doğru demişim
- +1 yıl
@-_-Rıdvan Siz de aynı şekilde benim
ÖZellikle şu iç anadolu bölgesi çok tehlikeli
00 YorumlaHerkes isine ve kendi hayatina baksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin önerin nedir ne yapılmalı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDin insanı yobazlaştırıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGittikce gerilesiyoruz
00 Yorumla
+1 yılDin dediğiniz şey insanları sadece aptallaştırır
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSamimiyet şart
00 Yorumla
+1 yılBilmemm
00 Yorumla
+1 yılGit orda yaşa
00 Yorumlaiq meselesi
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi