Bence çok samimi, tatlış oluyo "gıdı gıdı" deyince =DD Sanki parmaklarımız, ellerimiz değil de, o kelime güldürüyor gibi (^_^) Aşırı gıdıklanan biriyim ve ben seviyorum gıdı gıdı'yı, uğraşmayın zavallıcıkla sjsjjs
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gıdıklamanın kökü gıdıdan gelir. Gıdı boynumuzun alt kısmındaki kısımdır. İlk o kısmı gıdıkladığımız için oradan gelmiştir. Ne diyorum ben ya beynim yandı sdsfsds :D
valla gıdı gıdı boynun altındaki kafanın üstündeki bıngıldağın biraz altındaki gögüs kafesinin solyanındaki kaburga kemiğinin yanına gıdı diyoruz sağlı ve sollu iki tane olduğu için gıdı gıdı demişler :)
Gülmek karşılıklı oluyor nedense o güldükçe sende gülüyorsun. Ama gıdı gıdı ne yahu , gulu gulu gibi hindimiyiz. Şahsen gıdıklamaya odaklanıyorum öyle gıdı gıdı demem.
dimi. çok sinir bozucu. bu sebeple beni gıdıklayan gıdı gıdı deyince sıkıyorum kendimi gülmüyorum ciddi ciddi bakarım daha fazla gülüyor daha da sinirlerim oynuyor
o değilde yeni hatırladım vesile oldun. küçükken babam uykuda ayağını bir gıdıklayayım dedim. gıdıklarken bir uyandı bana direk tekme attı duvara yapışmıştım -_- espiri anlayışı çok farklı bir adam
En İyi Cevaplar