Karımdan tiksiniyorum?

şimdi diyeceksiniz ki neden boşamıyorsun, kaç kere kavga ettik kaç kere suratına söyledim yüzsüzün, fakat bırakmak istemiyor gidecek bir yeri yok bu arada ailesiyle arası çok kötü kardeşleriyle kopuk, annesiyle küçüklükten beri sorunlularmış bana diyor ki kimsem yok beni bırakma git Çok yaşa diyorum oğlunu da öldürürüm o bensiz ne yapacak diyor, manyak sana muhtaç sanki senin gibi annesi olmaz olsun, sinirlendim gene neyse bu arada benden soğuması için her boku denedim aldattım bile haberi de var ama hala yapışık bana yaşadığımız evlilik hayatı değil zaten bazen kendini odasına kapatıyor sabahtan beri çıkmıyor, çıktığında ise sarhoş... çıkıp ağlıyor yanımda sarılıyor seni seviyorum diye yalvarıyor ne yapacağımı bilmiyorum bütün bunlar nasıl başladı anlatayım isterseniz, bir kadın kocasının arkasından kendi arkadaşlarına, komşularına kocasının dedikodusunu yapar mı? bu arada kötü bir şekilde hakaret edip onur kırıcı yorumlarla. bunları öğrenmemle başladı sorunlarımız zaten bazen gidiyorum akrabalarımda kalıyorum ama yeter artık bu kadından tiksiniyorum, nolur akıl verin severek evlenmiştim ama ben hak etmedim bunları
Güncellemeler
+1 yıl
bir hata değil arkadaşlar evlendiğimizden beri yapıyormuş benim yeni haberim oldu en çok bu koyuyor zaten ben çoktan rezil olmuşum komşularına
Karımdan tiksiniyorum?