Diğer İnstagramdan satış yapanlar günde kaç ürün sarıyorsunuz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor günde ortalama kaç ürün satıyorsunuz bilgisi olan yazsın illa satış yapmanıza gerek yok ama bilgisi olannlar sadece Güncellemeler+1 yıl ... İnstagramdan satış yapanlar günde kaç ürün sarıyorsunuz? Cevapla Ürün Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mydonoes Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl değişiyor dün 40 ürün sattım mesela. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl olum dalga geçmiyon dimi lan babaannemle sermayeye atılıcaz bak Yorumla Mydonoes +1 yıl mal niye dalga geçeyim soru sordun cevapladım ruh hastası kaybol. Yorumla Soran +1 yıl helal olsun kardeşime 40 ürün iyiymiş Yorumla Soran +1 yıl bereket versin de ortalama kaç tl lik ürünler seninkiler? Yorumla
kahvefendi Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 11,3b cevap paylaştı. İnstagram dan satış mı yapılıyormuş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bilgisi olan yazdık olum bastıra bastıra bilmiyorsan yazma Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 20 25 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hadi be oluyor mu o kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takı satışı aksesuar benimki Yorumla Soran +1 yıl ortalama ne kadara satıyorsun? kbakma özel soru oldu kardeşim ama bende deneyeceğim birşeyler fiyat biçiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 20 25 civarı fiyat geneld. Pahalı şeyler değil ama iyi kitle oluşturman lazım takipçi çok olmalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
değişiyor dün 40 ürün sattım mesela.
olum dalga geçmiyon dimi lan babaannemle sermayeye atılıcaz bak
mal niye dalga geçeyim soru sordun cevapladım ruh hastası kaybol.
helal olsun kardeşime 40 ürün iyiymiş
bereket versin de ortalama kaç tl lik ürünler seninkiler?
İnstagram dan satış mı yapılıyormuş
bilgisi olan yazdık olum bastıra bastıra bilmiyorsan yazma
20 25
hadi be oluyor mu o kadar
Takı satışı aksesuar benimki
ortalama ne kadara satıyorsun? kbakma özel soru oldu kardeşim ama bende deneyeceğim birşeyler fiyat biçiyorum
20 25 civarı fiyat geneld. Pahalı şeyler değil ama iyi kitle oluşturman lazım takipçi çok olmalı