Tesettürlü kadınlara alınacak çok güzel hediye önerilerim var gerçekten. Çünkü ablam tesettürlü ve sürekli hediye almayı sevdiğim için çeşit çeşit hediye fikri bulabiliyorum. :)
1- Türban
Bir kadının asla istediği kadar başörtüsü olamaz. Arkadaşınıza güzel bir başörtüsü ile şaşırtın, en sevdiği renk veya henüz sahip olmadığını bildiğiniz bir renkten türban alın. Arkadaşınız biraz fazla seçici ise ve seçiminizden hoşlanmayacağından korkuyorsanız, bunun yerine başörtüsü hediye kartı hediye edebilirsiniz. Böylelikle kendisi gidip o kartla türban alabilir kendine. Armine, Modanisa, Alvina, Sefamerve, Aker gibi markaları tercih edebilirsiniz. Kapalı arkadaşa hediye olarak en iyi hediye seçeneği türbandır. kapalı arkadaşa hediye
2- Aksesuarlar
Altın aksesuarlar en sevilen aksesuarlardandır. Ancak, pahalı küpelerin arkadaşınızın kulaklarını da kapatması durumunda pek işe yaramayacağını unutmayın. Sadece başörtüsünü yerine sabitlemek için değil, aynı zamanda bir çentik yukarı çekmek için şık bir broş alın. Ve eller için başörtüsü olmadığından, narin yüzükler veya ışıltılı bilezikler de tercih edebilirsiniz.
İyi bir çift ayakkabı da arkadaşınız çok sevindirecektir. Hangi beden giydiğinden biraz emin değilseniz endişelenmeyin, çünkü bir el çantası her zaman güvenli bir seçim olur. Hem türbanlı giyimine küçük el çantaları çok yakışıyor. Muhafazakar hediyeler olarak en iyisi çanta olur bence. muhafazakar hediyeler
3- Makyaj
Makyaj biliyorsunuz ki sonsuz bir deryadır. Göz veya dudak setleriden eksiksiz bir makyaj kutusuna kadar seçim yapabilirsiniz. Makyaj setlerini hediye etmenin en iyi yanı, içinde her çeşit makyajın olmasıdır.
Bir de size tavsiyem helal makyaj almanızdır. Artık birçok şirket nefes alabilenlerin yanı sıra soyulabilir oje üretiyor, bu da tırnak boyası sürerken namaz kılmayı kolaylaştırıyor. Bu nedenle, nefes alabilen tırnak cilası setlerini hediye etmek, arkadaşınız için çok güzel bir hediye olacaktır. Kapalı kıza alınacak hediyeler arasında en iyi tercihlerdendir. kapalı kıza alınacak hediyelerKapalı arkadaşa ne hediye alabilirim sorununuzu çözdüğümüzü düşünüyorum. Umarım bu hediye seçeneklerimi beğenirsiniz. Kitap seti de alabilirsiniz. Mesela Tess Gerritsen Cerrah kitap serisi olabilir. Tamamen size kalmış artık. :)
yani bence başörtü olarak en çok eşarpmı şalmı ne kullanıyosa ona göre mesela diyelim eşarp kullanıyo ona güzel bir eşarp alabilirsin markalı armine wakko mesela wakkonun outletleri var oturduğun yere göre outlet bul orda çok çok ucuz oluyo.
bi sürü şey var alınacak kitap al parfüm al makyaj malzemesi alabilirsin tesettürlülerde yapıyo makyaj sonuçta eşarp ta alabilirsin ya da aksesuar ne bileyim :)
Dini bişey olması şart değil aslında. Özel bir ihtiyacı yoksa ilginç hediyelik eşyalar satan sitelere bakıp fikir edinebilirsin. da hediyeler için birkaç kategori var mesela. Kapıda ödemeyle de alabiliyorsun.
Ihtiyaci oldugu birsry varda onu al mesela ütü felan gibi annemin ihtiyaci vardi aldim guzel tefalin cok mutlu olmustu :) ya da esarp alabilirsin yuzune uygun renkli felan ayakkabi olabilir
En akla geleni eşarp alınması. Ama bence bu çok klasik. Benim tesettürlü bir kız arkadaşım var kitap okumayı çok sever. Bu yüzden ona hep kitap alırım. Bir de saat tutkunu. İnce kordonlu narin saatleri çok sever. Annesi ona hediye alınca saat ister. Kolye, yüzük gibi takılar, çanta veya ayakkabı gibi şeyler de alınabilir. Aslında açık ya da tesettürlü diye ayırmamak lazım her kadına alınan şeyler onlara da alınabilir. Eğer kullanımlarına uyacak bir şeyse.
tesettürlüyle acıgın arasındakı fark ne anlamadım ben sımdı ..acıga alınan hedıye kapalıyada alınamıyomu.. garıp geldı esıme hedıye yazsaydın daha ıyıdı ... ama bence kapıya cıcekcı gelse sole bırsuru gul 20 30 tane kırmızı gul bıde not yaz ustune sevdıgı bır cıklata falan vasa onuda cıcegın ıcıne koy .. sen verme ama cıcekcı getrsın unuttun sansınn ...:)) on numaraa
Eşarp ya da sal alma sakın. Herkes öyle alıyor ondan sıkılıyor yani alınacak baska sey mi yok diyor insan. Bir kadına ne alınırsa tesettürlü kadına da aynı seyler alınır bir ayrım yapmaya gerek yok. Not ben de tesetturluyum
İlla başörtüsü vs gibi şeyler almak zorunda değilsinki. O da güzel olur ama başka bir sürü seçenek var yani sadece kıyafet almak sıkıntı olur o kadar. Parfüm alabilrisin , beğendiğin bir takı olur, kitap, çanta vs vs çook seçenek var :)
Bende anneme ne alsam diye epey düşündüm benim annemde 40lı yaşlarında tesettürlü önce senn gibi etek eşarp bluz gömlek ayakkabı pardesü alayım dedim geride farklı bişey olsn altın küpe alayım dedm snde alablirsn
bence tesettürlü olmasına odaklanmadan, herkese uygun, değişik akılda kalıcı birşey alınabilir. veya ihtiyacı olan birşey biliyorsan onu al. ilginç hediyelik eşyalar satan var arada kullandığım. fikir edinmek için göz atabilirsin
giysi alma bence riske girip çanta veya takı olabilir. cüzdan da olabilir. kapalı giyindiğine göre giyimini aksesuarlarla tamamlayacak demektir. broş falan da olabilir kullanıyorsa.
Gumus bir kolye alabilir ya da isimleri yazili bir saat :) ailesi bilmiyosa saatin arka kismina yadirsin biliyosalar camina resimli bir sekilde de olabilir
0|0
0|0
Keopss | Alışveriş & Hediyeler konusunda 113 görüş paylaştı.
Xper 5
+1 yıl
Tesettürsüz bir kıza nasıl hediye alınır başlığı kadar saçma bir başlık umarım o da açılmaz yakın zamanda yani bir bayana ne alıyosan aynısını ona da alabilirsin.
tabii ki çanta alacağın sayfayı da hemen söyleyeyim instagramda @luxurybagsbyeda sayfasıdır muhteşem ötesi bir sayfa zaten şeffaf kargo seçeneği de var gözün kapalı alışveriş yapabilirsin kız eğer giyimine kuşamına dikkat ediyorsa sana tapacaktır
en güzel hediye tesettürlü derken sanki cevabı sen eşarp istiyormuşsun gibi algıladım ama bence saçma olur. bence kalıcı bir eser al mesela evlimi bekarmı bunlar önemli evliyse duvara tablo al. baktıkca uzun yollar hatırlanırsın..
0|0
0|0
foreveres | Alışveriş & Hediyeler konusunda 2b görüş paylaştı.
Guru
+1 yıl
şal al canım en kesin çözüm, git yarı ipek falan bir şal al. tabi şal takıyorsa, ya da eşarp al.
bu hem şal hem başörtüsü olarak kullanılar şallar var renklileri de var onlardan alabilirsin bence :)
0|0
0|0
Gizli Üye
+1 yıl
İlla kapalı kıyafetleri almana gerek yok normal birisine nasıl sürpriz yapılıyosa onada yapabilirsin nebileyim bir yemeğe götür bişey yap neyden mutlu oluyosa onu yap
benim sevgilim yokta ark alacak yemeğe çıkma şansları yok
Gizli Üye
+1 yıl
valla ben bayana hediye almak konusunda fazla bilmiyorum sen bir bayan olarak bizden daha iyi bilmelisin ama genede fikir verecem mesle kapali olup olmamakla değil mesele saat olabilir kol saati falan ya da bulunduğun yere göre elbette kapali bayanlarla ilgili mağazalar var oraya gidersen uygun birşey bulabilirsin bence
2|0
0|0
Varsınickimolmasin | Alışveriş & Hediyeler konusunda 142 görüş paylaştı.
Yoda
3 ay
Eşarp al çanta al parfüm al Bir dünya hediye var
0|0
0|0
Nemesisseda | Alışveriş & Hediyeler konusunda 527 görüş paylaştı.
Xper 7
+1 yıl
Uzun ceketler moda simdi kapalilar icinde cok guzel oluyor
0|0
0|0
Gizli Üye
+1 yıl
tesettürüyle yaklaşma ona normal açıklara ne alınırsa herşey alınır onada uçuk olmayan ya da başka şeyleri çağrıştırmayan
0|0
0|0
Gizli Üye
+1 yıl
Bencede günlük giyebileceği bişyler tercih edebilirsin.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş