kendinizi 16 yaşında bir liselinin yerine koyun ve cevap verin :)
yarın doğum günü ve bir türlü seçim yapamadım , kitap , saat gibi klişe şeyler yazmayın :D
yarın doğum günü ve bir türlü seçim yapamadım , kitap , saat gibi klişe şeyler yazmayın :D
o yaşta erkekler rap müzik dinliyorlar genelde. onunda vardır öyle hayranlı oldugu bir türk rapçi yapabiliyorsan onun imzalı albümünü al yapamıyosan sadece albümünü al
Liselilerin çoğu kitap saat vs ilgilenmiyor bence kıyafet, ayakkabı tarzı bişeyler olabilir hele ki marka onlar için 1 adım önde
ben o yaşta bir kıza 5 yıldızlı otelden 30 kişilik pasta yaptırıp, nike eşofman takımı almıştım.. :))) baba parasıyla değil, çalışıyordum :D
Playstation veya bilgisayarı varsa ona uyumlu bir oyun alabilirsin.
var ikisi de var da ne tip oyunlar sever bunlar ben hiç anlamam ayrıca alacağım oyun kendisinde de olabilir şimdi riskli iş
Vurdu kırdı. Call of duty ya da gta V iyi gider.
He çok kötü bişey alsan ne olur ki? Sonuçta düşünmüşsün. He zaten kötü veya beğenmediği birşey aldığın için terbiyesizce davranıyorsa alma hiç daha iyi.
Cevap
15Cevap
Ayakkabi, tisort, kaliteli bir kulaklik kac para ayirdin bu hediye mevzusuna
oyun konsolu ayfon 😂😂😂😂😂😂 ayakkabı deri ceket
16 yaşında lise ögrencısı erkek kardeşime fenerbahcenın mac bıletıni alayım havalarda uçurur benı ;)
lol oynuyorsa kostüm at sevinir :D
Akbilini aylık doldur 😂
Xbox ya da bir oyununu al tomb raıder olabilir
bileklik al liseliye :/
bilemedim elbise isterdim :D
saat al milyarlık olsun
en sevdiği şeyi al pahalı olmasına gerek yok
telefon ve tablet merakının zirve yaptığı dönem
Parfum al gitsin
Pc oyunu al.
iphone 6s bu yaşta başka bişey zor hoşuna gider..
Bilmiyorum
zincirr ve kamçı
Gömlek al
Cep telefonu
Şişme bebek
Parfüm
F<orma
Atari al :)
Şişme manken
Tuvalet kağıdı.
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar