Arkadaşlar erkek arkadaşım dan bilzeriani takip ediyor, baktım hep açık saçık kadınlar var adamın yanında açayip sinir oldum sizce neden böyle biri takip edilir?
kardeşim sen takma yorumları.. Dan amerikada zamanında oynadığı pokerlerle çk zengin oldu ve şuanda poker salonu var amerikada en çok kazanan adamlardan bir tanesi ondan her istediğini yapan anormalin bir teki bu adam..
Erkek arkadaşına kızma öylesine takip ediyodur yani sonuçta fotoğraf bunlar boşver :)
Bana böyle birşey söylenseydi ben de takibi bırakırdım ama canım sıkılırdı ne yalan söyleyim. Sonuçta oda sana senin severek yaptığın birşeyi yapma deseydi sende aynı tepkiyi verirdin. Artık dedin zaten olmuş yapılacak birşey yok. Ne kadardır çıkıyorsunuz?
dunyanın en zengın adamımı :D dunyanın en zengın adamı bı kere Rothschild ailesi nın reisidir amerika gelirinin sadece 5 katı bilinen paraları var bılınen buda duna altın elmas tıcaretının yuzde 90 ı o aılede
yooo ne alaka bunlar kötü şeyler değil ki. sadece biz milletçek hayatın tüm güzelliklerine sapıklık olrak bakmak gibi bir huyumuz olduğu içindir senin yorumun.
nesi kötü? bence mükemmel bir şey hatta kadınlar için çok daha mükemmel bir kaç kere yaşadığım için şahit oldum bir kadın öyle bir zevki başka hiç bir şeyden alamaz resmen kendilerinden geçiyorlar.
En İyi Cevaplar