Yurtta kalıyorum ve laptopum 3 diş çekiyor normal sayfalarda zor geziyorum wifi çekici işe yarar mı?
En iyisi hangisi?
En iyisi hangisi?
wifi çekici nden kastın wifi repeater sa pek işine yaramaz dogrusu.. tek önerebilecegim güçlü usb wireless adaptör alman gerektigi..
Bir tane örnek atarmisin?
açıkçası uzun zamandır pek bir bilgim yok,, şu an 802.11 ac modelleri var tercih edilen.. internetten çekim gücü yüksek, wireless usb adaptör diye aratıp test merkezlerinin karşılaştırmalarını okumanı tavsiye ederim..
Wifi çekici :D
Var mi önerin
Yalniz şu var modem koridorda ben odadaym bu onun sinyalini çekiyor demi benim modeme bie sey takma. gibi sansm yok
Elbette. Bu işe yarar zaten o.
Repeater: Bir kablosuz kaynak (bu modem veya farklı bir tekrarlayıcı, Access Point olabilir) tan aldığı elektriksel veriyi (sinyali) yenileyerek, ikili koda dönüştürerek ileten ve bu sayede ağınızı genişletmenizi sağlayan, mesafeyi ve sinyal kalitesini artıran cihazlardır. Repeaterlar bozuk olan sinyalleri iyileştirir, var olan sinyal gücünü arttırarak aynı SSID (Kablosuz ağ ismi) üzerinden yayın yapar. Örneğin: modeminizin kablosuz ismi "TP-LINK XXX" ise siz Repeater cihazınızın ayarlarını yapıp cihazı konumlandırdığınızda bu, yine "TP-LINK XXX" SSID ismini kullanarak internete gireceğiniz anlamına gelir. Bu cihazlara tekrarlayıcı denmesinin sebebi budur.
Yarar
Cevap
1Cevap
İşe yarar
Yaramaz
Yarar tabi
Tplink iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar