Ya da evlenme arefesinde olsanız fikriniz değişir mi?
Bale kız-erkek şeklinde yapılır genelde...

Bale kız-erkek şeklinde yapılır genelde...

şu an yapmasını istemeyebilirim kıskancımdır. Ama çocukken ya da benden önce yapmışsa şu an yapmıyorsa bale biliyor olması, bir sanatla uğraşıyor olması hoşuma gider. Kötü yönde bir fikir yürütmeme sebep olmaz. Niye olsun ki? Bale yapmış, pavyonda çalışmış muamelesi niye?
Balerinlerin ayakları çirkin oluyor sürekli o garip ayakkabıları giydiklerinden dolayı mı acaba? Sanatla ilgilensin sorun olmaz.
img-s1.onedio.com/.../...ec720ab71b34c8a4008d.webp
Parmak ucunda durdukları için ayak anatomileri bozuluyor.
Ya ben sert karakterli bir eş hayal ediyorsam, adamın bale yaptığını öğrenince ne yapcam vallahi düşünmek istemedim.
Hayir degismez :))
Rica ederiiim :)
Cevap
19Cevap
Çocukken yaptığı bir spor (yada ne haltsa bale ) yüzünden niye eksi yönde değişim olsun ÇO-CUK-LUK ZAMANINDA diyorsun tutupda evlenme arifesinde demiyorsun :D
Bende bale yapan biriydim zamanında böyle bir soru karşısında az düşünmedim değil şu an ayrıca bale iyidir rahat ve huzurun en güzel başlangıcı daha çok sahip çıkar şimdiden tekrar eşlik ederdim.
Daha çok değeri artar :)
Sanatsal faaliyetlerde bulunmak güzeldir.
Ama tayt falan komik gelebilir 😂
Bazen cidden soruların saçmalığı cidden anlamıyorum. Hayır troll olsun diye mi soruyorsunuz, yoksa ciddi misiniz anlamıyorum :D
Değişmez, dans sonuçta abartılacak ve takilacak bisey yok
Çocukken bale yapsa ne olacak yapmasa ne olacak. Hatta yapmışsa ne güzel. +1 yetenek itemli eş. :D
Hayır olmaz çocukken herkes herşwyi yapıyor aıkıntı yok
Hı?
Sıkıntı yok
Not; telefonun klavyesi küçük parmaklar maşallah büyük yanlış yazımlar ondan
Hmm okuyamadığım için sordum.
Anlasım bide kişi bale yapıyorsa zaten bu u nişanlısı zaten anlar çünkü bahseder zaten duramaz
Yoo hiç fark ettirmeye de bilir.
Siz kendinizi daha iyi bilirdiniz
ya şu soruyu yazarken utanmıyo musun allah için, ÇOCUKKEN diyosun ya
neden değişsin ki bana göre gitar çalmak, tiyatroya gitmek kadar normal birşey sanat sonuçta
bu kadar mı güven yok artık ilişkilerinizde pes artık
ona tav olurum neden demedi diye balerinle yatmak isterdim hemen kıyafet almalıyım :D <3
Ne alaka tabikide degismez
yoo niye değişsn negüzel işte :D
Sevgilim iken öğrenirsem değişir.
ne alaka bende futbol oynadım
Sorduğun anlamda değişmez
Evlenmem o kizla allaha sukur erken ogrenmisim
Sorun olmaz.
Sanmam
Hayır değişmez
Olmaz
ne alaka bee?
Hayır olmaz