Arkadaşlar 2. kere dünyaya gelsem ABDli olmayı seçerdim müthiş bir ülke keşke türk olmasaydım diyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Çabuk git bu ülkeden.
Senin kararın.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sanki ABD çok matah bir ülkede , tabebiyetinden vazgeçiyorsun. Zaten amaçta buydu. Gençliğin aklını zehirleyerek onları vatanından vazgeçirecek kadar cahilleştirmek en güzel işgal yöntemidir. Kimse ölmez ve herkes diğer gücün iradesine boyun eğer. Bir kişiye duyulan nefret , PKK terörünü geçmiştir. Avrupa ve ABD bizi işgal etsede kurtulsak moduna girmiştir insanlar. Neden? Çünkü 20 sene evvelinden bihaber olan bir nesil yüzünden. Ana babaların umurunda bile değil. Bu ülkeye hizmet , islama hizmettir , insanlığa hizmettir. Dünyada bizden başka merhamet ülke kalmadı. Eğer sende vatanından kaçmak zorunda kalıp ayağına çelme takılmasını istemiyorsan kendine gel Ey Türk Evladı. Bu ülkede 50 yıldır bir çivi bile çakmamış boş boş konuşan zihniyetin amacı senin gibilerin kendinden vazgeçmesi. Sırf kendi ahlaksızlarını yaşamak için , içki alemleri bozulmasın diye bu memleketin ilerlemesini istemeyenler var. ABD'de elinde ki hamburger için kafana sıkılma ihtimali var. Rastgele katliam yapan insanlar , obezite ve kendi halkına devletin çıkarları uğruna uçakla terörist eylemmiş gibi gösterim katledebilecek bir devlet. ? Şunu unutma "VATANLARINI YAŞANMAZ BULANLAR , VATANLARINI YAŞANMAZ'LAŞTIRIRLAR"
Yav kardes ne amerikalisi?
Senin ecdadin dunyaya iki kere hukmetti iki kere süper guc oldu mazlumu gozeten tek nesiliz biz
Uc bes bomba patladi biraz sikinti cektik hemen vazgecmek olmaz
Aslanlar gibi Türküm elhamdulillah boyle temiz boyle mukemmel bir Milliyet'in bir parcasi olmak sereftir
O cok begendigin abdliler bizimkiler hamamda kirklanirken pisliklerini caddeyr dokuyodu gelismismis
Hocam Gelişmiş ülke yaz vikipediye Türkiye gelişmemiş olarak işaretlenmiş :D
Bu mu yani
Cok şükür türk olmuşum diyorum birdaha gelsem dünyaya yine türk yine bir bayan olarak gelmek isterdim😊
Almanyada yaşiyorum görüyorum başka milletten insanlari şükür ediyorum türk müslüman oldugum icin...
Senin için iyi Almanya güzel ülke bide Türkiyeye bak yerler iğrenç pislik mahalleler gecekondular iğrenç bir ülke ya
Özgür bir ülkedeyiz diyenlerin "senin kararın" demeleri gerekiyor.
Ama ben yeniden dünyaya gelseydim yeniden KADIN ve yeniden TURK olmak isterdim.
Ben hiç olmak istemezdim of ya
Helal olsun.
Cevap
15Cevap
defaol git bu ülkeden o zaman senin gibi korkaklarla işimiz olmaz çanakkalede bilebile ölüme gittiler ve bize bu vatanı emanet ettiler senin gibi korkaklar çok bu ülkede öncelikle müslüman doğduum için sonrada türk olduğum için her zaman gurur duydum bizler tarih boyunca senin o abd lilerle uğraştık halende uğğraşmaktayız senin o abde dünaynın en fakiri olan ülke hangi ülkede bu kadar özgürlük var çıkta mangalyaksana dışarda abde avrupada kokareç yseene gelmiş bana keşke diyor defol git o zaman
İnş giderim inş :D
Zamanında Kanada'ya gitmiştim emin ol ilk başlarda oh ne güzel bir ülkeymiş falan diyorsun ama özlüyorsun abi yemeğinden tut insanlarına kadar çok samimi ve değerli insanlarımız var keşke bilebilsek değerlerini dimi? :)
:ÇASD:DSA:DA:ASDASDSD:sad
Senin gibi düşünenleri hayırlısıyla bir gönderebilsek zaten şu ülkeden ülke çok daha refah seviyesi yüksek bir hal alacak.
Zaten Türkiyede yaşamıyorum Türk oldugumdan utanıyorum dostum :)
Dostum Geri kafalı dinci insanlar Pis sokaklar gece kondu mahalleleri Suriyeliler İğrenç insanlar? Bu ülke gelişirmi?
şu an Türkiyedeyim Gemi kaptanıyım maaşım 7 milyar Evim ingilterede acenta için Türkiyedeyim :)
Dostum Türkiyeyi seviyorum ama Bu Suriyeliler mahvetti be ülkeyi.
Elhamdülillah Müstüman ve Türküm ! bundan gurur ve şeref duyuyorum.
ABD li olmak ile Türk olmak farklı canım benim Türk bir ırktır ABD bir ülke yani ABD vatandaşı bir Türk olabilirsin
Arabım ben :D aynı zamanda abd vatandasıyım :D şansa bak
Nerde yaşıyorsun of be keşke Abdli olsaydım :(
Ailem abd de yasıyor abd dogumluyum zaten abu dabide okuyorum abu dabi de kalıcam
Şanslısın be :D
allaha sukur :D
Bende keşke sen gibi olsaydım :D
Şans bunun neresinde 8 milyar insanla ayni dunyadasin :D
:D :D
@kurabiyecanavarı- bence şans falan yok aslında ailem biryerlere mevkilere gelmiş. ben gelmeyi becerirsem eğer ozaman şanslıyım demektır :D
:D :D Şanslı be hocam ABD vatandaşı istediği gibi girip çıkar abdye :D
Hacim kim kime giriyo arasini bilemem nihahahahahahahaha
ahahahahahh :D
asdfasdfasdf
bir amarikali arkadaşimiz olmadı bu fani dünyada :D
@kurabiyecanavarı- vatandasıyım evet ama lubnana değişmem memleketımm :D
bir lubnanli arkadaşimız olmadi ;) duyurulur :)
@kurabiyecanavarı- aman ben olurum :D
eğer seçecek olsam norveç, izlanda, hollanda gibi şehirlerden birinde doğmak isterdim ben ABD hiç güvenli gelmiyor
Dünyaya yeniden gelsem Ukraynalı bir karı olmak isterdim.
Hem türk olamicaktın hemde müslümanlığı hazır bulamicaktın belkide kıymetini bil bilelim dimi
Dinci değillim :D Ayrıca Müslüman olsam ne yazar onca günah işledikten sonra sonu gene cehhennem :)
ben amerikali olmak istemezdim ama orada dogmak isterdim
Elhamdülillah deyiniz
En azından müslümansınız.
Kimine Türk kanının asilliği ağır gelir..
En yakın zamanda gidicem bu ülkeden
Kimsenin seni tuttuğu yok kardeşim.
keşke dememek lazım Allaha şirk kosmaya gerek yok
aynen cogu zaman bende oyle dusunuyorum
Ne şanssız insanız be ABD gibi ülke varken En fakir ülkeye düştük :(
Hadi olmadı İngiltere bile kabul neden Türkiye be :D
Avustralya daha güzel
Güle güle yolun açık olsun..
Ben de nefret ediyorum bu ülkeden.
Sen bilirsin
Adam olmaya bakın.
Sen Türk değilsin.