2 senedir zengin olmak istiyorum dualar ediyorum borclarimizdan kurtulmak için annemin benim babamın rahata ermesi için ama kabul olmuyor diyorum içimden belki hayırlı değildir belki zamanı değildir ama kendime söz geciremiyorum acaba duası kabul olucak kadar değersiz biri miyim? Çok zengin olmak için dua söyler misiniz? Zengin olma duası nelerdir?zengin olma duası
Zengin olmak için dua mı öncelikle özür dilerim ama Allah'a şart konulmaz. Ben zengin olmak istiyorum sana dua ediyorum diye. Şunu da unutma sakın gerçekten dilden değil kalpten edilen dualar kabul olur. Rabbim'den yeter ki istemesini, sabretmesini, onun yolundan ayrılmadan, ondan başkasından hiçbir beklentin olmadan ona dua et. Seni bu duruma buraya getiren Rabbim aynı şekilde senin dualarını da kabul eder. Belki kabul olursa daha kötü olacak belki nasibin şimdi değil. Unutma senden daha kötü durumda olanlarda şükür et. Sana önereceğim bir dua var. Bu dua ile zengin oldum.
Çok Zengin Olmak İçin Dua Öncelikle Kevser Suresi okunur; "Bismillahirrahmânirrahîm. İnnâ a’taynâkel kevser. Fesalli lirabbike venhar. İnne şânieke hüvel’ebter” bu duayı her gün bin defa okumalısın.
Hemen Zengin Olmak İçin Dua
zengin olmak icin dua olarak bunu okumalısın yüz defa her gün. Ayrıca günde yedi defa besmele çekmelisin.
Zengin Olmak İçin Esma -“Ya Zel Celali Vel İkram” esması günde on defa okunursa Allah o eve bereket getirir. -“Yâ İlâhel Alihetir-refiy-ı Celâlüh” esması günde yirmi defa okunursa Allah okuyana rızkını bol bol verir. Zengin olma duası olarak sana bunları öneririm.
kabul edıyorum deme. sabırla bekle. duanın kabul olmasının sartlarından bırı kabul olacagına yakınen ınanmandır. ımtıhanda oldugunu da unutma. er gec olur. vakıa suresını oku sabah aksam
Bende fakir olmak istiyorum bazen para nrkadar çok rahatlık getirsede bir okadar çok da huzursuzluk getiriyor parayla insanların gerçek yüzünü öğrenebiliyorsun bilmiyorum yani nefret edicek durumdayım
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sıkıntidan istiyorum biraz annemin rahata ermesi için istiyorum kotumu
Çok zenginden kardeşim 20 bin liralik yardım yapar mısın çok muhtaç bir aile var ne üstte var ne başta ne yiycekleri var yardım etmek istersen yaz bana ne sıkıntın varsa Allah'ta senin sikintini gidersin inşallah
Çok çalış, kafanı çalıştır, önce sen adımını at sonra gerisini Allaha bırak. ticari yeteneklerini ortaya çıkart. maaş ile patronların altında çalışarak para kazanamazsın.
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
30
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zenginlik elde etmek karmaşık bir süreçtir ve birçok farklı faktöre bağlıdır. İşte zenginliği artırmak için bazı genel stratejiler:
Gelir artırma: Yüksek kazançlı bir kariyer seçmek, yeteneklerinizi geliştirmek veya yatırım yapmak gibi yöntemlerle gelirinizi artırabilirsiniz. Tasarruf etme ve yatırım yapma: Harcamalarınızı kontrol altında tutmak ve tasarruf etmek, daha sonra yatırım yapmak için sermaye biriktirmenizi sağlar. Akıllıca yatırım yaparak, paranızı büyütebilirsiniz. Girişimcilik: Kendi işinizi kurarak veya yaratıcı fikirlerle girişimci olabilirsiniz. Başarılı bir işletme, uzun vadede önemli gelirler sağlayabilir. Eğitim ve yetenek geliştirme: Niteliklerinizi ve bilgi birikiminizi artırarak, daha yüksek maaşlı işlere veya daha kazançlı fırsatlara erişebilirsiniz. Finansal planlama ve disiplin: Gelirinizi ve harcamalarınızı dengede tutmak için bir finansal plan oluşturun ve bu plana disiplinle bağlı kalın. Unutmayın ki zenginlik sadece maddi değil, aynı zamanda duygusalsosyal ve ruhsal zenginlikle de ilgilidir. Bu nedenle, hayatınızın tüm alanlarında dengeli bir yaklaşım benimsemek önemlidir.
sonra Türkiye niye gelişmiyor, kardeşim manyak mısın duanın zengin olmak ile ne alakası var, zengin olmak istiyorsan git çalış bir işe gir veya oku bir şeyler yap, dua ile hiç bir şey olmaz, din denilen bu illeti kafanıza soktular beyninizi yıkadılar, iyice mal oldunuz :D
her sabah ve akşam namazından sonra Al-i İmran suresinin 26 ve 27 ayetlerini 7 defa okucaksın ama bu işin sadece sözlü dua kısmı bir de bu duanın kabul olması için dünyadaki sebepleri yerine getirmen lazım mesela devlet memuru bu duayı etse işe yaramaz neden çünkü sabit maaşla çalışıyor sen de bir işe girceksin emek vermek lazım
Hersey allahtan evet ama allah beyin vermis ! Kullan demis ! Canim öyle bir dua olsa herkes oturur para yagmasini bekler. Allah calisani sever cabalicaksin ve bazen iyi tarafindan bak belkide para seni bozucak ve o yuzden allah yeticegi kadar veriyor. Yani herseye Din acisindan bakma. Hersey allahtan ama oturup zengin olalim allahim diye bir dünYada yok
zengınlık nedemek bayan bukadar allaha ınanıp ıstıyorsun? allah verır onuda verır sana da tek derdın para mı ki? allahtan sağlık guzel dost arkadaslar ıste allahtan sevgı ıste allah zor oldugunu dusundugun seyler ıcın yardım ıste. mal allahındır onun lutfudur onunla ol ama ona sarhos olma der mevlana... gönlun zengın olsun. bazen herseyın vardır paran yok ama muhtac degılsındır. ıste zengınlık sana..
Allahtan maddiyat degil iman kuvveti , takva ve islama hizmet edebilme şuuru iste. Allah cc devaminda senin hem istedigin hem de aklina bile gelmeyen nice seyleri nasip eder sana
Elinden geleni yap ondan sonra dua et demek. Zengin olmak icin nasil bir caba icindesin? Calisiyor musun? Harcamalarini frenliyor musun? Bunlara cevabin evetse daha da cok yap sonra duani sonra et. Allah bos duayla cok ilgilenmez.
Allah Teâlâ’nın günahları bağışlamakla ilgili âdeti, kanunu bu sûrenin 48. âyetinde Ehl-i kitaba hitaben ifade edilmişti. Burada ise Allah’a şirk koşanların bağışlanmayacağı bildirilmektedir. Bu sûrenin 137 ve 168-169. âyetlerinde müşriklerin dışındaki gayri müslimlerden olup iman esaslarını inkâr edenler, küfürde ileri gidip zulme sapanlar da “bağışlanmayanlar” çerçevesine alınmış, bütün bunların gidecekleri yerin cehennem olduğu bildirilmiştir. Ehl-i kitap’tan olduğu halde inancında şirk unsuru bulunan, meselâ Allah’ı bir değil üç, üçten biri olarak bilen kimselerin kâfir oldukları ise bir başka âyette açıklanmıştır (Mâide 5/73; tövbenin bağışlanmaya tesiri için bk. Nisâ 4/48).
Eğer Allah, insanları zulümleri nedeniyle sorguya çekecek olsaydı, onun üstünde (yeryüzünde) canlılardan hiç bir şey bırakmazdı; ancak onları adı konulmuş bir süreye kadar ertelemektedir. Onların ecelleri gelince ne bir saat ertelenebilirler, ne de öne alınabilirler. Allah hesap için acele etmez.
Para bulma duası yaz google ye çıkıyor hemen isteiğin site ben hep okuyorum ne mzqn okusam para elime geçiyor hemen link paylaş camda 2 level olduğum için yasak
En İyi Cevaplar