Ilk sigarayi 5. Sınıfta icmistim Şu an kullanmıyorum arada sadece 😒 içkiyi dedem sagolsunn 7 yaşındayken raki icirirmis bana 😄😄 simdi bağımlı sayılmam ama alkol fazla tüketir ve severim 😍😍😍 siz ne zaman ictiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılSigarayı ilk defa 13 yaşımda arkadaşımla içtim ve o kadar tiksindim ki eve gider gitmez dişlerimi fırçalayıp banyo yaptım.
14 yaşımda da bir kaç yudum bira içtim ama onu saymayalım çok azdı sadece tadı içindi onun dışında ilk defa bu sene içtim. :)
İyi halt etmişim.13 Yorumla- +1 yıl
Evet çok iyi halt etmişsin
- +1 yıl
@kkkaçıkkk :)
- +1 yıl
😊😊😊
En İyi Cevaplar
Hiç bir zaman. Gerçektende ilgi mi çekmedi bu igrenç ve zararli seyler , bazilari bunu cool ve iyi bir seymis gibi sunmak istiyorlar ilginç ! ama bilmeniz gerekiyor hem insan sagligini tehdit ediyor hem dehala varsa inançlarinizi, tabi zaten kafirseniz sorun degil o baska :)
20 Yorumla
Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. ilk alkolü 2 yaşımda dedem içirmiş rakı içmişim, bende çok sevmişim 1 çay bardağı içmişim öyle diyolar... Sigara kullanmıyorum ama 12 - 13 yaşımda da onu denedim fakat sevmiyorum sigarayı...
Alkol candır :D
Sende alkol gibisin ilk anda etkiliyorsun insanı :)12 Yorumla- +1 yıl
Tisikkur 😇
- Diğer konusunda 17,6b cevap paylaştı.
+1 yılLise sonda bira sonra viski tekila en son rakı 😍😎😏😂😃
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
106Cevap
- Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSigaraya hiç başlamadım şükür. Küçükken annem kan yapsın diye kırmızı şarap içerdi yarım kadeh, ben de tadına bakardım :) ilk ciddi içkim de teyzemlerin yazlığının ordaki diskoda birayı denememle oldu diyebilirim sanırım 12-13 filanımdır hatırlamıyorum yaşımı :)
10 Yorumla
+1 yılÇocukken sanırım 3 ya da 4. Sınıfa gidiyordum. Yanlış arkadaşlıklar kurdum 1 ya da 2 gün içtim Allah affetsin. sonrası okuldan bir kız bizi görmüştü sizi hocaya sölücem aboooo demişti (Allah o kızdan razı olsun). Korktuk tabi çocuk aklı topluca sigarayı bıraktık. elhamdülillah.
10 Yorumla- Diğer konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk sigariyi bebekken bizimkiler tutusturmus birde foto cekmisler😂 onun dışında babamdan istedim 5 6 yaşlarında bir firt verdi
bir keresinde yine bu yaşlarda dayım uyurken onun sigarasini alıp bir firt çektim ikisindede oksurukten boğuldum zaten başka icmedim20 Yorumla Küçüktüm hatırlamıyorummm :) O kadar da büyük bir olay değil.. İçki düğünlerde içmiştim ilk masalardan aşırıp içmiştik :D Sigara ise hiç başlamadım.. Ama içtim yalan değil ilk ne zaman içtin dersen sanırım lisede diş ağrızı yüzünden içmiştim sigara :D ama kandırmışlar bir faydası olmadı :)
10 Yorumla16 yaşında sigara kullandım 18 de bosladim 17 de alkol kullandım şimdi arası ortama göre kız kardeşim 4 yaşındayken babam bira içerken yanına gider bira bardagini depeye dikerdi kardeşimin bu huyu yüzünden 1 bira fazla alırdı kız kardeşim şimdi 15 yaşında alkol kullanmıyor 😎
10 Yorumla- Diğer konusunda 905 cevap paylaştı.
+1 yıllise 1e geçtiğimde bir gün okuldan kaçtım, tamamen can sıkıntısı girdim bakkala abi dedim bana şu mavi olanı ver '' kısa ld '' ve sigarayla yıllar sürecek mükemmel ilişkimin başlangıcı bu saçma olay olmuştu :Dd
10 Yorumla Bizde gelenektir içkiyi yürümeye başladığında içirirler, o gün bugündür içerim, sigarayı da 12 yaşından beri içiyorum, ikisininde bir bağımlılığını görmedim, şuanda da içiyorum kutsal cumartesi akşamı malum, ama bağımlılık falan yok yaniii
10 Yorumlailk içkimi bu yıl yılbaşında içtim sigara ise baya küçüktüm meraktan ablamdan bir fırt aldım ama başlamadım yakın bir zamanda yine baktım tadına ama yine başlamadım
13 Yorumla- +1 yıl
@Selinbaby ablam vermedi gizli içtim arkadaşım da vardı sigara yanarken bişey istedi mutfağa gidince çektim bir fırt tabi öksürükden geberdiğim için anladı orası ayrı mesele
+1 yılAlkolde sigarada gayet iyi tukeniyor en son 1 saat once ictim siger gibi gidyo mubarek cok ortam cok alkol 😀
Senin tipten beli zaten alkol ictin 😀12 Yorumla- +1 yıl
Iltifat kabul ediyorum. 😄😄
- +1 yıl
Rica ederim canım ne demek alkol icrnler neden bu kadar seks duskunu sence :)
Diğer konusunda 448 cevap paylaştı. Ilk sigarami 3. Sinifa giderken icmistim ilk ickimi 6. Sinifta lise 1. e geldigimde icmedigim sayili uyusturucu kalmisti :D cok sukur simdi hepsini biraktim nadir kacamaklarim var 😊
20 YorumlaDiğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Askeri liseye girdiğimde tanıştım allahtan dudak tiryakiliğini geçmedim kısa zamanda da bıraktım.. Dünyada ki en nelamet şey o.
10 Yorumla
+1 yılİkisinde de sosyal içiciyim..
Sigarayı ilk defa 18-19 gibi içtim galiba.
İçkiye 15-16 yaşlarında başladım..10 Yorumla
+1 yılSigaraya 5. sınıfta başladım, hala da içiyorum. Alkolü hatırlamıyorum ama arada kafam eserse içiyorum. 😊
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılalkol çok küçüktüm tadına bakmıştım.. onu geçiyorum.. ama kendim oturup içtiğim ilk orta sondu 13 14 yani.. sigarayı da 18dim.. hala hiç sevmem sigarayı.. ne beter birşeydi o ya..
10 Yorumla
+1 yılGeçen yıl arkadaş ortamında sigara içtim. Bu yıla kadar da ara ara içtim. Artık içmiyorum. Alkol hiç kullanmadım.
10 YorumlaSigara lise 1 hala içiyorum
İçki aynen 6 7 yaşlarında babam içirdi rakıyı çok tüketmesemde severim olursa içerim13 Yorumla- +1 yıl
@Selinbaby biri uzattı aldım içtim evet dumanı içime çektim
sigarayı hiç içmedim ömrüm boyunca da içmemeyi düşünüyorum içkiyi babam on yaşındayken içirmişti çok bağımlısı değilim arada bir içerim sadece.
10 YorumlaOna olan alışkanlığım vardı o hayatımdan çıkınca yeni alışkanlıklara başladım ahahahhahaha :)))))))))))))))
10 YorumlaDiğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. İçki içiyodum bıraktım içki yerine artık gazlı içeçek içiyorum ve hayatım boyunca birkez sigara içmeyi denedim onuda hemen tükürdüm
10 Yorumla
+1 yıl1. sınıfa bile gitmiyordum annem çektirdi bir tane ilk içki de yine anakolu çağlarımda amcamın düğününde babam içirmişti şimdi günde iki paket sigara içiyorum alkolü de ortamı olunca
110 Yorumla- +1 yıl
@Selinbaby lütfen anne merak ediyorum dedim tabi tıkanıp kaldım o ayrı bişey iki gün boğazımın acıdığını hatırlıyuorum
- +1 yıl
@Selinbaby o kendi içirmezse ben yine kendi başıma içerim bu daha kötü huyumu biliyor ne dersem kırmaz canım anam
- +1 yıl
@Selinbaby aynen benimki de öyle kendisi de zaten o yaşlarda başlamış yadırgamıyor
- +1 yıl
@Selinbaby 16 yaşında başladım bir ay sonra sen sigara içiyomuşsun dedi bende hee dedim bırak dedi hayır dedim doğal olarak ne içiyon dedi camel dedim o güzel değil winston ic al dedi
- +1 yıl
@Selinbaby bir de bende tip1 şeker var yinede bişey demedi
- Diğer konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılSigara 6. sınıftayken başladım hala kullanıyorum
Alkol tüketimim 15 yaşında başladı git gide arttı alkolik değilim ama 2 günde bir en az 35'lik vodka içerim10 Yorumla
+1 yıl12 yaşında bira denemiştik :D :D sigara 15 yaşındaydı galiba
20 Yorumla
+1 yıladımı söylemeye başladıktan sonra bütün kötü alışkanlıklara başlamışım :D kuzum :D karşlıklı içicez dimi
12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha tabiki 😄😄😌
- +1 yıl
öpüldün :*
çocukken 5 e gidiyordum sigara içtim içkiyide almanya 16 yaşımda ehliyet aldım pazar günü her yer kapalı otomattan royal diye bişey aldık beni iyi çarpmıştı ama hayatımda toplasan 5 kere sarhoş olmadım içmedim.
10 Yorumla
+1 yılLise 1de ilk alkol sigara denemesi ise 23te oldu sanırım ama denemede kaldı devamı yok.
10 YorumlaDiğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sunnetimde icmistim dertlenip sigarayı da 16 yaşında başladım
10 Yorumla
+1 yılIlk cigerlerime 18 yasinda cektim derin derin hizlica cektirdiler basim dondu yattim uzandim yataga 10 dk
10 Yorumla
+1 yıl12 yaşında sigara içtim.
13 yaşında alkol aldım.
16 yaşında sigaraya başladım devam ediyorum..
15 yaşında alkole başladım 28 de bıraktım..10 Yorumla
+1 yılilk sigaramı 3 yaşında içtim ilk içkimi de 13 iyi ki içmişim ikisini de şu an çok tiksiniyorum kullanacağımı sanmıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
@Selinbaby çok merak edip istiyordum annem de ağzıma verdi bir tane yakıp tabi tam olarak içme olmuyor ama yetti bana
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAlkol kullanmam sigarayi da babam tattirmisti sonra ilk kendi istegimle 13 yasimda ictim simdi nefret ediyorum kokusundan
13 Yorumla- +1 yıl
@Selinbaby 5 ya da 6 :) :/
+1 yılöleyse rakıyı 6 yaşındayken babam içirmişki küçük bir bardak sonra içkiyide 6. sınıftayken babam vermiş al içine çek içinde kalmasın diye
sonradaaa ben ölüyodum resmenn10 YorumlaHic icmedim sadece bir tadina baktim biraz ickinin
10 YorumlaHiç kullanmadım ikisini de ama sigara icen degil de icki icen bir kizla cikmak istemisimdir
10 Yorumlaİkisinde hiç kullanmadım kullanmak istemiyorum erken ölüm iyi değil bence :)
14 Yorumla- +1 yıl
Bence iyi 😅 40 dan sonra yasasan nolcak
- +1 yıl
Bilmem 😀
+1 yılNe güzel yetistirmisler seni tam hayalimdeki kiz 😃😃
122 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
bir kizim olursa bende böyle yetistirecegimm 😎😎
- +1 yıl
Bende 😎 araba ve motor surmeyide ogreticem 😍
- +1 yıl
Onu ben zaten yurumeye baslar baslamaz ogretirimm 😊😊😊
- +1 yıl
Spor ve dans yönünden de erken yaştan gelistiricem 😊
- +1 yıl
Sporcu olcakta dans etmesede olur 😂😂
- +1 yıl
Ben erkek istiyorum 😂 belki manita olurlar nfjdbshs
- +1 yıl
Senin erkek cocugun olmaz 10 tane dogursan hepsi kiz olur 😂😂😂
- +1 yıl
Ne alaka 😒
- +1 yıl
O bana degil esimin verdigi kromozoma bağlı cinimm
- +1 yıl
Siz kac kardessniz 😃
- +1 yıl
Öyle olmuyo iste her ne kadar teorikte öyle oluyo gibi dursada 😃😃😃
- +1 yıl
Erkek kardesim var 1 tane o kadar 😂
- +1 yıl
Hayret o nasıl erkek olmuş yaa 😃😃
- +1 yıl
Ne alaka ya cidden anlamıyorum 😀
- +1 yıl
Söyle sen baskın karakterli bir kıza benzıyor baskın karakterlı inssanlarin illa kendi gibi cocugu olur 😃😃
- +1 yıl
Baskin karakterim orasi doğru. Bütün okuldaki kizlar bana benzeedi diye okuldan atilcaktim sen düşün 😂😂
- +1 yıl
Atmadılarmı senı daha okuldan hem butun kızları nıye kendıne benzetıyosun kıı senn 😃😃😃
- +1 yıl
Ben mi benzetiyorummm onlarda sorun 😒😄😄😄
- +1 yıl
Hepsindemı sorun olur yaaa haspamm 😁😉😉
- +1 yıl
Hahah farkindayim 😊
- +1 yıl
Okuldan atmalılar bence senı herkesı kendıne benzetmedenn 😂😂😂
+1 yıl7 yaşlarında falan içmiştim sek rakı bir yudum aldım hoşuma gitmişti. şu an yazdan yaza içiyorum tatilden tatile yani
10 Yorumla- Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yıl8. sınıfta ıcmıstım sıgara ıcıme cekmıyodum o zamanlar sonra dertler sıkıntılar arttı lıse 3 gıbı tam anlamıyla ot dahıl ne varsa cektım ıcıme
10 Yorumla Sigara bes yasindayken babamdan calmistim
Baska da yok10 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl7 yasindayken annemin sigarasindan cekmistim bir kere, ilk ve sondu o. Icki 12 yasinda falan
10 Yorumla
+1 yıliçkiyi seven kızları severim ama kendini kaybedenler çok pis durumlara düşüyor.
10 YorumlaBilinçli olarak ilk sigaramı birkaç ay önce içtim. Devam ettirmedim ama.
10 Yorumlailk içkimi çok küçük yaşlarda içmiştim sigaramı içeli de 3 seneden fazla oldu
10 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. ilk sigaramı 5. sınıfta içmiştim sanırım ilk alkolümüde 6. sınıfta olsa gerek :D
10 Yorumlaİçmedim hiç.
Sigara kullandım ama artık bıraktım ^^ :)11 Yorumla- +1 yıl
İyi yapmışsın 😊
+1 yılalkol hiç içmedim sigarayı 20 yaşında içmiştim ilk.
11 Yorumla11 yaşımda sigaraya basladım 14 yasında içki içmeye baslamıstık :)
10 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. 4 yaşındayken amcam rakı içirmiş. sigarayı da 6 yaşında denemiştim ama şimdi içmiyorum.
10 Yorumlaİlk sigarayı yerden alıp izmarit olarak içmiştim , ilk içkiyide komşunun kızı likör olarak içirmişti.
10 Yorumla
+1 yıliçki işmeyeli 2 yıl oldu içmeyide düsünmüyorum sıgarayı 7 senedir içiyorum bırakmayı denedim bırakamadım
10 Yorumla
+1 yılİlk okulda ilk defa sigara içmiştim ama lise 2 de başladım sigaraya
Alkolü de kendimi bildim bileli içiyorum 😂10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatimda hic birinin denemedim bile. Ihtiyac duymadim 😅 sigarayi bile denemedim küçükken
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıliçkiyi 8 yaşında içtim birayla başladım sigaraya 14 yaşında başladım
10 Yorumla Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Alkol tüketmedi m sigarayı da küçükken mahallemizin yaramaz çocuğu zorla icirmisti 😁😁😂
10 Yorumla
+1 yılgeçen sene lisede arkadaşlarımla denedim ama çok pişman oldum bir daha içmedim alkol hiç denemedim
10 Yorumlaİçki içmem cugarayı ilk olarak lm içmiştim 11 yasımdayken
10 YorumlaNe içki ne alkol 😊😊😊 tam evlenmelikim taliplerimi bekliyorum 😂😂😂😊😊
10 YorumlaDiğer konusunda 362 cevap paylaştı. İçki kulanmıyorum sigarayıda bırakalı da 1 hafta oldu :)
10 Yorumlaya defalarca seninle konuşmak istediğimi söyledim!!!
10 Yorumla
+1 yılhayatım boyunca sigara kullanmadım içkiyi de 17 yaşındayken tatilde içmiştim
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılsigara 2 sene icki gecen sene veya o da 2 sene bilmiyorum
10 Yorumla - Devamını Gör (96)
Devamını Gör(141)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı