insan evlendikten sonra baskasına nasıl ilgi duyar ?
ilgi duycak kadar ayran gönulluyse niye evlenir?
ilgi duycak kadar ayran gönulluyse niye evlenir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer evlenilecek olgunluga geldgn zaman ayran gonulluluk kalmamistr...
evde mutlulugun huzurun ilgin sevgn yoksa mutlulugu insan disarda aramaya baslar...
bosanmaz..cunku seviyordur.. ama bikmistr.
haybeden baskasina gonul veriyorsa onun erkegine ser*fsiz..
kadinina ne dedndigini biliyosunuz..
asil sevgi ask o evin icindedir
bence..
ne zikkimin kokuyse artikin :))))))))))))))
Aç gözlülükten, cahillikten, aşağılanmışlık duygusunun çok ağır olmasından sanırım :/
Masummmm değilizzzzz hiçbirimiz :D dırrıınnn dırırınınının , genellme yapmıycam , avatarın hala yorucu :D
:D teşekkür ederim
Evlilikten beklenen zımbırtılar (ilgi, seks, mutluluk) > evliliğinde yaşadığı zımbırtılar (ilgi, seks, mutluluk) ise bu konudaki sapma katsayısı yükselir.
Evet, fazla rasyonelim :)
ılgı duyma degılde dusunun sımdı devamlı teshır edıyor kendını artık ne yapcaksın
Cevap
5Cevap
Onun ayran gönüllülükle alakası yok
kadın zaten erkegın aklını bastan alcak sekılde yaratılmıstır
sen ne yaparsan yap ulasamadıkların ılgını cekecektır
ıste sevıyorsan karını aldatmassın yoksa aldatırsın olay bukadr basit
nefsine hakım olcaksın :)
Açgözlüdür , karaktersizdir ,sahtekarın tekidir ...
aldatan insan kendisi başltmamıştır bu adiliği karşı tarafın ilgisizliğinden doğmuştur. hiç onaylamıyorum..
herşey karşılıklı yani eminim birçok insanın başına gelmiştir bir anlıkta olsa başkasndan etkilenmştir
erkek dış dünyadan kopamamışsa yanındaki kadına ilgisini kesmişse o kadın bir başkasından etkilenebilir anlıkta olsa. bu erkek içinde geçerli kadın artık bakıma önem vermiyor evde dışarda kocasını eziyorsa adam artık başkasına yönelir
başka ne gibi sebep olabilirki aldatmakta. tabi bazı insanlar varr kadın ya da erkek artık paartnerini aldatmayı huy edinmiş onlara bişey demiyorum zaten
onlar ayrı bir vaka
:)
psikolojik olarak kendini benim bu adamdan/kadından başka kimseye bakmamam lazım diye şartlandırır. bu da onu böyle bir sapmaya itebilir
şıpsevdi,evlendiği kişiye gerçekten aşk veya sevgi duydugunu zannedip evlenenme,karaktersizlik vs vs vs :P
hayat şartları herkese güllük gülistanlık değil. bu ülkede kimler neler için evlendirildiler. büyüdüler karakterleri değişti şekillendi. bazıalrı yokluktaydı varlıklandı. yaşam biçimleri değişti veya eşlerin tavrı değişti. haliyle gördüğün gibi bir sürü sebep sonucu değişen kimlikler farklı arayışlara girdi. kimde ne eksikse onu aradı bazen. yani ilgide duyulur aşıkta olunur hal böyleyken.
ruhu kaşarlaşmış bir çok insan var gayet normal...
namus onlar için yok denecek kadar az...
Genellikle erken yaşta evlenen duygularıyla hareket edenlerde oluyor bu bir süre sonra aşk bitince film oluyorlar.
gözünün dışarıda olması demek
karaktersizliktirr...
yarın guru olursun kesin heryerde sen soruların ve cevapların var
adilikten başka bişi değildir...
kalp bu ne zaman kimi seveceğini bilemezsin.evlenincede karşına sevdiğin biri çıkar..o imzayı eller atıyor.kalpler atmıyor.
bence sapıklıktır duygusuzluktur
insan işte...canı başkasını çeker
Abazalıktan.!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar