Pişmanım bana yardım edin

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.ben,bir hata yaptım vicdan azabı çekiyorum.eski erkek arkadasımşu anyurt dısında konusuyoruz ve yazın gelme görüşme durumumuz var vardı ve bu beni bir ay önce bulundugum şehre iş için tanışan erkek kankasıyla tanıştırmak istedi bende tanıstım ama cocuk benden cok etkilendiğini ve yatmak istediğini söyledi bende hayır diyerek niyetimi belli ettim.ve uzunca süre görüşmedim soonra benim alkollu oldugum bir gece görüştük benim kafamda iyi değildi.evini bilmiyordum evin önüne gelince haberim oldu kahve yaptı içtik sonrada bana sulandı ve alkolun ve bir anlık zaafımdan dolayı onunla soyunmadan üstün körü rahatlamasına yardımcı oldum sonrada sarılıp uyuduk.sabah ayılınca unutalım hataydı dedim tamam aramızda kalıcak diye mesaj attı ama vicdanım kötü .ne yapıcam napmalıyım öbürüne itiraf etmelimiyim? acaba diyorum onla birşeyler yaptıgımızı söylermi yurt dısındakine :( kaybetmek istemiyorum çünkü ama ciddi olan adam arkasıyla nasıl tanıstırır ve benden hoşlancanı düşünemez anlamıyorum hataydı cok pişmanım..ikisine karşı nasıl davranmalıyım,?
Pişmanım bana yardım edin